majuska Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 .... tak tylko nadmienię, że nikt nie dzwoni ani nie pisze......dziwne...:shake:;) Quote
epe Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ciotki! Aukcja zakończyła się wczoraj,po 23.00! Napisano: Nie było ofert kupna To ja już się cieszę:multi::multi: Poldziu,ty stary matole-że tak ci powiem- nie sikaj po domu jak kostki dostajesz:mad: Myślisz,że jak allegro się skończyło,to teraz wszystko ci wolno?:mad: Zachowuje się zupełnie jak mąż - przed ślubem super,a jak już "papier" ma,to rogi pokazuje!:evil_lol: Quote
majuska Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 No to dobra, klepnięte: POLDI MA DOM!!! spi łobuz jeden....:p Quote
Becia66 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='majuska']No to dobra, klepnięte: POLDI MA DOM!!! :multi::multi::multi::multi::multi: czyli mogę zdjąc banerek ? :razz: Quote
majuska Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Możesz...... Tylko cicho.....bo co poniektórzy wciąż myślą, że to tymczasowicz:diabloti: Quote
halcia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Poldziu,nawet nie wiesz jakim farciarzem jestes:lol:/tzn ...stałes się..../ Quote
majuska Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Poldziu będzie oczywiście teraz uczestniczył we wszystkich psich imprezach jako pełnoprawny już domownik;) Quote
Miśka84 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Erazm Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Ogony puszczone, ale nuer. Poldek farciarz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Majuska nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze u Ciebie zostal:oops: Quote
majuska Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Wybitnie dzisiaj szalał na porannym spacerze, chyba coś czuł...:evil_lol: Quote
Erazm Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 One wiedza czasem wiecej niz my myslimy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
halcia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 On od poczatku wiedział,ze ma dom,tylko majuska o tym nie wiedziała:p Quote
epe Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Halcia! Dobre:evil_lol: Czyli opowieść o tym,jak śliczny Poldzio zawojował serce Majuski:loveu: Quote
halcia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Jak dobre serducho majuski nie pozwoliło go skrzywdzic jeszcze raz... Quote
majuska Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Poldzio mnie dziś w nocy poważnie przestraszył...obudziły mnie odgłosy które od razu skojarzyłam z atakiem padaczkowym, zerwałam sie na równe nogi.....a tu się okazało, że dziadek ma szalone sny, nie dość , że gdzieś strasznie szybko biegł to jeszcze okropnie szczekał na kogoś.... to ci dziadziu , pewnie jakieś młodzieńcze lata wróciły we wspomnieniach...:lol: Quote
halcia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Niech wspomina o ile jest to cos dobrego.Mój Filipo,często snił koszmary i jęczał przez sen.... Quote
mru Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 wybaczcie wybaczcie, nie było mnie :roll: ah ale wieści, pewnie każdy coś czuł w tej sprawie :cool3: tak się cieszę, bo gdzie mu będzie lepiej? :shake::multi: Quote
AnnaB Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 No to razem z Tobim przybijamy Wam piątaka :p Quote
gonia66 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Odkad Polduś trafił do majuski(po swoich extra przeżyciach)..tak naprawdę przestalam czytać wątek na bieżąco, bo po kilku dniach wiedzialam, ze trafił w takie miejsce, ze nie trzeba sie martwić...było dookola tyle inych bid, ze czasem czytalam wątek, czasem tylko tytuł..czy nic sie nie zmieniło...zawsze tytul byl ten sam...ze u majuski....robilam "uff"...i wchodzilam na inne watki..teraz wrocilam z urlopu...nawet troszkę o Poldziu zapomnialam(nie mogę wrócić do rzeczywistości od tygodnia)..a tu w koncu wchodzę na panel użytkownika i czytam tytul...no jaki????:multi::multi::multi::multi::multi::multi:Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...normalnie nie mogę z radości...a Poldzio jest wprost nie do poznania!!!!!:multi::multi::multi:MAjusko...wielki ukłon i przeogromne dzieki za Twoje serce i domek dla dziadziusia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:..ale się ciesze:loveu::loveu: Quote
majuska Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ja wiem już jak to było i dlaczego nikt z ogłoszeń nie dzwonił, ja już wszystko wiem.....cała ekipa siedziała i trzymała kciuki, żeby Poldi u mnie został:mad::lol: no i macie coście chciały. A dziadek młodnieje w oczach.....:p Quote
Recommended Posts