Saphira Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Staropolskim obyczajem kiedy w Wigilię gwiazdka wstaje Nowy rok zaś cyfrę zmienia Wszyscy wszystkim ślą zyczenia Przy tej pięknej sposobności I my życzymy Wam radości Aby wszystkim się darzyło Z roku na rok lepiej było Quote
Abrakadabra Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='Saphira']Staropolskim obyczajem kiedy w Wigilię gwiazdka wstaje Nowy rok zaś cyfrę zmienia Wszyscy wszystkim ślą zyczenia Przy tej pięknej sposobności I my życzymy Wam radości Aby wszystkim się darzyło Z roku na rok lepiej było A co tutaj tak cicho???? Jutro "sa*at" u Ewci! Już się nie mogę doczekać! Szykuje się spora gromadka :multi:... Ewa - nie ogarnia Cię przerażenie? Quote
Saphira Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Czy mozecie zajrzeć : http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-ofiary-schroniska-zywe-trupy-blagaja-o-pilne-wsparcie-127622/ Quote
EVA2406 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Abrusia, nie martw się, damy radę:evil_lol: Quote
Abrakadabra Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 EVA2406 napisał(a):Abrusia, nie martw się, damy radę:evil_lol: Ewunia! Dziękuję za wystawne przyjęcie! Za ekskluzywne potrawy i cieplutką atmosferę :loveu: Dziewczyny - a Wam dziękuję za miłe towarzystwo! Quote
gagata Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Dziewczyny, było cudnie !Malagos, a twój krupniczek....olaboga! Ewa,jeszcze raz dziękuję za serce, za miejsce przy stole, no,za wszystko:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Abra, a Tobie oczywiście za cierpliwość i za Bratka... Quote
Erazm Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Było super, dietę oczywiście diabli wzieli:placz:, krupniczku nie było mi dane spróbować:shake:, ale towarzystwo doborowe:lol: Dzięki wielkie Ewo za zaproszenie:loveu: Quote
EVA2406 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Dziewczyny :loveu:, bardzo, bardzo Wam dziękuję za wizytę, za wszystkie ciepłe ślowa i życzenia oraz za..............super prezenty :oops:. Było mi bardzo miło Was gościć, szkoda, że tak krótko. Gagatko, a Malagosowa jałowcóweczka też super ;). Beatko, mam nadzieję, że zdjątka otrzymam na mailika. Quote
Saphira Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Wy rozpustnice :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Erazm Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Oj, Saphi żałuj bo tańce, hulanki , swawole:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kto ma ochotę na fotki to poproszę o adresy mailowe:cool3: Quote
EVA2406 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Saphirko, zapraszałam. Bardzo chciałyśmy abyś przyjechała. Nie odpowiedziałaś, a Jola bardzo na to liczyła, ja też. Beatko, ja, ja, ja proszę. Już wysyłam adresik Quote
Saphira Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Ewuniu ! Ja przed Świetami miałam ciężka trasę do Niemiec. Wróciłam naprawdę zmęczona i w sumie do samej Wigilii cos do załatwienia. Moze zróbcie coś wiosną jak się cieplutko zrobi :lol: Quote
Isadora7 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Erazm napisał(a):Oj, Saphi żałuj bo tańce, hulanki , swawole:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kto ma ochotę na fotki to poproszę o adresy mailowe:cool3: A ja to nie mogę miec fotek z sabatu dogoczarownic? Quote
Erazm Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 zbyt frywolne foteczki, zaraz modzi nas pognają:oops::oops::oops: Quote
malagos Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 a, tu sie ukrylyscie na tym watku :cool3: bardzo dziekuje za wspaniala atmosfere i taaaaaka kolacje, a Erazm za podwiezienie! Bardzo sie ciesze, ze Was poznalam, jestescie wszystkie nisamowite i odwalacie kawal dobrej roboty! a wiosna zapraszem na grilla do mnie, przygotuje sie jakas jeszcze inna naleweczke :p ten laptop, z ktorego korzystam tu w Warszwie, nie ma polskich liter i strasznie ciezko mi sie pisze. Erazm, kobieto, poprosze zdjecia na [email protected] BARDZO WAM DZIEKUJE ZA NIEZWYKLY WIECZOR! Quote
EVA2406 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Erazm napisał(a):Malgos, Ewa fotki poszły:cool3: Dostałam. Piękne dzięki :Rose:. Quote
EVA2406 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Małgosiu, dziękujemy za zaproszenie. Do wiosny nie tak daleko, do Ciebie również, nie zapomnimy o zaproszeniu, co Dziewczyny .......:eviltong: Quote
sleepingbyday Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 sorry, oftopikuje, ale muszę: BARRACK POGRYZIONY ZAGINĄŁ, POMÓŻCIE PLISS: http://www.dogomania.pl/forum/f96/uwaga-praga-poludnie-zaginal-barrack-127959/#post11501972 Quote
Neris Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 AAAA, tu Was mam!!!! Ja też poproszę zdjęcia na [email protected] :lol: Ależ było super, nie wiem kiedy te 6 godzin przeleciało jak chwilka... W kwietniu u mnie dziołchy! Quote
EVA2406 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Neris napisał(a):AAAA, tu Was mam!!!! W kwietniu u mnie dziołchy! Nie zapomnimy Cioteczko ;) Quote
Saphira Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Bawcie sie dobrze ! I uważajcie na psiaki coby nie pouciekały :lol: Quote
Margo05 Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Ja również Wam dziękuję za ŚWIETNĄ zabawę :loveu::loveu::loveu: Z chęcią spotkam się z Wami jeszcze wielokrotnie :evil_lol: Isadorko, następnym razem się nie wykręcisz :mad: :diabloti: Kochani, życzę Wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku, przede wszystkim zdrowia i dobrego samopoczucia, wielu radosnych dni, spełnienia choć niektórych marzeń, powodzenia w zamierzeniach i mnóstwa miłości wszelakiej :loveu: Niech nam się podopieczni zdrowo rozwijają, a Kryzys niech pójdzie śladem Ramzesa i odejdzie od naszych porfeli :eviltong: Szampańskiej zabawy :) Quote
Neris Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Isadorka wie że się nie wykręci, się sprawy pilnuje na wątku Malizny :evil_lol::evil_lol: A Erazm uciekła i nie ma zdjęć... Ewuniu, może Ty mi wyślij co? Quote
Recommended Posts