albiemu Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Poldzio ma sie dobrze :) Dzisiaj rozmawialam z Kudlatą i jutro zapewne Poldzia odwiedzę :) Quote
albiemu Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 nie ma sprawy :) już wiem, że mogę mocniej bo miętówki nie wypadną - wyjadł chyba wszystkie skubany :D hehe Ciebie Erazm bym też wysmyrdała ... nawet bez miętówki - chcesz? :) To MASZ :calus: Quote
Erazm Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 To mi sie trafilo:mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed: jeszcze mnie na dogo nie smyrdano, no chyba, ze batem, ale Ty chyba mi tego nie zrobisz:roll: Quote
albiemu Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 .. nie mam powodów najmniejszych :D heheh - bacikiem można ale to już inne sprawy ;) po 18 roku życia hehehe - ŻART!!!!! :D Quote
Erazm Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Lo Boziu, robi sie erotycznie zaraz nam sie samce zbiegna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale piekne zdjecie, wyglada fantastycznie. Jaki pychol, postawa. To nie ten pies!!!!!!! Quote
albiemu Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 no to konczymy Erazm zanim zaczelysmy ... nawiazujac jeszcze do erotyki :evil_lol: ... Zagubimy tresc watku i nas Majuska wypedzi jak wroci ... :evil_lol: piekne zdjecie Kudlata i to mnie nie dziwi, obiekt BOSKI :loveu: Quote
Erazm Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Cos niesamowitego, przemiana nie z tej Ziemii. Wyglada fantastycznie! majuska Ty chyba czarow uzywasz:cool1: Quote
Miśka84 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='Kudłata'] No tak Poldziu idzie.... gdzies:roll: Quote
albiemu Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Poldeczku jak nocka minęła? Zaraz pewnie będzie UKOCHANA MISKA pełna smakołyków :D Dobrego dnia kochany, dzisiaj będziemy się widzieć i spacerrrrrować :) Quote
Miśka84 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 :painting::painting::painting::painting::painting::painting: Quote
albiemu Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 cudniasty jest Polduś :D polubił mojego Gucia a dokładniej, chodził za moim małym ignorantem krok w krok ;) Kudlata zrobiła sesję zdjęciową i zapewne będziecie mieli okazje zobaczyć :) Majuska cala i zdrowa, pozdrawia wszystkich i z tego co pisze liże rany po zdobyciu kolejnych "szczytów" :D - paskudne domysły na bok o Giewont dzisiaj np się rozchodzi ;) - tutaj pije do ERAZM, której w głowie jedno :D Poldziu tęskni za Majuską ale jeszcze chwileczka i się zobaczą - niedziela i będzie witanie :loveu: Kudłatą dzisiaj odwiedziła koleżanka podobna do Majuski i Poldzio zanim sie nie zorientował, że to "podróbka" oryginału to pędził na powitanie ile stawy dały ... Quote
albiemu Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Kudłata :D - zdjęcia super :)! Biorąc pod uwagę Twoje poświęcenie pupy na trawie aby robić jak najlepsze ujęcia stwierdzam - warto bylo :D Dzielna kobieto! :) ... muszę dodać, że psie "obiekty" przemieszczały sie niezwykle szybko, cud, że cokolwiek Kudłata wychwycila :D Quote
Erazm Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Albiemu o takich szczytach glupoty mowisz? ( nie wiadomo czy sie smiac, czy plakac) Foty super, psiaki bardziej niz super:loveu: Quote
albiemu Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Erazm']Albiemu o takich szczytach glupoty mowisz? ( nie wiadomo czy sie smiac, czy plakac) Foty super, psiaki bardziej niz super:loveu: Erazm nie chodziło mi o szczyty głopoty a o "szczytowanie" ;), mam nadzieję nie obraziłam Cię bo w życiu tego nie miałam w zamiarze ... Link do zdjęcia nie otwiera mi się ... :cool1: więc nie wiem o co chodzi :oops: Poldek jeszcze troszkę i Pancia wraca! :cool3: Quote
Erazm Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 No, cos Ty pewnie,ze sie ne obrazam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Chcialam wkleic smieszna fotke, ale nie wyszlo, a bez niej post nie ma sensu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:,. Samo zycie zawsze cos pomyle, zapomne, zgubie:evil_lol::evil_lol: Quote
albiemu Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff uffffffffffff ufffffffffffffff Erazm ... nigdy więcej bo zejdę ... uffffffffff Quote
albiemu Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Erazm napisał(a):Wybacz:modla::modla::modla::modla: hmmm ... żyłka mi jeszcze nie pękła ... no dobra - wybaczam :diabloti: Ehhh Erazm ... brakowało mi Ciebie, TYCH EMOCJI :diabloti: hehehe Poldzio ma się super dobrze, jutro będę się z nim widzieć i możliwe, że wporwadzi się do mnie do niedzieli :D :loveu: Quote
Recommended Posts