Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki!
Aukcja zakończyła się wczoraj,po 23.00! Napisano: Nie było ofert kupna
To ja już się cieszę:multi::multi:
Poldziu,ty stary matole-że tak ci powiem- nie sikaj po domu jak kostki dostajesz:mad:
Myślisz,że jak allegro się skończyło,to teraz wszystko ci wolno?:mad:
Zachowuje się zupełnie jak mąż - przed ślubem super,a jak już "papier" ma,to rogi pokazuje!:evil_lol:

Posted

Poldzio mnie dziś w nocy poważnie przestraszył...obudziły mnie odgłosy które od razu skojarzyłam z atakiem padaczkowym, zerwałam sie na równe nogi.....a tu się okazało, że dziadek ma szalone sny, nie dość , że gdzieś strasznie szybko biegł to jeszcze okropnie szczekał na kogoś.... to ci dziadziu , pewnie jakieś młodzieńcze lata wróciły we wspomnieniach...:lol:

Posted

wybaczcie wybaczcie, nie było mnie :roll:

ah ale wieści, pewnie każdy coś czuł w tej sprawie :cool3:
tak się cieszę, bo gdzie mu będzie lepiej? :shake::multi:

Posted

Odkad Polduś trafił do majuski(po swoich extra przeżyciach)..tak naprawdę przestalam czytać wątek na bieżąco, bo po kilku dniach wiedzialam, ze trafił w takie miejsce, ze nie trzeba sie martwić...było dookola tyle inych bid, ze czasem czytalam wątek, czasem tylko tytuł..czy nic sie nie zmieniło...zawsze tytul byl ten sam...ze u majuski....robilam "uff"...i wchodzilam na inne watki..teraz wrocilam z urlopu...nawet troszkę o Poldziu zapomnialam(nie mogę wrócić do rzeczywistości od tygodnia)..a tu w koncu wchodzę na panel użytkownika i czytam tytul...no jaki????:multi::multi::multi::multi::multi::multi:Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...normalnie nie mogę z radości...a Poldzio jest wprost nie do poznania!!!!!:multi::multi::multi:MAjusko...wielki ukłon i przeogromne dzieki za Twoje serce i domek dla dziadziusia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:..ale się ciesze:loveu::loveu:

Posted

Ja wiem już jak to było i dlaczego nikt z ogłoszeń nie dzwonił, ja już wszystko wiem.....cała ekipa siedziała i trzymała kciuki, żeby Poldi u mnie został:mad::lol: no i macie coście chciały. A dziadek młodnieje w oczach.....:p