majuska Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 malagos napisał(a):no własnie? :crazyeye: :lol: nie sądze, żeby ktoś chciał go ukraść:evil_lol: ktoś się pomylił po prostu:lol: Quote
majuska Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Miśka84 napisał(a):Ślicznotka na 1....... Która ślicznotka, mówisz o Poldziu..???:-o:evil_lol::evil_lol: Quote
albiemu Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 coś się Miśce pomerdało :D Majuska pozdrów swój zwierzyniec i połowicę ukochaj - równy gościu :) Quote
majuska Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Erazm napisał(a):Moze jest cos czego nie wiemy:wink: He, he, póki co wiecie wszystko i nic się nie szykuje:eviltong: Quote
Miśka84 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 albiemu napisał(a):coś się Miśce pomerdało :D No troszkę...:oops::oops::oops::oops::oops: Quote
majuska Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Gdyby tak sie znalazł ktoś kto zazdrości mi Poldzia :diabloti: to w schronisku czeka Poldzio 2 ( uwielbia dla ochłody siedzieć w dziurze pod boksami ) Quote
halcia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 To nie ten watek,gdzie sie nic nie wie....:eviltong:Poldziu,moze cie majuska wezmie dzis na obchód? Quote
Becia66 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 majuska napisał(a):Gdyby tak sie znalazł ktoś kto zazdrości mi Poldzia :diabloti: to w schronisku czeka Poldzio 2 ( uwielbia dla ochłody siedzieć w dziurze pod boksami ) faktycznie bardzo podobny do Poldka w oryginale......:roll: Quote
epe Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 A fotki pokażecie? Może mu wątek założyć? Polduś 2 też starszy? Quote
majuska Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Polduś 2 też starszy i w dodatku jest z drugim psiakiem, trafili razem do schronu i siedzą w jednym boksie, ich pani trafiła do hospicjum , czy jakoś tak, Polduś 2 trochę żwawszy od mojego, a ten drugi psiaczek też staruszek, w dodatku jakiegoś guzka ma za uchem, póki teraz jeszcze ciepło i mogą razem po wybiegu pobiegać to jakoś sobie radzą, ale zimą...:shake: Niedobrze to wygląda.. Quote
epe Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ja zawsze wielkie pretensje mam do Sił Wyzszych właśnie o to,że zabiera starszym psiakom opiekunów:placz: To osierocone dzieci maja opiekę państwa,a takie bidy do schronu:placz: Psy starszych ludzi powinny umierać przed właścicielami! Dlatego się wściekam,gdy starsze osoby chcą brać mlodziutkie psy:mad: Uważam,że trzeba być w takich przypadkach sadystą i zadawać pytanie: a co będzie z pieskiem,gdy pan/i umrze? Quote
Charly Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 czemu leopold jest na zaginionych? coś mnie ominęlo?:oops: Quote
epe Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Charly! Nic Cię nie ominęło,tylko założycielka wątku,władna zmienić tytuł zapewne uważa,że Polduś zaginął w czeluściach serducha Majuski:loveu: Więc tytuł adekwatny do sytuacji!:evil_lol: Quote
majuska Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 To jakaś pomyłka, zaginiony to on nie jest, wręcz przeciwnie, leży obok i sie gapi:roll::diabloti: Quote
majuska Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Oczywiście:lol:... na tyle się Polduś już bezpiecznie czuje i tak "u siebie", że nawet od czasu do czasu oddziela sie ode mnie i idzie spać na swój ulubiony włochaty dywanik do pokoju , łypiąc od czasu do czasu w kierunku kuchni, czy nadal tam jestem...:evil_lol: Cwaniak sie zrobił straszny;) Quote
epe Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 A co się dziwić -przecież to chłop,oni jak już pewni swego,to tak się zmieniają:evil_lol: Quote
majuska Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Noooo, trzeba im od czasu do czasu jakąś adrenalinkę zafundować:lol: Quote
majuska Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Poldziu strasznie kaszle....:shake: Zaraził sie tym paskudnym wirusem, który ostatnio krąży w zaprzyjaźnionej psiej ekipie, chodzimy na zastrzyki, poprawa musi być!!! Quote
Becia66 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Poldziu zdrowiej psino bo się martwimy o ciebie.....:roll: Quote
Erazm Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Doopka skłuta, ale si e Poldkowi rozrywka trafiła:shake: Quote
majuska Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Juz dziś dziadek mało co kaszle, ale doopkę chyba jeszcze trzeba będzie pójść ukłuć:roll: Quote
Recommended Posts