mru Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 muszę Diego posłuszeństwa pouczyć, bo rodzice mnie wywala z nim i Gackiem pod most (hmm) narzekają trochę, że chłopaki rozrabiają ;) no, a poza tym marnie się z nimi oboma chodzi na smyczy :evil_lol: i do tego Diego ciągnie do psów z daleka :diabloti: Quote
mru Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 no ciągnie go do nich :roll: zębami najczęściej... ludzie sie go boją :evil_lol: hihihi a ja muszę tłumaczyć, że nie - on nie jest agresywny! no nic, staramy się to wyeliminować :) Quote
Miśka84 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Diego bo Pani z TV do ciebie przyjedzie i bedziesz w następnym ocinku Psiego Psychologa ;) Quote
mru Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 :evil_lol: i lustro w parku Ci postawi... :roll: Quote
mru Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 kochany... :roll: ale nie musi! :eviltong: hmmm - nie zjadł: http://www.dogomania.pl/forum/f28/wez-mnie-do-domku-w-tobie-moja-nadzieja-lodz-pomoc-w-robieniu-ogloszen-112056/index44.html#post11456984 Quote
Ninti Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Hihihi, patrzę na te Wasze zdjęcia i zupełnie jakbym swoje łóżko widziała :evil_lol: U mnie to się nazywa Poranne Walki Psów :diabloti: Są jeszcze Wieczorne. I Popołudniowe. I nawet psy podobne, tylko numer większe. A miny mają identyczne, jak na Twoich zdjęciach :lol: Wszystkie moje przybłąkańce na początku wydzierały się na inne psy na spacerze. Jakby chciały powiedzieć "Mam Dom, mam Dom, ma swoją Pańcię!!! No i podskocz mi teraz który!" Przejdzie mu. Gdy na 100% uwierzy,że MA DOM. Quote
Charly Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='Ninti']numer większe. A miny mają identyczne, jak na Twoich zdjęciach :lol: Wszystkie moje przybłąkańce na początku wydzierały się na inne psy na spacerze. Jakby chciały powiedzieć "Mam Dom, mam Dom, ma swoją Pańcię!!! No i podskocz mi teraz który!" Przejdzie mu. Gdy na 100% uwierzy,że MA DOM. ahahahahhaha... super napisane. moze faktycznie tak jest. hihihihi:loveu::evil_lol: Quote
Julie Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Mru jak dojdzie do Ciebie biżuteria to daj znać i czy Ci się podoba:cool3: jutro będzie łapana Milka? Quote
mru Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 dam :D ale jeszcze nie ma. jutro jedziemy po Milkę, tak:) hmm zastanawiam cię czy Diego chciał dziś powiedzieć to, o czym mówi Ninti jednemu panu, który szedł sobie chodnikiem, chciał nas minąć, ale jak zobaczył Diego to się raptownie (zbyt raptownie!) zatrzymał... :roll: moja reakcja - :evil_lol: hihihi :oops::roll: aż mi głupio Diego zniechęca do siebie ludzi ;) szkoda, nie ułatwia to nam :eviltong: a to taki wdzięczny kochany pies... Quote
gagata Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 mru napisał(a):a był :D Diego chciał zjeść 5 gołębi, 3 wrony i jednego psa :eviltong::evil_lol:Mru, to Ty go nie karmisz?:evil_lol::loveu: Quote
mru Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 a był :D Diego chciał zjeść 5 gołębi, 3 wrony i jednego psa :eviltong::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 MAsz rację gagatko - mru na pewno nie karmi psiaka. Quote
evita. Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Isadora7']MAsz rację gagatko - mru na pewno nie karmi psiaka. No i wyszło szydło z worka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Pozdrowionka dla całej gromadki :loveu: Quote
Miśka84 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Francja elegancja.... łapka na łapkę :roll::evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 to co, wyscie nie wiedziały, że u mru psów sie nie karmi?? :evil_lol: Quote
mru Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 kasy szkoda :eviltong: sam sobie coś złapie duży już jest ;) a dziś gadamy sobie z Kasią patrzymy, a na łóżku Diego i Gacuś w objęciach leżą/siedzą i wymieniają... całusy :oops: tak po cichu... :roll: Quote
Ziutka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 mru napisał(a): patrzymy, a na łóżku Diego i Gacuś w objęciach leżą/siedzą i wymieniają... całusy :oops: tak po cichu... :roll: Jakie to musiało być słodkie :loveu: Quote
malagos Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 mru napisał(a):kasy szkoda :eviltong: sam sobie coś złapie duży już jest ;) a dziś gadamy sobie z Kasią patrzymy, a na łóżku Diego i Gacuś w objęciach leżą/siedzą i wymieniają... całusy :oops: tak po cichu... :roll: czekajcie, czekajcie, jak dwaj faceci leżą w łóżku i się całują, to jak to sie nazywa?... :hmmmm: :rolleyes: Quote
enia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 malagos napisał(a):czekajcie, czekajcie, jak dwaj faceci leżą w łóżku i się całują, to jak to sie nazywa?... :hmmmm: :rolleyes: MIŁOŚĆ???:loveu::loveu::loveu: Quote
mru Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 zdecydowanie miłość :eviltong: a potem jeszcze Gacus główkę wkładał pod łapki Diego... :roll: ale jak się ruszyłam po aparat to oni oczywiście się speszyli :oops: Quote
Miśka84 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 mru napisał(a):zdecydowanie miłość :eviltong: a potem jeszcze Gacus główkę wkładał pod łapki Diego... :roll: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gagata Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 mru napisał(a):zdecydowanie miłość :eviltong: a potem jeszcze Gacus główkę wkładał pod łapki Diego... :roll: ale jak się ruszyłam po aparat to oni oczywiście się speszyli :oops:No pewnie! Podglądaczka....:eviltong::lol: Quote
Recommended Posts