Becia66 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 mam nadzieję że nocka spokojna ? :roll: Quote
majuska Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Zobacz Beciu o której na dogo się dziś pojawiłam....spaliśmy wszyscy do 8.30:-o, nocka spokojna bardzo, ale kaszelek wciąż jest, jednak widocznie słabnie....Poldziu ma dobry humorek w każdymbądź razie:lol: Quote
majuska Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Dziś już znaczna poprawa u Poldzia, kaszle bardzo sporadycznie, chyba na wycieczkę pojedziemy jakąś po południu....:razz: Quote
rita60 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 No dzielny chłopczyk:pgłaski dla małego:lol: Quote
Becia66 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 majuska napisał(a): chyba na wycieczkę pojedziemy jakąś po południu....:razz: ale wam dobrze....ja muszę sprzątac pewnie do nocy....:mdleje::grab: Quote
majuska Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Poldziu był wczoraj na kontroli. Kaszel już całkiem ustąpił, ale leki musi wciąż brać, oprócz antybiotyku. Tylko zmniejszy się mu na razie dawkę i zobaczymy czy jest ona wystarczająca. A i jeszcze czeka nas szczepienie , zresztą wogóle jakoś tak sie zbiegło, że cały inwentarz musi pójść i Maja i Beza.....zbankrutuję:flaming: Quote
rita60 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 majuska napisał(a):Poldziu był wczoraj na kontroli. Kaszel już całkiem ustąpił, ale leki musi wciąż brać, oprócz antybiotyku. Tylko zmniejszy się mu na razie dawkę i zobaczymy czy jest ona wystarczająca. A i jeszcze czeka nas szczepienie , zresztą wogóle jakoś tak sie zbiegło, że cały inwentarz musi pójść i Maja i Beza.....zbankrutuję:flaming: Nie bedzie tak zle:glaszcze:moze wygrasz w toto lotka:pgłaski dla czterołapow:lol: Quote
majuska Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Poldziu zdrowiusieńki, biega, skacze, szaleje, oczywiście to zasługa pewnie leków, no ale ok. Mam tylko jeden problem, zdarza mu się siknąć w domu znowu i tak mysle, że to chyba przez ten Furosemid ( ma działanie mocno moczopędne podobno) Jak myślicie? Quote
Erazm Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Potrzebna nam doswiadczone cioteczki:mad::mad::mad: Quote
SZPiLKA23 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Możliwe bo furosemid jest mocno moczopędny Quote
epe Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Potwierdzam,moja sunia brała furosemid,czasem nie zdążyła zjechać windą! Potem jeździłyśmy ze szmatką - na wszelki wypadek,gdyby znowu nie zdążyła:evil_lol: I jeździłyśmy często! Quote
Erazm Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Widzisz Majuska jak kij dzial, od razu cioteczki z doswiadczeniem sie zlecialy:evil_lol::loveu:;) Wymiziaj Poldka Quote
majuska Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Jest jeszcze jedna teoria...:diabloti: Strażak ( czyt. Poldziu ) obsikuje różne miejsca zwłaszcza przy odwiedzinach Bezy, dziś po jej przyjściu polane zostały futryny 3 razy...:mad::mad:. Po wyjściu Bezy częstotliwość maleje ale problem nie znika...doopsko będzie prane:mad::mad::mad: Biedna Beziula dostała bana na odwiedziny u nas na razie....:-( Quote
epe Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Wydaje mi się z obserwacji psich zachowań,że Poldzio w ten sposób ją adoruje?:evil_lol: Mój Krystek obsikuje cokolwiek w pobliżu,gdy sunia spotkana na spacerze mu się spodoba:evil_lol: A wybredny jest -np.bokserek nie lubi,a na jedną starszą,to nawet szczeka:diabloti: Chłop,to chłop - młode im tylko w głowie!:mad: Quote
majuska Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 no, no a Bezik całkiem całkiem, wypiękniała na tym tymczasie...:evil_lol::evil_lol:...... poprzewracało sie dziadkowi we łbie z tego dobrobytu....:evil_lol: Strażak jeden..:mad::eviltong: Quote
figa33 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 taki miłosny jest?:evil_lol: no jak to mężczyzna :cooldevi: "już szron na głowie , już nie to zdrowie , a w głowie ciągle maj..":iloveyou: Quote
epe Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Figa!:evil_lol: Majuska,a może wystarczyły by mu tzw."świerszczyki" do oglądania?:diabloti: Quote
majuska Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ja mu dam świerszczyki:mad::mad::mad:...a jak serducho nie wytrzyma ciśnienia....:eviltong: Quote
epe Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Cioteczki! Tak tu u Majuski i Poldzia miło,serdecznie i ciepło,a ja niepotrzebnie weszłam na ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/co-powinnismy-wiedziec-wyadoptowujac-poza-granice-polski-89321/ Matko jedyna,to trzeba wszystkim,którzy myślą o domach w Niemczech przekazać!:angryy::placz: Quote
figa33 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 epe napisał(a):Cioteczki! Tak tu u Majuski i Poldzia miło,serdecznie i ciepło,a ja niepotrzebnie weszłam na ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/co-powinnismy-wiedziec-wyadoptowujac-poza-granice-polski-89321/ Matko jedyna,to trzeba wszystkim,którzy myślą o domach w Niemczech przekazać!:angryy::placz: modlę się aby to nie była prawda....:shake: Quote
Erazm Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 To jakis koszmar, sledze ten watek.:shake: Quote
epe Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Figa! O tym już dawno pisała Arka! Część osób jej wierzyła,część ją błotem obrzucała:-( Ona wykazywała czarno-na białym,które osoby sprzedają hurtowo psy- wątek Pajuni sławetny- a te które zażarcie broniły wywozu,są albo głupio zaślepione,albo czerpią pośrednio zyski! W jaki sposób? Ano zbiera się na dogo na czipa,paszport,szczepienie,a fundacje niemieckie zwracają te koszty! Ogarniam teraz to wszystko i wiele dziewczyn jest w to "umoczonych":angryy: Boję się,że Pies Wolny może dostać bana,aby mu usta zamknąć,bo wiem napewno,że jedna z modów posredniczy od dawna:mad: Quote
Recommended Posts