Kudłata Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 to trzymamy kciuki :thumbs: A jak tam paluszki? Dalej je liże? Quote
epe Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Majuska! Proponuję trzymać "jaśniewielmożnego" w przeświadczeniu,że to tylko DT:evil_lol: A czas leci,zanim się obejrzy,to przywyknie:evil_lol: Quote
majuska Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Kudłata napisał(a): A jak tam paluszki? Dalej je liże? ...coś tam liże , ale chyba lepiej już troszkę wyglądają Quote
majuska Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 epe napisał(a):Majuska! Proponuję trzymać "jaśniewielmożnego" w przeświadczeniu,że to tylko DT:evil_lol: A czas leci,zanim się obejrzy,to przywyknie:evil_lol: Tak też zamierzam uczynić:diabloti: Figuś to może umówmy się tak, jak możesz to zrób Poldziowi allegro ostatni raz, jak nic z tego nie bedzie, to damy se spokój, dobra :razz: ? Quote
albiemu Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 majuska :) SUPER!!!!!!!!!!!!!!! Ja nadal podtrzymuje w razie czego ofertę pomocy przy nim, wiem, że dziewczyny również :) JAK JA SIĘ CIESZĘ :D :D :D!!!!!!!!!!!!!!! Napisz jeszcze jak z Mają? Wszystko dobrze? Zdjęcia ... kusisz mnie kobieto urlopem ... naprawdę ... Niesamowite ujęcia, cud natury ... Quote
figa33 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 majuska napisał(a):Tak też zamierzam uczynić:diabloti: Figuś to może umówmy się tak, jak możesz to zrób Poldziowi allegro ostatni raz, jak nic z tego nie bedzie, to damy se spokój, dobra :razz: ? kochana dziewczyno , jak sobie życzysz:loveu: Quote
majuska Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Maja dochodzi do siebie, trochę to źle wygladało w niedzielę, ale już znaczna poprawa jest. Maja jest niezniszczalna:diabloti: Czekam z utęsknieniem na zdjęcie kołnierza bo taranuje cały czas biednego Poldzia:shake: Quote
albiemu Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 gdyby mi wciąż coś na szyi odbierało RADIO M ... też bym taranowała wszystko z rozpaczy na drodze ... Quote
majuska Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 albiemu napisał(a):majuska :) SUPER!!!!!!!!!!!!!!! Ja nadal podtrzymuje w razie czego ofertę pomocy przy nim, wiem, że dziewczyny również :) Jeżeli allegro ostatniej szansy nic nie da, to będę zmuszona Was wykorzystywać od czasu do czasu, jak będę jeździć w góry doładować bateryjki ( o tyle dobrze , że w zimie nigdzie nie jeżdżę, jestem zmarzluchem:oops: )mam nadzieję , że sie nie pogniewacie....:razz: Quote
epe Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Majuska! Tak -Ty musisz jeździć w góry,po to,aby fotki robić- są wspaniałe!:loveu: Masz ukryty talent dziewczyno:lol: Śmiało mogłabyś pokusić się o wydanie albumu o Tatrach - z takimi zdjęciami,powodzenie albumu murowane!;) Quote
figa33 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 allegro ostatniej szansy;) LEOPOLD - BĘDĘ TWOIM PRZYJACIELEM (700299684) - Aukcje internetowe Allegro Quote
majuska Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Dzięki Figuś:calus: A czy zgodziłabyś się potem, jak Leo zwolni miejsce, zrobić allegro dla naszej orzeszkowej Livii ( z mojego podpisu )?? Dzisiaj nasza blokowa sprzątaczka ( zawsze z nią gadam bo to tez psiara ) stwierdziła , że dziadek wyglada coraz lepiej i po prostu młodnieje w oczach:lol: Quote
figa33 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 majuska , oczywiście ,że zrobię allegro Livii , a ona teraz ma ? Quote
Erazm Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 A Poldek siedzi w kacie i ogon mocno zaciska, zeby nikt go nie chcial adoptowac:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
majuska Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Erazm napisał(a):A Poldek siedzi w kacie i ogon mocno zaciska, zeby nikt go nie chcial adoptowac:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie musi zaciskać i tak nikt nie zadzwoni, takie te ludzie teraz są......:shake: Quote
majuska Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 figa33 napisał(a):majuska , oczywiście ,że zrobię allegro Livii , a ona teraz ma ? Nie ma :roll: Quote
figa33 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 allegro Leosia kończy się 11.08 , nie będzie mnie dlatego o tym piszę , wszystkiego dobrego piesiu ale gdzie Ci będzie tak dobrze jak u Twojej ukochanej majuski....:cool3: Quote
Erazm Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Moje burki tez trzymaja ogony za Poldka, wszystkie piec, a ijeszcze burki znajomych, ktorym historie adopcji opowiedzialam:Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
majuska Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Erazm napisał(a):Moje burki tez trzymaja ogony za Poldka, wszystkie piec, a ijeszcze burki znajomych, ktorym historie adopcji opowiedzialam:Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run: Cosik mi sie zdaje , że Wy te ogony trzymacie, żeby jednak nikt nie zadzwonił, hę???;):evil_lol: Quote
Erazm Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Ano, jak mowia emigranci:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Becia66 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Erazm napisał(a):A Poldek siedzi w kacie i ogon mocno zaciska, zeby nikt go nie chcial adoptowac:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no dobre....:evil_lol: Quote
majuska Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 nikt nie dzwoni, wiedziałam , że tak będzie:roll:.....Cieszcie się:evil_lol: Quote
Saphira Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 majuska napisał(a):nikt nie dzwoni, wiedziałam , że tak będzie:roll:.....Cieszcie się:evil_lol: Pewnie, że wiedziałaś:diabloti:Dlatego go wziełaś:diabloti:Ja też tak zrobiłam z Dianką:diabloti:Nadal wmawiam rodzinie, ze to tymczas:evil_lol: Quote
epe Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Majuska! Już się można cieszyć? Naprawdę? Już? :multi::multi::multi::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts