orpha Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 zadzwonie do domku w poniedzialek i zdam relacje , wiem tylko ze Muniek mial dostac pod choinke nowa obrózke ,smyczke ,szczotke i smakołyki :loveu:. Quote
red Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 orpha napisał(a):zadzwonie do domku w poniedzialek i zdam relacje , wiem tylko ze Muniek mial dostac pod choinke nowa obrózke ,smyczke ,szczotke i smakołyki :loveu:. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: a od nas wszystkich po mocnym buziaku....! Quote
maarit Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 No łzy mi sie zakręciły w oczach Maniutku:loveu: Yes Yes Yes!!! :multi::multi::multi: Quote
Gogonek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Muniuś kochany:loveu: ciekawe jak Ci święta minęły w nowym cieplutkim domciu. Czekamy na wieści:multi: Quote
orpha Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 kurde sory , ale nie zadzwoniłam dzisiaj do Munka :cool1: , SBD miala w nocy przygode z atakujacymi psami i zwial jej tymczasowy Barrack , pol dnia pisalam ogloszenia i dzwonilam po lecznicach a przez nastepne pol musialam nadganiac robote w pracy. Zadzwonie jutro i napisze co tam słychac Quote
Gogonek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 orpha napisał(a):kurde sory , ale nie zadzwoniłam dzisiaj do Munka :cool1: , SBD miala w nocy przygode z atakujacymi psami i zwial jej tymczasowy Barrack , pol dnia pisalam ogloszenia i dzwonilam po lecznicach a przez nastepne pol musialam nadganiac robote w pracy. Zadzwonie jutro i napisze co tam słychac Orpha Aniele, wybaczamy:p Cieszymy się, że Barrack SBD się znalazł. W takim razie na Muńkowe info czekamy jutro:loveu:. Quote
orpha Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Dzwoniłam do pani Helenki :) U Muńka rewelcja , chodzi z pania na długie spacerki , ostatnio chodzi po osiedlu bez smyczki i na krok nie odstepuje swojej ukochanej panci :loveu:. Straszny z niego miziak jest , jak panca przestaje go głaskac to traca ja noskiem i dopomina sie o jeszcze ; jak zostaje sam w domu jest grzeczniutki jak aniołek a dzisiaj bedzie mial pierwszą kąpiel :loveu:.Słychac , ze pani jest przeszczęsliwa , mowi o nim z taka czułoscia ze az sie łza w oku kręci.Dla Munka pani zrezygnowała z wyjscia na sylwestra. Echhh a ja w nadchodzacym nowym roku zycze sobie ,wam i psiakom zeby takiech happy endów bylo cale mnóstwo Quote
sleepingbyday Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 ja też pierwszego sylwka spedziłam z zosią, by to koszmar na sedalinie...:shake:. w tym roku dostanie promazynke i idę na balangę.. trudno... a maniek? ech, maniek, maniek....:loveu: Quote
Gogonek Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 :multi::multi::multi::multi:co za wieści:loveu:, mniut na serce:loveu: już widzę Maniuchne z tym radosnym wytrzeszczem:loveu:, choć trudno sobie wyobrazić jak wygląda u boku ukochanej pańci, skoro wtedy w budynku administracyjnym już taki był szczęsliwy:roll: Ukłony dla Pani Halinki, że sylwestra spędza z naszym skarbkiem. Boże jak cudownie wiedzieć, że Maniuś jest teraz szczęsliwy. Ja się podpisuję pod życzeniami Orphy i wszystkim ciotkom w Nowym Roku wszystkiego co najlepsze na tym świecie. A wszystkim zwierzakom jak najmniej cierpień a za to jak najwięcej ludzkiej dobroci, miłości i zawsze pełnych brzuszków Quote
orpha Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 beda i zdjęcia tylko pani musi wypstrykac klisze do konca , potem sen poskanuje i przesle mi na maila :) Quote
Gogonek Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 orpha napisał(a):beda i zdjęcia tylko pani musi wypstrykac klisze do konca , potem sen poskanuje i przesle mi na maila :) :multi::megagrin::cool2::sweetCyb::laugh2_2::Cool!::cunao:no to cierpliwie czekamy Maniuś vel Muniek :loveu: należało Ci się psineczko, a ukłony oczywiście dla pani Helenki, nie Halinki:eviltong: Quote
tula Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Super, super...cóż dodać super po prostu, a dla pani Helenki wielkie :buzi: A ja życzę wszystkim dogomaniakom, żeby w Nowym Roku wszystkie historie miały takie szczęśliwe zakończenie :BIG: Quote
red Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Czekał, czekał, łokcie wytarł na schroniskowym betonie... ale doczekał się, kochany psinka...:multi: Quote
Gogonek Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 co u mojego ulubieńca? jakieś wieści? ciekawe jak po nowym roku(petardach itp), ale skoro Pańcia została z Maniutkiem, to mam nadzieje, ze wszystko ok:loveu: Quote
orpha Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 jakos niebawem zadzwonie do p.helenki , dam jej troche odetchnac od swoich telefonow i moze pomalu zaczne umawiac wizyte poadopcyjna , mysle ze jakbysmy sie do Munka wybraly za jakies dwa tyg, to byloby w sam raz ? no chyba ze uwazacie , ze jeszcze za wczesnie , czekam na sugestie , nie chce decydowac sama :cool3: Quote
Gogonek Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Maniutku:loveu:, troszkę mnie na dogo nie było, ale serduszkiem jestem obecna zawsze:p więc mam nadzieje, ze wybaczysz:razz: orpha napisał(a):jakos niebawem zadzwonie do p.helenki , dam jej troche odetchnac od swoich telefonow i moze pomalu zaczne umawiac wizyte poadopcyjna , mysle ze jakbysmy sie do Munka wybraly za jakies dwa tyg, to byloby w sam raz ? no chyba ze uwazacie , ze jeszcze za wczesnie , czekam na sugestie , nie chce decydowac sama :cool3: Orpha, oj tak tak:multi:, dzwoń plz:razz: i wcale nie jest za wcześnie, bo prawie miesiąc od adopcji. Już nie mogę się doczekać wieści. Jak nasz kochany Manitu zaaklimatyzował się w domku, jak spędził święta, sylwestra i w ogóle:cool3::loveu:. Cierpliwie więc czekamy Quote
orpha Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 no to bede dzisiaj dzwonic do Pani i sie umawiac , tez jestem ciekawa jak Muniek po miesiacu wyglada , pewnie jak pan na włosciach :evil_lol: Quote
Gogonek Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 :multi: no, zapewne wykąpany, wyczesany , że ho ho:evil_lol: no i jak w pierwszych chwilach tarmosił juz kośc, to ciekawe co teraz:loveu: Quote
orpha Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 ech co ja mam wam napisac .... Manius trafił do raju :multi: , rozmawiałam z pania Hania ( ta Helenka to był moj wymysł nie wiem skad mi sie wzielo :oops:) , niebawem pojdziemy odwiedzic Maniusa :) , porobimy mu fotek. Pani Hania prosila zeby pozdrowic fanclub Maniusia :evil_lol: Quote
Recommended Posts