sleepingbyday Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 no, każdy by sie pobeczał.... miałam taką wizję, ze ty go tam wrzucisz. ide popatrzeć i nacieszyć oczy. choć ja go na zywo w końcu widziałam, drania. ale powiem wam, ze pod koniec wizyty, to miał juz nas dość... piszczące i kląskające baby, zawracanie głowy...:roll: Quote
epe Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Matko jedyna:loveu::loveu::loveu::loveu: Maniutek taki szczęśliwy:multi::multi::multi: Ryczę - każdy dzień powinien mi się tak zaczynać;) Cudnie:lol: Ciotki -dzięki wielkie,że mogę takie cuda oglądać! Quote
elmira Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Coś pieknego. Różnica niesamowita. Aż chce sie żyć :) :multi::multi::multi: Quote
jotpeg Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 cos pieknego!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
tula Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Piękny Maniek, no piękny i jaki zadowolony:loveu:, wielkie dzięki dziewczyny za wizytę i te super fotki i filmik:loveu: Wspaniałe to że Maniuś jest taki szczęśliwy. Quote
gallegro Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='sleepingbyday'] Nie mogłem się oprzeć i niniejszym cytuję fotkę Maniusia. Psiak wygląda kwitnąco. Ma przepiękną, gęstą sierść, ciągle się uśmiecha i ten błysk w oku... niesamowita przemiana :crazyeye:. Nic tak pozytywnie nie wpływa na psiaka, jak kochający i troskliwy właściciel... No Maniuś, nie ma to tamto... miałeś chłopie kupę szczęścia :lol:. Quote
mru Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 wiecie co ja powiem? wow! on jest CZARNY! :crazyeye: :evil_lol: jezu jak orpha do mnie napisała wczoraj wieczorem, to już miałam wizję, że coś się stało z Mańkiem! :cool3: Quote
epe Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Mru! Też to zauważyłam,że jest czarny:evil_lol: A wcześniej miał inny kolor! Może pani go farbuje?:evil_lol: Quote
Tigraa Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 On był po prostu wyłysiały, poszarzały ze zgryzoty, ze smutku. A teraz kwitnie i to w sensie dosłownym.:loveu: Jest dobrze odżywiony, sierść pięknie odrosła. Nie wiedziałam nawet, że Muniek jest taki ładny :lol:. Wielkie dzięki dla wspaniałej Pani Muńka za to, że dała mu dom i serce. Quote
mru Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 no wiele można było o nim powiedzieć - że jest smutny, ma słabą sierść, że jest "siwiutki i załamany", ale do licha! nie, że jest czarny :evil_lol: a tu włos bujny mu urósł pychol od ucha do ucha :loveu: aaaaah cuuuuudnie... Quote
Tigraa Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 ... sugerujesz, że podmieniony? :mdrmed: Quote
sleepingbyday Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 ten miedziany kolorek to martwy włos. taka sierść miała tez barbi w schronisku,. teraz jest u JoSi i oprócz siwizny pieknie wyczarniała. szczerze mówiąc martwy włos ma ładny kolor, jakby nie był matowy - piekna miedź i mi sie podoba :roll:. Quote
mru Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 skąd skąd :siara: hihi ale nie poznałabym go chyba na ulicy... pomyslałabym, że chyba Maniek ale taki nie-siwiutki i nie-załamany i czarny :eviltong: miedź ładna, ale nie na psiaku :razz: no chyba, że taka naturalnie zadbana i lśniąca Quote
sleepingbyday Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 no no, jkaby ona sie jeszcze błyszczała, to gbyczo, bo sam kolor ma fajny odcień, choc to martwe jest. dziwne... Quote
Gogonek Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Siedzę i ryczę , ryczę i siedzę i napatrzyć się nie mogę na ten uśmiech powalający:loveu::loveu::loveu:. Munio taki piękny i szczęśliwy:multi:, choć powiem , ze pierwsze spojrzenie i zwątpiłam czy to oby na pewno on:p. Szok, jaka sierść piękna, ząbki i ten błysk i radość w oku. Kolejny dowód na to ile dla takiego piesia znaczy i potrafi zdziałać ten jedyny własny człowiek. Ciotki, dzięki za tą wizytę, za te zdjęcia i filmik. Jednym słowem mniut:loveu: A uśmiech rzeczywiście Wojtusiowy Quote
Charly Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Maaaaaaniek:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: huuurraaaaaaaaaaaa:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: co za piękny pies:loveu::loveu::loveu: to był najpiękniejszy prezent na Święta gęsiej skórki dostałam od stóp do głów, aż mi zimno. Starsze psy są naaaajlepsze, najcudowniejsze, najwspanialsze...bierzcie wszyscy stare psy ( mam 3 w schronisku, 2 malutkie i jeden duzy, chce ktoś?:fadein:) Quote
kordonia Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Już sie nad nim rozpłakałam w metamorfozach, przyszłam tutaj, a tu taki cudowny wzruszający filmik jeszcze :loveu::loveu::loveu: Jest boski, niezwykły :) Też namawiam do adopcji staruszków. To najwdzięczniejsze stworzenia na świecie :) A wiem, co mówię :) Quote
red Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Miłość i prawdziwy dom czynią cuda z tymi zwierzakami. Maniuś jest naprawdę super, w schronisku nie miał żadnych szans. Quote
Ffrubka Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 wOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOwwwww Maniutek!! Normalnie czaaaaaaaaaddddd! (żem się polskim językiem wyraziła:eviltong:) :multi::multi::multi: Quote
sleepingbyday Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 to prawda, ze maniek wygląda jak książę udzielny i to całkiem inny pies niż ten, którego zobaczyłam po raz pierwszy na fotce z 1go postu. i o to własnie chodzi. a pani w nim zakochana :loveu: Quote
Recommended Posts