Jump to content
Dogomania

Siwiutki,załamany staruszek Maniuś- teraz Muniek, dostał Dom pod choinkę...

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

buahahahah:lol: poszalały ahhahahahahhahah

Mru ja zawsze podejrzewałam, że Ty czystosć potrafisz utrzymac- odrapane drzwi- drobiazg-. Na pewno jestes wspanialym tymczasem:loveu:;)

Wracam z kościoła -dokładnie spod kościoła, siora się spowiadała, a ja czekalam z krzyczącym wózkiem i psem na zewnątrz. tez bym poszła, naprawde...ale w takim wypadku no...musialam się poswięcic. nie wyszlo...damn:razz::diabloti:

Gogonek poslała mi namiary na Timusia- na niego będzie allegro.

Wezcie dziewczyny jakis fajny aparat na tą poadopcyjną, coby zdjęcia byly:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Charly']dziewczyny ja nie widze gdzie ten Reksio jest, a nie mam czasu szukac. proszę napiszcie mi tekst lub podajecie link do wątku Reksia gdzie jest gotowy tekst, ktory mogę użyc do allegro i kontakt i gdzie są zdjęcia.

juz podaje, za chwilke....zapomnialam wkleic link....oby nie bylo za pozno
:oops:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/5zl-za-dzien-zycia-staruszek-z-chorym-sercem-prosi-o-pomoc-finansowa-109646/

wysle PW, by ktos moze prygotowal tekst szybciutko...

Posted

Worel, nigdy nie jest za późno;) Chodziło tylko o to, że miała byc propozycja piesków dla domku, który był chętny na Maniusia, a inną sprawa było kogo wstawimy w zamian za Maniulka w jego allegro. Obiecuję, że będziemy pamiętać o Reksiu:loveu: a moze domek wybierze Reksia sam. Z domkiem rozmawiał Gallegro, propozycji innych starszaków i staruszków trochę sie uzbierało. Zobaczymy. Bądźmy dobrej myśli:p

Posted

awaria: chudziutki cieniutki maluszek zaraz dostanie kopa na ulicę, ja mu daję tymczas do czasu znalezienia transportu do bielska, ale trzeba go na juz przewieźć z błonia do wawy. kto może? pogrzebcie po znajomych, co juz mają prezenty...

ja muszę wyjść, wracam wieczorem, tel do mnie ma orpha oraz jest tutaj, razem z namiarami do osoby, która wie, dokładnie, gdzie jest piesek:
BŁAGAM O POMOC W IMIENIU PIESKA. TAK MAŁO MU BRAKUJE DO BEZPIECZEŃSTWA! WBIELSKU MA NIEOGRANICZONY TYMCZAS,ALE JAK ZNIKNIE W TEJ ŚNIEŻYCY TO PO SPRAWIE - ON JEST BAAARDZO NIEUFNY!

http://www.dogomania.pl/forum/f28/zaglodzony-bezdomny-mini-krotkowlosy-blaga-o-dt-czy-uda-mu-sie-przezyc-swieta-127670/index3.html#post11477936

Posted

Dzięki Wam dziewczyny za ogromną pomoc przy adopcji naszego Maniusia:Cool!::Cool!::Cool!: Rano otworzy oczy......i co.... ciepły domek, suche posłanko, nikt nie straszy i podgryza, wreszcie wyspany, nie musi czuwać, ktoś pogłaszcze, popatrzy w oczy, wyprowadzi na spacerek, pobrykam po śniegu....tak biedna psinko, to już nie sen....
To dla Ciebie pieseczku

Posted

[quote name='red']Dzięki Wam dziewczyny za ogromną pomoc przy adopcji naszego Maniusia:Cool!::Cool!::Cool!: Rano otworzy oczy......i co.... ciepły domek, suche posłanko, nikt nie straszy i podgryza, wreszcie wyspany, nie musi czuwać, ktoś pogłaszcze, popatrzy w oczy, wyprowadzi na spacerek, pobrykam po śniegu....tak biedna psinko, to już nie sen....
To dla Ciebie pieseczku

To sa najpiekniejsze życzenia na tegoroczne Święta!!!:multi::multi::multi:

Super!!!

Maniek w swoim domku!!!

Posted

Dzwoniłam do nowej pani Munka :) , wszytsko układa sie cudownie , wczoraj jeszcze biedulek byl zestresowany , nie chcial chodzic po schodach , pani musiala go targac na rekach ( wspołczuje jej :cool1: , sama go niosłam to wim co to za słodki ciezar :evil_lol: ) ,wogóle sie wczoraj nie załatwił - to napewno stres , biedulek nie wiedzial o co chodzi , zabrali go z miejsca niefajnego ale takiego ktore znał , wiezli jakimis ryczacymi potworami , jakies nowe osoby i nowe miejsca ..... Dzisiaj jest juz rewelka zasuwal sam po schodach , ładnie sie załatwił , byl z pancia na długim spacerze , a teraz p.Helenka gotuje mu jedzonko a Muniek siedzi kolo niej i sie w nia wpatruje. Czeka go dzisiaj jeszcze male spa narazie tylko wyczesywanie , bo pani niechce go stresowac poki co kapiela :loveu:

Posted

Wow, wspaniale, że Maniuś-Muniek tak się dobrze zaaklimatyzował. Wiadomości prawdziwie świąteczne.
A ja Wam wszystkim życzę pogodnych, wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia i dziewczyny jak będziecie na wizycie poadopcyjnej to uściskajcie Munieczka mocno ode mnie.

Posted

orpha napisał(a):
Dzwoniłam do nowej pani Munka :) , wszytsko układa sie cudownie , wczoraj jeszcze biedulek byl zestresowany , nie chcial chodzic po schodach , pani musiala go targac na rekach ( wspołczuje jej :cool1: , sama go niosłam to wim co to za słodki ciezar :evil_lol: ) ,wogóle sie wczoraj nie załatwił - to napewno stres , biedulek nie wiedzial o co chodzi , zabrali go z miejsca niefajnego ale takiego ktore znał , wiezli jakimis ryczacymi potworami , jakies nowe osoby i nowe miejsca ..... Dzisiaj jest juz rewelka zasuwal sam po schodach , ładnie sie załatwił , byl z pancia na długim spacerze , a teraz p.Helenka gotuje mu jedzonko a Muniek siedzi kolo niej i sie w nia wpatruje. Czeka go dzisiaj jeszcze male spa narazie tylko wyczesywanie , bo pani niechce go stresowac poki co kapiela :loveu:

wspaniale cudowne wieści. Dzięki Orpha:loveu: