Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć ciotki, tu Poldzio.
Jest u mnie kumpela - Matylda, pańcia nam robiła fotki, mam pełne ręce roboty , bo muszę pilnować swojej miski i muszę być wciąż przy pańci, żeby czasem Mati nie dostała więcej smakołyków ode mnie:evil_lol:

Właśnie wróciliśmy ze spacerku:

Matylda ma chore oczka, była na konsultacji u specjalisty i jedyną szansą na poprawę jest przypisana przez pana doktora kuracja. Jest ona niestety niemożliwa do wykonanaia w warunkach schroniskowych, Matylda bardzo potrzebuje domku tymczasowego na czas kuracji, czyli 2 miesiące. Sprawa jest bardzo pilna!!!!!!

Posted

albiemu napisał(a):

Poldek wygląda pięknie - jest taki szczęśliwy!!!!

Tak to prawda, widzę, że na prawdę sie bardzo zmienił u mnie i katastrofą dla niego, takiego dziadzia byłoby znowu sie gdzieś od nowa aklimatyzować. Łapeczki juz prawie zdrowe, jeszcze tylko futerko musi gdzie niegdzie odrosnąć.

Posted

Przeciez wszyscy wiemy jak się to wszystko skończy......

Tymczasem Poldziu znalazł sobie na wieczornym spacerku w krzakach jakąś śmierdząca kość i nie dał sobie jej wyrwać z paszczy przez 15 minut...:evil_lol: Chyba muszę mu sprawić jakąś taką prawdziwą , fajną kostkę do memlania.

Posted

Poprawiłam się trochę, załatwiłam mu nową , lepszą kość

radość była ogromna, do tego stopnia, że Poldziu masakrujac kostke sikał na stojąco z tych emocji, dał popis:shake: nie wiem kiedy bedzie następny raz i czy wogóle bedzie.....:mad:

Posted

Kudłata napisał(a):
Może spróbuj maleńką kosteczkę dać mu na polu? Skoro tak lubi :evil_lol:. Przyzwyczai się szybko, że dostaje takie smakołyki :lol:.

To musze sobie zarezerwować jakieś dłuższe wolne popołudnie, żeby Poldziu mógł sie nacieszyć tą kostka na spacerku:evil_lol: a jeszcze mogłabym mu to uatrakcyjnić chowając kość w krzakach tak żeby on sobie ją sam znalazł i pomyślał jaki to fajny tropiciel z niego:evil_lol::eviltong:

Posted

Saphira napisał(a):
Co po niektórzy to i na czterech łapach się nie utrzymali:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Całkowita demoralizacja:shake::shake::shake:

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Posted

Saphira ... jedno wiem na 100% - Leopold młodnieje w oczach, coś niesamowitego ... Widziałam zmiany zanim przestałam widzieć :D - bo najmileńszy do domu odwiózł ;)

Posted

Saphira Miska stawiała pomidorówke z lanymi kluchami,A ruda faktycznie ledwo do powrotu sie nadaje,ale miała ONkowatego adoratora z którym zataczali koła,az go z kolacej rózy trzeba było wyjmowac, bo nie wyrabiali goniac sie wzajemnie.My,załosnie trzezwe!:diabloti: