Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie ma sprawy :) już wiem, że mogę mocniej bo miętówki nie wypadną - wyjadł chyba wszystkie skubany :D hehe

Ciebie Erazm bym też wysmyrdała ... nawet bez miętówki - chcesz? :)

To MASZ :calus:

Posted

To mi sie trafilo:mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed: jeszcze mnie na dogo nie smyrdano, no chyba, ze batem, ale Ty chyba mi tego nie zrobisz:roll:

Posted

Lo Boziu, robi sie erotycznie zaraz nam sie samce zbiegna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale piekne zdjecie, wyglada fantastycznie. Jaki pychol, postawa. To nie ten pies!!!!!!!

Posted

no to konczymy Erazm zanim zaczelysmy ... nawiazujac jeszcze do erotyki :evil_lol: ... Zagubimy tresc watku i nas Majuska wypedzi jak wroci ... :evil_lol:

piekne zdjecie Kudlata i to mnie nie dziwi, obiekt BOSKI :loveu:

Posted

Poldeczku jak nocka minęła? Zaraz pewnie będzie UKOCHANA MISKA pełna smakołyków :D

Dobrego dnia kochany, dzisiaj będziemy się widzieć i spacerrrrrować :)

Posted

cudniasty jest Polduś :D polubił mojego Gucia a dokładniej, chodził za moim małym ignorantem krok w krok ;)

Kudlata zrobiła sesję zdjęciową i zapewne będziecie mieli okazje zobaczyć :)

Majuska cala i zdrowa, pozdrawia wszystkich i z tego co pisze liże rany po zdobyciu kolejnych "szczytów" :D - paskudne domysły na bok o Giewont dzisiaj np się rozchodzi ;) - tutaj pije do ERAZM, której w głowie jedno :D

Poldziu tęskni za Majuską ale jeszcze chwileczka i się zobaczą - niedziela i będzie witanie :loveu: Kudłatą dzisiaj odwiedziła koleżanka podobna do Majuski i Poldzio zanim sie nie zorientował, że to "podróbka" oryginału to pędził na powitanie ile stawy dały ...

Posted

Kudłata :D - zdjęcia super :)! Biorąc pod uwagę Twoje poświęcenie pupy na trawie aby robić jak najlepsze ujęcia stwierdzam - warto bylo :D Dzielna kobieto! :)

... muszę dodać, że psie "obiekty" przemieszczały sie niezwykle szybko, cud, że cokolwiek Kudłata wychwycila :D

Posted

[quote name='Erazm']Albiemu o takich szczytach glupoty mowisz? ( nie wiadomo czy sie smiac, czy plakac)

Foty super, psiaki bardziej niz super:loveu:

Erazm nie chodziło mi o szczyty głopoty a o "szczytowanie" ;), mam nadzieję nie obraziłam Cię bo w życiu tego nie miałam w zamiarze ...
Link do zdjęcia nie otwiera mi się ... :cool1: więc nie wiem o co chodzi :oops:

Poldek jeszcze troszkę i Pancia wraca! :cool3:

Posted

No, cos Ty pewnie,ze sie ne obrazam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Chcialam wkleic smieszna fotke, ale nie wyszlo, a bez niej post nie ma sensu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:,. Samo zycie zawsze cos pomyle, zapomne, zgubie:evil_lol::evil_lol:

Posted

Erazm napisał(a):
Wybacz:modla::modla::modla::modla:

hmmm ... żyłka mi jeszcze nie pękła ... no dobra - wybaczam :diabloti:

Ehhh Erazm ... brakowało mi Ciebie, TYCH EMOCJI :diabloti: hehehe

Poldzio ma się super dobrze, jutro będę się z nim widzieć i możliwe, że wporwadzi się do mnie do niedzieli :D :loveu: