gagata Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Cioteczki, w imieniu Erazm informuję,że w tą sobotę planuje wyjazd do Joli pod Radzymin, jak jest coś do zabrania, to wołajcie, jak są chętni to też... No i wszystkiego fajnego dla nas wszystkich i wszystkich kocio-psich futer w kolejnym roku - przecież na pewno lepszym niż ten, co sie właśnie wykańcza:evil_lol: Quote
Erazm Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Dzięki Gagatko, uff wróciłam, ale było super, moje psiaki oszalały kiedy przyjechaliśmy, byliśmy na pięknych, długich spacerach nad jeziorem. Mizianie na osiem rąk. Kto w sobotę sie pisze? Quote
malagos Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 jejku, jejku, a ja na wsi, daleko od Was :placz: :placz: Życzę wam spokojnego i pomyślengo roku, udanych psich i kocich adopcji i dużo zdrówka! Quote
Abrakadabra Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Erazm napisał(a):Dzięki Gagatko, uff wróciłam, ale było super, moje psiaki oszalały kiedy przyjechaliśmy, byliśmy na pięknych, długich spacerach nad jeziorem. Mizianie na osiem rąk. Kto w sobotę sie pisze? Ja !!!! :multi: Ps. A mogę wziąć małego "dziamgacza" (1kg żywej wagi) w ramach socjalizacji? Quote
Margo05 Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Gagatko, przepraszam, zapomniałam podać info :oops::oops::oops: Dzimagacz jest pierwsza klasa :loveu: Jeśli nie będę rabotać to też się piszę na sobotę. Przygarnie mnie ktoś? :evil_lol: Quote
gagata Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 To i ja sobie nie odpuszczę takiej okazji...Dziamgacz pierwsza klasa:lol:, w razie czego schowam do kieszeni... Quote
Erazm Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 O super, dziamgacza chętnie obejrzę. To może i Yoorka zapakuję w torbę:roll: Quote
malagos Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 pozdrówcie p. Jolę ode mnie. Strasznie załuję, ze nie jestem blizej, bo bym chetnie z Wami pojechala. Quote
malagos Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Kochane kobiety, Basia 0607 ma pod opieka 2 ratlerki, po właścicielu, który trafił do psychiatryka! Pomózmy im znaleźć domy! Czy mam je wziać do budy, cieplej, nowej, ale budy? Jakby szybko znalazly domy stale, to może to dobry pomysł? :shake: co radzicie? Pomożecie?? Quote
gagata Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Malagos,zawsze można jakoś pomóć.... Ciotki, wybaczcie a ja jutro nie jadę...jakaś cholera dopadła mnie noworocznie i trzyma:shake: Quote
EVA2406 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Isadora7']I znowu sabat beze mnie :-(:-(:-( Tym razem niestety i beze mnie :shake:, kłopoty rodzinne na maksa :-( Neris, zdjęcia podeślę Ci, ale poczekaj chwilkę, bo nie daję rady ze wszystkim. Gdybym zapomniała to przypomnij się po wtorku, sorry. Quote
sleepingbyday Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 czytała juz o tych ratlerach. bedzie wątek? zalinkujcie... Quote
Saphira Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Dziewczyny ! Napiszcie jak radzi sobie Pani Jola ? Czy karmy ma dosyć ? Quote
Erazm Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Parę fotek szczyniorów, tylko dwa są po jednej matce:shake: Miś ( ten czarny) jest największym śpiochem jakiego widziałam Quote
Erazm Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Byłyśmy, u Pani Joli wysypało szczeniakami, no cóż komp padł, w całym zamieszaniu nie zapytałam o karmę:oops:, obfociłam kilka psiaków teraz siedzę od dwoch godzin i przygotowuję ogłoszenia. Fotki wrzucę też tutaj, niektóre;) Quote
Abrakadabra Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Erazm napisał(a):Byłyśmy, u Pani Joli wysypało szczeniakami, no cóż komp padł, w całym zamieszaniu nie zapytałam o karmę:oops:, obfociłam kilka psiaków teraz siedzę od dwoch godzin i przygotowuję ogłoszenia. Fotki wrzucę też tutaj, niektóre;) Dlaczego niektore?! Co Ty za zdjęcia ro8ilaś droga Erazm :cool3:? Ciotki! Szczeniorki są przecudowne :loveu: !!! Czarny Misio głównie śpi. Mała "amstafka" fajnie "podgryza" A rodzeństwo terrierków walijskich - jak to terrierki - żywe i radosne. Ta najmniejsza sunia chy8a nie da so8ie "w kasze dmuchać"! Quote
Erazm Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Narobiło się tych fotek, ze na miesiąc wklejania starczy;) Quote
Isadora7 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Rozwaliła mnie ta fotka http://images48.fotosik.pl/45/45297b46e8b9f93d.jpg Quote
malagos Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 tu ratlerek (he, he) Basi, ten staruszek wielkosci damskiego bucika Quote
Erazm Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 haha, toż to ratlrek z basiolandii:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cudny maluch Quote
Erazm Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Linki do wątków psiaków p. Joli, podnosić cioteczki i uzupełniać info http://www.dogomania.pl/forum/f28/7-miesieczna-mix-podhalana-goldenki-128407/ http://www.dogomania.pl/forum/f28/pixi-dixi-po-terierku-walijskim-128381/?highlight= Quote
Recommended Posts