Jump to content
Dogomania

Siwiutki,załamany staruszek Maniuś- teraz Muniek, dostał Dom pod choinkę...

Recommended Posts

Posted

no, każdy by sie pobeczał....

miałam taką wizję, ze ty go tam wrzucisz. ide popatrzeć i nacieszyć oczy. choć ja go na zywo w końcu widziałam, drania. ale powiem wam, ze pod koniec wizyty, to miał juz nas dość... piszczące i kląskające baby, zawracanie głowy...:roll:

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matko jedyna:loveu::loveu::loveu::loveu: Maniutek taki szczęśliwy:multi::multi::multi:
Ryczę - każdy dzień powinien mi się tak zaczynać;)
Cudnie:lol:
Ciotki -dzięki wielkie,że mogę takie cuda oglądać!

Posted

Piękny Maniek, no piękny i jaki zadowolony:loveu:, wielkie dzięki dziewczyny za wizytę i te super fotki i filmik:loveu: Wspaniałe to że Maniuś jest taki szczęśliwy.

Posted

[quote name='sleepingbyday']

Nie mogłem się oprzeć i niniejszym cytuję fotkę Maniusia.
Psiak wygląda kwitnąco. Ma przepiękną, gęstą sierść, ciągle się uśmiecha i
ten błysk w oku... niesamowita przemiana :crazyeye:.
Nic tak pozytywnie nie wpływa na psiaka, jak kochający i troskliwy właściciel...
No Maniuś, nie ma to tamto... miałeś chłopie kupę szczęścia :lol:.

Posted

wiecie co ja powiem?

wow! on jest CZARNY! :crazyeye: :evil_lol:

jezu jak orpha do mnie napisała wczoraj wieczorem, to już miałam wizję, że coś się stało z Mańkiem! :cool3:

Posted

On był po prostu wyłysiały, poszarzały ze zgryzoty, ze smutku. A teraz kwitnie i to w sensie dosłownym.:loveu: Jest dobrze odżywiony, sierść pięknie odrosła. Nie wiedziałam nawet, że Muniek jest taki ładny :lol:.
Wielkie dzięki dla wspaniałej Pani Muńka za to, że dała mu dom i serce.

Posted

no wiele można było o nim powiedzieć - że jest smutny, ma słabą sierść, że jest "siwiutki i załamany", ale do licha! nie, że jest czarny :evil_lol:

a tu włos bujny mu urósł
pychol od ucha do ucha :loveu: aaaaah cuuuuudnie...

Posted

ten miedziany kolorek to martwy włos. taka sierść miała tez barbi w schronisku,. teraz jest u JoSi i oprócz siwizny pieknie wyczarniała. szczerze mówiąc martwy włos ma ładny kolor, jakby nie był matowy - piekna miedź i mi sie podoba :roll:.

Posted

skąd skąd :siara: hihi
ale nie poznałabym go chyba na ulicy...

pomyslałabym, że chyba Maniek
ale taki nie-siwiutki i nie-załamany i czarny :eviltong:

miedź ładna, ale nie na psiaku :razz: no chyba, że taka naturalnie zadbana i lśniąca

Posted

Siedzę i ryczę , ryczę i siedzę i napatrzyć się nie mogę na ten uśmiech powalający:loveu::loveu::loveu:. Munio taki piękny i szczęśliwy:multi:, choć powiem , ze pierwsze spojrzenie i zwątpiłam czy to oby na pewno on:p. Szok, jaka sierść piękna, ząbki i ten błysk i radość w oku. Kolejny dowód na to ile dla takiego piesia znaczy i potrafi zdziałać ten jedyny własny człowiek. Ciotki, dzięki za tą wizytę, za te zdjęcia i filmik. Jednym słowem mniut:loveu:
A uśmiech rzeczywiście Wojtusiowy

Posted

Maaaaaaniek:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: huuurraaaaaaaaaaaa:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

co za piękny pies:loveu::loveu::loveu:

to był najpiękniejszy prezent na Święta

gęsiej skórki dostałam od stóp do głów, aż mi zimno. Starsze psy są naaaajlepsze, najcudowniejsze, najwspanialsze...bierzcie wszyscy stare psy ( mam 3 w schronisku, 2 malutkie i jeden duzy, chce ktoś?:fadein:)

Posted

Już sie nad nim rozpłakałam w metamorfozach, przyszłam tutaj, a tu taki cudowny wzruszający filmik jeszcze :loveu::loveu::loveu:

Jest boski, niezwykły :)

Też namawiam do adopcji staruszków. To najwdzięczniejsze stworzenia na świecie :) A wiem, co mówię :)