Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majuska!
Proponuję trzymać "jaśniewielmożnego" w przeświadczeniu,że to tylko DT:evil_lol:
A czas leci,zanim się obejrzy,to przywyknie:evil_lol:

Posted

epe napisał(a):
Majuska!
Proponuję trzymać "jaśniewielmożnego" w przeświadczeniu,że to tylko DT:evil_lol:
A czas leci,zanim się obejrzy,to przywyknie:evil_lol:

Tak też zamierzam uczynić:diabloti:

Figuś to może umówmy się tak, jak możesz to zrób Poldziowi allegro ostatni raz, jak nic z tego nie bedzie, to damy se spokój, dobra :razz: ?

Posted

majuska :) SUPER!!!!!!!!!!!!!!! Ja nadal podtrzymuje w razie czego ofertę pomocy przy nim, wiem, że dziewczyny również :)

JAK JA SIĘ CIESZĘ :D :D :D!!!!!!!!!!!!!!!

Napisz jeszcze jak z Mają? Wszystko dobrze?

Zdjęcia ... kusisz mnie kobieto urlopem ... naprawdę ... Niesamowite ujęcia, cud natury ...

Posted

majuska napisał(a):
Tak też zamierzam uczynić:diabloti:

Figuś to może umówmy się tak, jak możesz to zrób Poldziowi allegro ostatni raz, jak nic z tego nie bedzie, to damy se spokój, dobra :razz: ?

kochana dziewczyno , jak sobie życzysz:loveu:

Posted

Maja dochodzi do siebie, trochę to źle wygladało w niedzielę, ale już znaczna poprawa jest. Maja jest niezniszczalna:diabloti: Czekam z utęsknieniem na zdjęcie kołnierza bo taranuje cały czas biednego Poldzia:shake:

Posted

albiemu napisał(a):
majuska :) SUPER!!!!!!!!!!!!!!! Ja nadal podtrzymuje w razie czego ofertę pomocy przy nim, wiem, że dziewczyny również :)

Jeżeli allegro ostatniej szansy nic nie da, to będę zmuszona Was wykorzystywać od czasu do czasu, jak będę jeździć w góry doładować bateryjki ( o tyle dobrze , że w zimie nigdzie nie jeżdżę, jestem zmarzluchem:oops: )mam nadzieję , że sie nie pogniewacie....:razz:

Posted

Majuska!
Tak -Ty musisz jeździć w góry,po to,aby fotki robić- są wspaniałe!:loveu:
Masz ukryty talent dziewczyno:lol:
Śmiało mogłabyś pokusić się o wydanie albumu o Tatrach - z takimi zdjęciami,powodzenie albumu murowane!;)

Posted

Dzięki Figuś:calus:
A czy zgodziłabyś się potem, jak Leo zwolni miejsce, zrobić allegro dla naszej orzeszkowej Livii ( z mojego podpisu )??

Dzisiaj nasza blokowa sprzątaczka ( zawsze z nią gadam bo to tez psiara ) stwierdziła , że dziadek wyglada coraz lepiej i po prostu młodnieje w oczach:lol:

Posted

Erazm napisał(a):
A Poldek siedzi w kacie i ogon mocno zaciska, zeby nikt go nie chcial adoptowac:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie musi zaciskać i tak nikt nie zadzwoni, takie te ludzie teraz są......:shake:

Posted

allegro Leosia kończy się 11.08 , nie będzie mnie dlatego o tym piszę ,
wszystkiego dobrego piesiu
ale gdzie Ci będzie tak dobrze jak u Twojej ukochanej majuski....:cool3:

Posted

Moje burki tez trzymaja ogony za Poldka, wszystkie piec, a ijeszcze burki znajomych, ktorym historie adopcji opowiedzialam:Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run:

Posted

Erazm napisał(a):
Moje burki tez trzymaja ogony za Poldka, wszystkie piec, a ijeszcze burki znajomych, ktorym historie adopcji opowiedzialam:Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run:

Cosik mi sie zdaje , że Wy te ogony trzymacie, żeby jednak nikt nie zadzwonił, hę???;):evil_lol:

Posted

majuska napisał(a):
nikt nie dzwoni, wiedziałam , że tak będzie:roll:.....Cieszcie się:evil_lol:

Pewnie, że wiedziałaś:diabloti:Dlatego go wziełaś:diabloti:Ja też tak zrobiłam z Dianką:diabloti:Nadal wmawiam rodzinie, ze to tymczas:evil_lol: