Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki, w imieniu Erazm informuję,że w tą sobotę planuje wyjazd do Joli pod Radzymin, jak jest coś do zabrania, to wołajcie, jak są chętni to też...
No i wszystkiego fajnego dla nas wszystkich i wszystkich kocio-psich futer w kolejnym roku - przecież na pewno lepszym niż ten, co sie właśnie wykańcza:evil_lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Gagatko, uff wróciłam, ale było super, moje psiaki oszalały kiedy przyjechaliśmy, byliśmy na pięknych, długich spacerach nad jeziorem. Mizianie na osiem rąk.
Kto w sobotę sie pisze?

Posted

Erazm napisał(a):
Dzięki Gagatko, uff wróciłam, ale było super, moje psiaki oszalały kiedy przyjechaliśmy, byliśmy na pięknych, długich spacerach nad jeziorem. Mizianie na osiem rąk.
Kto w sobotę sie pisze?

Ja !!!!
:multi:

Ps. A mogę wziąć małego "dziamgacza" (1kg żywej wagi) w ramach socjalizacji?

Posted

Gagatko, przepraszam, zapomniałam podać info :oops::oops::oops:

Dzimagacz jest pierwsza klasa :loveu: Jeśli nie będę rabotać to też się piszę na sobotę. Przygarnie mnie ktoś? :evil_lol:

Posted

Kochane kobiety, Basia 0607 ma pod opieka 2 ratlerki, po właścicielu, który trafił do psychiatryka! Pomózmy im znaleźć domy! Czy mam je wziać do budy, cieplej, nowej, ale budy? Jakby szybko znalazly domy stale, to może to dobry pomysł? :shake:
co radzicie?
Pomożecie??

Posted

[quote name='Isadora7']I znowu sabat beze mnie :-(:-(:-(

Tym razem niestety i beze mnie :shake:, kłopoty rodzinne na maksa :-(

Neris, zdjęcia podeślę Ci, ale poczekaj chwilkę, bo nie daję rady ze wszystkim. Gdybym zapomniała to przypomnij się po wtorku, sorry.

Posted

Byłyśmy, u Pani Joli wysypało szczeniakami, no cóż komp padł, w całym zamieszaniu nie zapytałam o karmę:oops:, obfociłam kilka psiaków teraz siedzę od dwoch godzin i przygotowuję ogłoszenia. Fotki wrzucę też tutaj, niektóre;)

Posted

Erazm napisał(a):
Byłyśmy, u Pani Joli wysypało szczeniakami, no cóż komp padł, w całym zamieszaniu nie zapytałam o karmę:oops:, obfociłam kilka psiaków teraz siedzę od dwoch godzin i przygotowuję ogłoszenia. Fotki wrzucę też tutaj, niektóre;)

Dlaczego niektore?!

Co Ty za zdjęcia ro8ilaś droga Erazm :cool3:?

Ciotki! Szczeniorki są przecudowne :loveu: !!!

Czarny Misio głównie śpi.

Mała "amstafka" fajnie "podgryza"

A rodzeństwo terrierków walijskich - jak to terrierki - żywe i radosne.
Ta najmniejsza sunia chy8a nie da so8ie "w kasze dmuchać"!