Florentynka Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Pewnie, że pamiętamy. Majuska, co Ty tu jeszcze robisz, tak BTW? Quote
Andzike Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Florentynka napisał(a):Pewnie, że pamiętamy. Majuska, co Ty tu jeszcze robisz, tak BTW? No właśnie, coś się córze na świat nie śpieszy! Quote
majuska Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Ja se siedzę, jakby co to termin mam dopiero na 7 listopada więc jeszcze mam prawo siedzieć, ale wiecie jak siedzę...jak na drożdżach:eviltong::shake: Quote
Florentynka Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 No cóż, wysiaduj w takim razie, wysiaduj ;) Quote
Dzika_Figa Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Hihi, ja znam taką, co się urodziła sporo po terminie, może Twoja córa też się nie spieszy na swiat ;) Quote
majuska Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Która to się tak nie spieszyła?:evil_lol: U nas to rodzinne, Karol się urodził 10 dni po terminie, a Kaśka 7 , więc niby dlaczego teraz miałoby być inaczej:roll: Quote
Dzika_Figa Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 A taka jedna dzika na F podobno dwa tygodnie po terminie się zdecydowała... ;) Quote
majuska Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Echchch...a matki się mordują...no i ojcowie biedni, bo browara nie mogą łyknąć tylko czekają w napięciu:eviltong: Quote
figa33 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Poldziu kochany , pamiętam o tobie.. majusko kochana , a gdzie córci lepiej niż w maminym brzuszku ?:cool3: Quote
Recommended Posts