Julie Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ale Ty robisz super te fotki a Diego i Gacek są niemożliwi :loveu: Mru doszła biżuteria do Ciebie?:cool3: Quote
wanda szostek Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Widzę, że Diego dobrze się czuje u mru i nie myśli rozglądać się za domkiem. Quote
mru Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Diego nie... ;) mru... (to tajemnica :cool3:) ale rodzice mru są jak najbardziej za rozglądaniem się za domkiem :eviltong: mimo, że za Diego przepadają :) Quote
Miśka84 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Oj Diego, Diego :loveu: prawdziwy model :loveu: Quote
sleepingbyday Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 o matko, wielkie mecyjne, no to możemy sie porozglądać.... :PROXY5: Quote
gagata Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 mru napisał(a):ej no, rozglądamy się :eviltong:Tak tak tak Quote
sleepingbyday Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 no własnie. zasiedział się, jak barakud. najwyższy czas na dom... Quote
mru Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='gagata']Tak tak tak ej :eviltong: a tu smutki Diego... ah ile to ja juz czasu tu siedzę... będzie parę tygodni... nic, tylko się załamać... zasnąć i zapomnieć... eeeh mru! kiedy ja znajdę ten dom!!!??? Quote
Julie Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 hehehe mru Ty to jesteś artystka z tymi zdjęciami :D Quote
enia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Julie napisał(a):hehehe mru Ty to jesteś artystka z tymi zdjęciami :D i z komentarzami!:multi: a ten ostatni to niewypał.........:lol: Quote
mru Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 enia napisał(a): a ten ostatni to niewypał.........:lol: :razz: ej ej ej myślisz, że zestaw: "eh mru serio chce mnie oddać" "szuka domu na tej całej dogomani..." "przecież ja się załamię" "ba - Gacek się załamie!" "mru, czy ty naprawdę chcesz się mnie pozbyć?" byłby lepszy? Quote
enia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 a czy Gacek o tym wie???? ,że szukasz Diego domku??? a po sjeście Dieguś ma brzuchol jakby conajmniej swojego kumpla pożarł.....:eviltong:aaaaaaaaa bo Gacka potem nie ma na fotach!:roll: Quote
mru Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 enia napisał(a):a czy Gacek o tym wie???? ,że szukasz Diego domku??? a po sjeście Dieguś ma brzuchol jakby conajmniej swojego kumpla pożarł.....:eviltong:aaaaaaaaa bo Gacka potem nie ma na fotach!:roll: oj bo ile można komuś nogi podgryzać!? też byś się wkurzyła w końcu :eviltong: wie, ale skoro jest w brzuchu Diego to za jedno mu dokąd tam pojedzie :D Quote
sleepingbyday Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 enia napisał(a):a czy Gacek o tym wie???? ,że szukasz Diego domku??? a po sjeście Dieguś ma brzuchol jakby conajmniej swojego kumpla pożarł.....:eviltong:aaaaaaaaa bo Gacka potem nie ma na fotach!:roll: :crazyeye: pselazajonce... Quote
Becia66 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 a tu smutki Diego...i rozterki...... ah ile to ja juz czasu tu siedzę... jak mi tu dobrze..... będzie parę tygodni... z każdym dniem coraz lepiej.... nic, tylko się załamać.. Gacka kocham jak brata... nie ruszam sie stąd..... eeeh mru! kiedy ja znajdę ten dom!!!??? I co sie gapisz ? i tak tu zostanę..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mru Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 eeeeeekheeem :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
enia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 becia66- dobre podsumowanie!:multi::bigcool: mru podoba Ci sie?;) Quote
enia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Wersja dla pselazonej SBDa tu smutki Diego...i rozterki...... ah ile to ja juz czasu tu siedzę... jak mi tu dobrze..... O JESOOO ALE SIE NAŻARŁEM............ będzie parę tygodni... z każdym dniem coraz lepiej.... NORMALNIE NIE WIEM JAK SIE UŁOŻYĆ,ŻEBY SIE PRZETRAWIŁO.......... nic, tylko się załamać.. Gacka kocham jak brata... ojjjjj, ufffff,pufff,ehhhhhh i po co ja tyle jadłem? jestem łakomym żóltodziobem! nie ruszam sie stąd..... MOŻE JAKBYM BOCZEK ZMIENIŁ TO MI SIE POLEPSZY.....UUUUAAAAHHH MÓJ BRZUCH........ eeeh mru! kiedy ja znajdę ten dom!!!??? I co sie gapisz ? i tak tu zostanę..... OJ! COSIK SIE RUSZA!!!! KURKA GACEK NIE KRĘĆ SIE W MOIM BRZUCHU- BO JA CIE TRAWIĘ!!!!! ale w sumie........ jeśli zjem Gacka to z kim będe sie bawił i całował??? hmmmm..... ciotki sie zanudzą bez nas dwóch...... ejjjj musze pomyśleć.......... nie no ... nie opłaca mi sie ... zawracam Gacolka! podjąłem męską decyzję! Gacuś wyskakuj!!!!!!:multi::multi::multi: KOCHAM WAS CIOTECZKI! :loveu::loveu::loveu: najbardziej kocham mru!:loveu::loveu::loveu: Quote
mru Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 dziś chłopaki słodkie z rana oba walnęły sie na moje łóżko jak wstałam Diego na a Gacenty pod kołdrę ;) Diego zaraz się rozmyślił jednak, wstał, zszedł ale tak coś widzę, że kombinuje a on się tak rozgląda... gdzie ten Gacek??? :???: a tu coś się rusza pod kołdrą! co to?! trzeba sprawdzić! podszedł, podniósł uszy, wącha... a to Ty! i wyciągnął go za łapkę :evil_lol: ...co za głupy :splat::stupid::roflt: enia ahahahahahahahahaaaaa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts