Charly Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Walki psów droga Mru zgloszę gdzie trzeba, choc bardzo Cie lubie, ale jesli chodzi o psy i pieniądze to przyjazn się konczy, business is business.. Ale chcę byc sprawiedliwa:lol:..też:eviltong: Patrząc na to zdjęcie mam wrazenie jak gdybym wlasnie lyknęla cieplej herbatki z żurawiną. Normalnie wyczuwalne cieplo wokól pępka. On slicznie wygląda. Przytyl i zmienil mu sie wyraz. Nie wygląda juz jak niekochane, biedne, pijackie dziecko:-( Quote
Lionees Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 mru napisał(a): jezu, ile on już u mnie jest... a miał być... dzień :roll: Jeden dzień zmienił się w dt,a dt pewnie zmieni się w ds?:razz: Quote
mru Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='Charly']Walki psów droga Mru zgloszę gdzie trzeba, choc bardzo Cie lubie, ale jesli chodzi o psy i pieniądze to przyjazn się konczy, business is business.. :no-no-no: :-o :lying: :mdleje: szybko, edycja postów...! :oops: no Diego chyba nabrał boków :D no i on ma takie mądre spojrzenie... jezu, ile on już u mnie jest... a miał być... dzień :roll: Quote
enia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 mru napisał(a)::no-no-no: :-o :lying: :mdleje: szybko, edycja postów...! :oops: no Diego chyba nabrał boków :D no i on ma takie mądre spojrzenie... jezu, ile on już u mnie jest... a miał być... dzień :roll: mru ,ale dzieki Tobie Dieguś żyje:loveu: Quote
Miśka84 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 enia napisał(a):mru ,ale dzieki Tobie Dieguś żyje:loveu: Zgadza się!:loveu: Quote
mru Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 dzięki szeroko pojętym nam wszystkim ;) Quote
MakS Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Od razu widać, że chłopaki odbierają na tych samych falach:) Z Gacka to musi być super psiak- tak bez prostestów zaakceptował Diego... inna sprawa, że Diego jest stworzony do towarzystwa:) Quote
mru Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 on w ogóle chyba Diego podziwia ;) chodzi za nim, łapie go zębami za uszy itd. haha :evil_lol: Quote
Miśka84 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 mru napisał(a):on w ogóle chyba Diego podziwia ;) chodzi za nim, łapie go zębami za uszy itd. haha :evil_lol: ha,ha,ha :eviltong: Quote
Miśka84 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Diego gryzie kosteczkę i Gacek też :loveu: Quote
sleepingbyday Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 jak temu bambetlowi dom znaleźć....? Quote
enia Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 sleepingbyday napisał(a):jak temu bambetlowi dom znaleźć....? ja to nie wiem czy on by chciał zmienić TAKI DOM:loveu: bo gdzie to dają takie mega kosteczki? gdzie są tacy fajni kumple? i takie ładne opiekunki?:p Quote
mru Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 ale wiecie u mnie to trzecie pietro i małe mieszkanie jesli zachoruje (odpukać!) to kto go będzie nosił :( ja już nosiłam Mojżesza 25 kg na górę codziennie... i wiem, że to się może bardzo źle skończyć dla kogoś kto nosi i dla psa też :( ja nie wiem za ile się wyprowadzę z domu i dokąd, a muszę to brać pod uwagę :( no rodzice i tak dają sobie go zostawiać na głowie ;) co jest ogromną pomocą, ale nie mogę nadużywać :( na razie jest bardzo dobrze nam :) ale domu szukamy... :roll: Quote
Lionees Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='mru']ale wiecie u mnie to trzecie pietro i małe mieszkanie jesli zachoruje (odpukać!) to kto go będzie nosił :( ja już nosiłam Mojżesza 25 kg na górę codziennie... i wiem, że to się może bardzo źle skończyć dla kogoś kto nosi i dla psa też :( ja nie wiem za ile się wyprowadzę z domu i dokąd, a muszę to brać pod uwagę :( no rodzice i tak dają sobie go zostawiać na głowie ;) co jest ogromną pomocą, ale nie mogę nadużywać :( na razie jest bardzo dobrze nam :) ale domu szukamy... :roll: Chyba wam serce pęknie jak ten dom już się znajdzie...:shake: Quote
Lionees Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 mru napisał(a):wiecie, jak oddawałam Maksia Kasi to tez myślałam, że mi peknie o Maksia jestem zupełnie spokojna, z Kasią mam stały kontakt... :):):) Oby Dieguś znalazł domek gdzieś blisko... Quote
mru Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 wiecie, jak oddawałam Maksia Kasi to tez myślałam, że mi peknie ale jakby dla Diego równie dobry dom się znalazł to by było cuownie... o Maksia jestem zupełnie spokojna, z Kasią mam stały kontakt... :):):) wymarzona sytuacja haha dobre foty zrobiłam rano chłopakom :) :D pokażę Wam potem jak dotrę do domu Quote
luka1 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 dostałam taką informację, że koło magazynów na Pasie rozebrano jakis magazyn. Wszystko zabrali - pozostał tylko pies uwiazany na łańcuchu i buda. Ziutka już tam jedzie, czy może ktoś pomóc? Quote
sleepingbyday Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 a co ziutka na miejscu ustaliła? Quote
Ziutka Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 sleepingbyday napisał(a):a co ziutka na miejscu ustaliła? Jestem :roll: Psina przy drodze...łańcuch przykuty do jakiejś choinki...buda i tak stoi :placz: Nakarmiłam, dałam ciepłej wody i wróciłam :-( Quote
piotrek_b Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ziuta to ty koło tego charta???, :-o zawsze mi się wydawało że masz 90 kg wagi rudy kręcony image i jesteś na emeryturze, hihihi :evil_lol: a tera normalnie to już zakręcam z Tobą jakieś randez vous, Ziutka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bravo Ziuta :klacz: Quote
luka1 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Piotrek, uwazaj bo wyłapiesz od M. :evil_lol: Quote
Recommended Posts