Jump to content
Dogomania

Siwiutki,załamany staruszek Maniuś- teraz Muniek, dostał Dom pod choinkę...

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zadzwonie do domku w poniedzialek i zdam relacje , wiem tylko ze Muniek mial dostac pod choinke nowa obrózke ,smyczke ,szczotke i smakołyki :loveu:.

Posted

orpha napisał(a):
zadzwonie do domku w poniedzialek i zdam relacje , wiem tylko ze Muniek mial dostac pod choinke nowa obrózke ,smyczke ,szczotke i smakołyki :loveu:.

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: a od nas wszystkich po mocnym buziaku....!

Posted

kurde sory , ale nie zadzwoniłam dzisiaj do Munka :cool1: , SBD miala w nocy przygode z atakujacymi psami i zwial jej tymczasowy Barrack , pol dnia pisalam ogloszenia i dzwonilam po lecznicach a przez nastepne pol musialam nadganiac robote w pracy. Zadzwonie jutro i napisze co tam słychac

Posted

orpha napisał(a):
kurde sory , ale nie zadzwoniłam dzisiaj do Munka :cool1: , SBD miala w nocy przygode z atakujacymi psami i zwial jej tymczasowy Barrack , pol dnia pisalam ogloszenia i dzwonilam po lecznicach a przez nastepne pol musialam nadganiac robote w pracy. Zadzwonie jutro i napisze co tam słychac

Orpha Aniele, wybaczamy:p Cieszymy się, że Barrack SBD się znalazł. W takim razie na Muńkowe info czekamy jutro:loveu:.

Posted

Dzwoniłam do pani Helenki :)
U Muńka rewelcja , chodzi z pania na długie spacerki , ostatnio chodzi po osiedlu bez smyczki i na krok nie odstepuje swojej ukochanej panci :loveu:. Straszny z niego miziak jest , jak panca przestaje go głaskac to traca ja noskiem i dopomina sie o jeszcze ; jak zostaje sam w domu jest grzeczniutki jak aniołek a dzisiaj bedzie mial pierwszą kąpiel :loveu:.Słychac , ze pani jest przeszczęsliwa , mowi o nim z taka czułoscia ze az sie łza w oku kręci.Dla Munka pani zrezygnowała z wyjscia na sylwestra. Echhh a ja w nadchodzacym nowym roku zycze sobie ,wam i psiakom zeby takiech happy endów bylo cale mnóstwo

Posted

:multi::multi::multi::multi:co za wieści:loveu:, mniut na serce:loveu: już widzę Maniuchne z tym radosnym wytrzeszczem:loveu:, choć trudno sobie wyobrazić jak wygląda u boku ukochanej pańci, skoro wtedy w budynku administracyjnym już taki był szczęsliwy:roll: Ukłony dla Pani Halinki, że sylwestra spędza z naszym skarbkiem. Boże jak cudownie wiedzieć, że Maniuś jest teraz szczęsliwy. Ja się podpisuję pod życzeniami Orphy i wszystkim ciotkom w Nowym Roku wszystkiego co najlepsze na tym świecie. A wszystkim zwierzakom jak najmniej cierpień a za to jak najwięcej ludzkiej dobroci, miłości i zawsze pełnych brzuszków

Posted

orpha napisał(a):
beda i zdjęcia tylko pani musi wypstrykac klisze do konca , potem sen poskanuje i przesle mi na maila :)

:multi::megagrin::cool2::sweetCyb::laugh2_2::Cool!::cunao:no to cierpliwie czekamy
Maniuś vel Muniek :loveu: należało Ci się psineczko, a ukłony oczywiście dla pani Helenki, nie Halinki:eviltong:

Posted

Super, super...cóż dodać super po prostu, a dla pani Helenki wielkie :buzi:
A ja życzę wszystkim dogomaniakom, żeby w Nowym Roku wszystkie historie miały takie szczęśliwe zakończenie :BIG:

Posted

jakos niebawem zadzwonie do p.helenki , dam jej troche odetchnac od swoich telefonow i moze pomalu zaczne umawiac wizyte poadopcyjna , mysle ze jakbysmy sie do Munka wybraly za jakies dwa tyg, to byloby w sam raz ? no chyba ze uwazacie , ze jeszcze za wczesnie , czekam na sugestie , nie chce decydowac sama :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Maniutku:loveu:, troszkę mnie na dogo nie było, ale serduszkiem jestem obecna zawsze:p więc mam nadzieje, ze wybaczysz:razz:

orpha napisał(a):
jakos niebawem zadzwonie do p.helenki , dam jej troche odetchnac od swoich telefonow i moze pomalu zaczne umawiac wizyte poadopcyjna , mysle ze jakbysmy sie do Munka wybraly za jakies dwa tyg, to byloby w sam raz ? no chyba ze uwazacie , ze jeszcze za wczesnie , czekam na sugestie , nie chce decydowac sama :cool3:

Orpha, oj tak tak:multi:, dzwoń plz:razz: i wcale nie jest za wcześnie, bo prawie miesiąc od adopcji. Już nie mogę się doczekać wieści. Jak nasz kochany Manitu zaaklimatyzował się w domku, jak spędził święta, sylwestra i w ogóle:cool3::loveu:. Cierpliwie więc czekamy

Posted

ech co ja mam wam napisac .... Manius trafił do raju :multi: , rozmawiałam z pania Hania ( ta Helenka to był moj wymysł nie wiem skad mi sie wzielo :oops:)
, niebawem pojdziemy odwiedzic Maniusa :) , porobimy mu fotek. Pani Hania prosila zeby pozdrowic fanclub Maniusia :evil_lol: