Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zobacz Beciu o której na dogo się dziś pojawiłam....spaliśmy wszyscy do 8.30:-o, nocka spokojna bardzo, ale kaszelek wciąż jest, jednak widocznie słabnie....Poldziu ma dobry humorek w każdymbądź razie:lol:

Posted

Poldziu był wczoraj na kontroli. Kaszel już całkiem ustąpił, ale leki musi wciąż brać, oprócz antybiotyku. Tylko zmniejszy się mu na razie dawkę i zobaczymy czy jest ona wystarczająca. A i jeszcze czeka nas szczepienie , zresztą wogóle jakoś tak sie zbiegło, że cały inwentarz musi pójść i Maja i Beza.....zbankrutuję:flaming:

Posted

majuska napisał(a):
Poldziu był wczoraj na kontroli. Kaszel już całkiem ustąpił, ale leki musi wciąż brać, oprócz antybiotyku. Tylko zmniejszy się mu na razie dawkę i zobaczymy czy jest ona wystarczająca. A i jeszcze czeka nas szczepienie , zresztą wogóle jakoś tak sie zbiegło, że cały inwentarz musi pójść i Maja i Beza.....zbankrutuję:flaming:

Nie bedzie tak zle:glaszcze:moze wygrasz w toto lotka:pgłaski dla czterołapow:lol:

Posted

Poldziu zdrowiusieńki, biega, skacze, szaleje, oczywiście to zasługa pewnie leków, no ale ok. Mam tylko jeden problem, zdarza mu się siknąć w domu znowu i tak mysle, że to chyba przez ten Furosemid ( ma działanie mocno moczopędne podobno) Jak myślicie?

Posted

Potwierdzam,moja sunia brała furosemid,czasem nie zdążyła zjechać windą!
Potem jeździłyśmy ze szmatką - na wszelki wypadek,gdyby znowu nie zdążyła:evil_lol:
I jeździłyśmy często!

Posted

Jest jeszcze jedna teoria...:diabloti:
Strażak ( czyt. Poldziu ) obsikuje różne miejsca zwłaszcza przy odwiedzinach Bezy, dziś po jej przyjściu polane zostały futryny 3 razy...:mad::mad:. Po wyjściu Bezy częstotliwość maleje ale problem nie znika...doopsko będzie prane:mad::mad::mad: Biedna Beziula dostała bana na odwiedziny u nas na razie....:-(

Posted

Wydaje mi się z obserwacji psich zachowań,że Poldzio w ten sposób ją adoruje?:evil_lol:
Mój Krystek obsikuje cokolwiek w pobliżu,gdy sunia spotkana na spacerze mu się spodoba:evil_lol:
A wybredny jest -np.bokserek nie lubi,a na jedną starszą,to nawet szczeka:diabloti: Chłop,to chłop - młode im tylko w głowie!:mad:

Posted

no, no a Bezik całkiem całkiem, wypiękniała na tym tymczasie...:evil_lol::evil_lol:......
poprzewracało sie dziadkowi we łbie z tego dobrobytu....:evil_lol:
Strażak jeden..:mad::eviltong:

Posted

Figa!
O tym już dawno pisała Arka! Część osób jej wierzyła,część ją błotem obrzucała:-( Ona wykazywała czarno-na białym,które osoby sprzedają hurtowo psy- wątek Pajuni sławetny- a te które zażarcie broniły wywozu,są albo głupio zaślepione,albo czerpią pośrednio zyski!
W jaki sposób?
Ano zbiera się na dogo na czipa,paszport,szczepienie,a fundacje niemieckie zwracają te koszty!
Ogarniam teraz to wszystko i wiele dziewczyn jest w to "umoczonych":angryy:
Boję się,że Pies Wolny może dostać bana,aby mu usta zamknąć,bo wiem napewno,że jedna z modów posredniczy od dawna:mad: