sleepingbyday Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 no co, mru bedziesz żałować? niech sie rozerwie... Quote
Charly Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 buahahahah:lol: poszalały ahhahahahahhahah Mru ja zawsze podejrzewałam, że Ty czystosć potrafisz utrzymac- odrapane drzwi- drobiazg-. Na pewno jestes wspanialym tymczasem:loveu:;) Wracam z kościoła -dokładnie spod kościoła, siora się spowiadała, a ja czekalam z krzyczącym wózkiem i psem na zewnątrz. tez bym poszła, naprawde...ale w takim wypadku no...musialam się poswięcic. nie wyszlo...damn:razz::diabloti: Gogonek poslała mi namiary na Timusia- na niego będzie allegro. Wezcie dziewczyny jakis fajny aparat na tą poadopcyjną, coby zdjęcia byly:loveu::loveu::loveu: Quote
Worel Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Charly']dziewczyny ja nie widze gdzie ten Reksio jest, a nie mam czasu szukac. proszę napiszcie mi tekst lub podajecie link do wątku Reksia gdzie jest gotowy tekst, ktory mogę użyc do allegro i kontakt i gdzie są zdjęcia. juz podaje, za chwilke....zapomnialam wkleic link....oby nie bylo za pozno :oops: http://www.dogomania.pl/forum/f28/5zl-za-dzien-zycia-staruszek-z-chorym-sercem-prosi-o-pomoc-finansowa-109646/ wysle PW, by ktos moze prygotowal tekst szybciutko... Quote
Charly Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Reksiu z tego co zrozumiałam, mial byc propozycją dla drugiego domku. A Gogonek wysłała mi juz Timusia:) Quote
Worel Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 aha....czyli za pozno. no moze jak osoba bedzie chciala JESZCZE jedna bide, to pamietajcie o Reksiu.....:-( Quote
Gogonek Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Worel, nigdy nie jest za późno;) Chodziło tylko o to, że miała byc propozycja piesków dla domku, który był chętny na Maniusia, a inną sprawa było kogo wstawimy w zamian za Maniulka w jego allegro. Obiecuję, że będziemy pamiętać o Reksiu:loveu: a moze domek wybierze Reksia sam. Z domkiem rozmawiał Gallegro, propozycji innych starszaków i staruszków trochę sie uzbierało. Zobaczymy. Bądźmy dobrej myśli:p Quote
orpha Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Pamietajcie tez o moim tymczasowym Czorcie ? moze trafi sie wam ktos kto chce straszego psa w typie owczarka niemieckiego długowłosego :oops: Quote
sleepingbyday Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 awaria: chudziutki cieniutki maluszek zaraz dostanie kopa na ulicę, ja mu daję tymczas do czasu znalezienia transportu do bielska, ale trzeba go na juz przewieźć z błonia do wawy. kto może? pogrzebcie po znajomych, co juz mają prezenty... ja muszę wyjść, wracam wieczorem, tel do mnie ma orpha oraz jest tutaj, razem z namiarami do osoby, która wie, dokładnie, gdzie jest piesek: BŁAGAM O POMOC W IMIENIU PIESKA. TAK MAŁO MU BRAKUJE DO BEZPIECZEŃSTWA! WBIELSKU MA NIEOGRANICZONY TYMCZAS,ALE JAK ZNIKNIE W TEJ ŚNIEŻYCY TO PO SPRAWIE - ON JEST BAAARDZO NIEUFNY! http://www.dogomania.pl/forum/f28/zaglodzony-bezdomny-mini-krotkowlosy-blaga-o-dt-czy-uda-mu-sie-przezyc-swieta-127670/index3.html#post11477936 Quote
Gogonek Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Nasz Maniuś/Muniuś szykuje się na pierwszą nockę w swoim domku:loveu:(to takie wzruszające:placz: ) Kochany słodkich snoof:sleep2::sweetCyb: Quote
sleepingbyday Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 ciii, nie budźcie go :eviltong:. a jak wstanie ran to okaże się, że.. to nie sen :multi: Quote
Gogonek Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 oj tak:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Maniuś, łelkam tu jor niu realiti:loveu: Quote
elmira Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Jeszcze jest Falbiś i Puszek z Azylu pod Psim Aniolem. Linki wkleje jutro. Dzisiaj szaleje ze szczęscia nad stanem Chapka :) Quote
red Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Dzięki Wam dziewczyny za ogromną pomoc przy adopcji naszego Maniusia:Cool!::Cool!::Cool!: Rano otworzy oczy......i co.... ciepły domek, suche posłanko, nikt nie straszy i podgryza, wreszcie wyspany, nie musi czuwać, ktoś pogłaszcze, popatrzy w oczy, wyprowadzi na spacerek, pobrykam po śniegu....tak biedna psinko, to już nie sen.... To dla Ciebie pieseczku Quote
elmira Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='red']Dzięki Wam dziewczyny za ogromną pomoc przy adopcji naszego Maniusia:Cool!::Cool!::Cool!: Rano otworzy oczy......i co.... ciepły domek, suche posłanko, nikt nie straszy i podgryza, wreszcie wyspany, nie musi czuwać, ktoś pogłaszcze, popatrzy w oczy, wyprowadzi na spacerek, pobrykam po śniegu....tak biedna psinko, to już nie sen.... To dla Ciebie pieseczku To sa najpiekniejsze życzenia na tegoroczne Święta!!!:multi::multi::multi: Super!!! Maniek w swoim domku!!! Quote
orpha Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 a nie wytrzymam i zadzwonie do pani Heleny kolo 12-13 zapytac sie jak tam :cool3: Quote
gallegro Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Warszawa i okolice, prosimy o pomoc dla psa, bardzo pilne http://www.dogomania.pl/forum/f28/czerwony-alarm-lomianki-pies-na-opuszczonej-posesji-bez-jedzenia-picia-budy-127710/#post11481390 Quote
orpha Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Dzwoniłam do nowej pani Munka :) , wszytsko układa sie cudownie , wczoraj jeszcze biedulek byl zestresowany , nie chcial chodzic po schodach , pani musiala go targac na rekach ( wspołczuje jej :cool1: , sama go niosłam to wim co to za słodki ciezar :evil_lol: ) ,wogóle sie wczoraj nie załatwił - to napewno stres , biedulek nie wiedzial o co chodzi , zabrali go z miejsca niefajnego ale takiego ktore znał , wiezli jakimis ryczacymi potworami , jakies nowe osoby i nowe miejsca ..... Dzisiaj jest juz rewelka zasuwal sam po schodach , ładnie sie załatwił , byl z pancia na długim spacerze , a teraz p.Helenka gotuje mu jedzonko a Muniek siedzi kolo niej i sie w nia wpatruje. Czeka go dzisiaj jeszcze male spa narazie tylko wyczesywanie , bo pani niechce go stresowac poki co kapiela :loveu: Quote
mru Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 łał, fajna ta pani :) Maniuś teraz król... Quote
acha44 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Radosny, wspaniały prezent pod choinkę-to naprawdę święta!!!!!!!!!!!!!! Quote
tula Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Wow, wspaniale, że Maniuś-Muniek tak się dobrze zaaklimatyzował. Wiadomości prawdziwie świąteczne. A ja Wam wszystkim życzę pogodnych, wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia i dziewczyny jak będziecie na wizycie poadopcyjnej to uściskajcie Munieczka mocno ode mnie. Quote
Pusiakowa Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Super! :multi: wiedzialam, ze w koncu mu sie uda!! :multi::multi: Tylko badz grzeczny Muniek :lol: . I wesolych swiat !! :loveu: Quote
Charly Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 orpha napisał(a):Dzwoniłam do nowej pani Munka :) , wszytsko układa sie cudownie , wczoraj jeszcze biedulek byl zestresowany , nie chcial chodzic po schodach , pani musiala go targac na rekach ( wspołczuje jej :cool1: , sama go niosłam to wim co to za słodki ciezar :evil_lol: ) ,wogóle sie wczoraj nie załatwił - to napewno stres , biedulek nie wiedzial o co chodzi , zabrali go z miejsca niefajnego ale takiego ktore znał , wiezli jakimis ryczacymi potworami , jakies nowe osoby i nowe miejsca ..... Dzisiaj jest juz rewelka zasuwal sam po schodach , ładnie sie załatwił , byl z pancia na długim spacerze , a teraz p.Helenka gotuje mu jedzonko a Muniek siedzi kolo niej i sie w nia wpatruje. Czeka go dzisiaj jeszcze male spa narazie tylko wyczesywanie , bo pani niechce go stresowac poki co kapiela :loveu: wspaniale cudowne wieści. Dzięki Orpha:loveu: Quote
JoSi Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: Cudownie!!! Quote
Recommended Posts