Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majuska napisał(a):
A dziadek młodnieje w oczach.....:p

na twój widok !!! :evil_lol::evil_lol: ....już widzialam jak on w ciebie wpatrzony i jakiego pałera dostaje.......:evil_lol:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
cała ekipa siedziała i trzymała kciuki, żeby Poldi u mnie został:mad::lol:

no tak :roll:
i cichaczem kasowałyśmy ogłoszenia :cool3::p

Posted

majuska napisał(a):
Ja wiem już jak to było i dlaczego nikt z ogłoszeń nie dzwonił, ja już wszystko wiem.....cała ekipa siedziała i trzymała kciuki, żeby Poldi u mnie został:mad::lol: no i macie coście chciały. A dziadek młodnieje w oczach.....:p

A zeby wiedziala:eviltong:

Jeszcze sie okaze, ze Poldek to podrostek, tylko samotnosc w schronie go tak postarzala:evil_lol:

Posted

figa33 napisał(a):
bardzo się cieszę!:multi::multi: majuska:Rose::Rose::Rose:
z ulgą zdejmę banerek Leosia z podpisu....:lol:

A ja tam odkąd trafił do Majuski, to nawet banerka do podpisu nie dawałam:eviltong::eviltong::eviltong:
HHHmmm.....ja bym sie tam astanowiła, czy to allegro w ogole było prawdziwe majusko...bo wiesz jak jest- nie???;);):lol::lol:

Posted

Wiem jak jest, wiem .... Figuś przyznaj się nam tutaj oficjalnie jak to było z tym allegro....;):evil_lol:????

Macie tutaj trochę dziadka z dzisiejszego psiego spotkania ( Poldziu razem z Mają jeździ na wizyty samochodem i widzę , że mu sie to podoba;))

"A teraz niech się Matylda z Mają fotografują, ja się idę przejść..."

Posted

Jak to czasem dobrze udawać staruszka:evil_lol: Zlitują się i nie wyrzucą:lol:
Toż to młodzian jest:loveu: Oj Poldziu- oszuście:evil_lol:

Posted

Leopold pomyślał " a przyczaję się , minki słabiutkie porobię , nóżkami powłóczę , posapię troszkę - to majuska mnie nie odda..":evil_lol:

a czemu Leoś jest w dziale zaginione/ukradzione?

Posted

Ta, Poldek juz wie, ze zostaje i pokazuje druga...mordke:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mnie to on huskyego na filmiku przypomina:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bidulek, a tyle musial sie ukrywac z prawdziwa natura:loveu: