Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
Gdyby tak sie znalazł ktoś kto zazdrości mi Poldzia :diabloti: to w schronisku czeka Poldzio 2 ( uwielbia dla ochłody siedzieć w dziurze pod boksami )

faktycznie bardzo podobny do Poldka w oryginale......:roll:

Posted

Polduś 2 też starszy i w dodatku jest z drugim psiakiem, trafili razem do schronu i siedzą w jednym boksie, ich pani trafiła do hospicjum , czy jakoś tak, Polduś 2 trochę żwawszy od mojego, a ten drugi psiaczek też staruszek, w dodatku jakiegoś guzka ma za uchem, póki teraz jeszcze ciepło i mogą razem po wybiegu pobiegać to jakoś sobie radzą, ale zimą...:shake: Niedobrze to wygląda..

Posted

Ja zawsze wielkie pretensje mam do Sił Wyzszych właśnie o to,że zabiera starszym psiakom opiekunów:placz:
To osierocone dzieci maja opiekę państwa,a takie bidy do schronu:placz:
Psy starszych ludzi powinny umierać przed właścicielami!
Dlatego się wściekam,gdy starsze osoby chcą brać mlodziutkie psy:mad:
Uważam,że trzeba być w takich przypadkach sadystą i zadawać pytanie: a co będzie z pieskiem,gdy pan/i umrze?

Posted

Charly!
Nic Cię nie ominęło,tylko założycielka wątku,władna zmienić tytuł zapewne uważa,że Polduś zaginął w czeluściach serducha Majuski:loveu:
Więc tytuł adekwatny do sytuacji!:evil_lol:

Posted

Oczywiście:lol:... na tyle się Polduś już bezpiecznie czuje i tak "u siebie", że nawet od czasu do czasu oddziela sie ode mnie i idzie spać na swój ulubiony włochaty dywanik do pokoju , łypiąc od czasu do czasu w kierunku kuchni, czy nadal tam jestem...:evil_lol: Cwaniak sie zrobił straszny;)

Posted

Poldziu strasznie kaszle....:shake: Zaraził sie tym paskudnym wirusem, który ostatnio krąży w zaprzyjaźnionej psiej ekipie, chodzimy na zastrzyki, poprawa musi być!!!