Charly Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 dziewczyny ja nie widze gdzie ten Reksio jest, a nie mam czasu szukac. proszę napiszcie mi tekst lub podajecie link do wątku Reksia gdzie jest gotowy tekst, ktory mogę użyc do allegro i kontakt i gdzie są zdjęcia. Quote
orpha Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 a nie ma ktos jakiegos chętnego na dużego ,pieknego tez niemłodego psa :cool3: Tymczas mi sie zasiedział , chalupa zatakana :cool1: <kryptoreklama> ;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/czort-z-niebianskim-charakterem-juz-w-dt-potrzebne-wsparcie-finansowe-blagam-121328/ Quote
sleepingbyday Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 charly, ja reksia proponowałam dla tej drugiej pani,a nie na podkładke do allegro, bo ja nie wiem, czy on ma allegro, czy nie. Quote
elmira Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Spłakałam sie jak głupia. Bardzo się cieszę, że Maniuś ma dom. Quote
orpha Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 to ja poprosze wiecej takich prezentów pod choinke jak ten Maniusiowy ops przepraszam Muniusiowy :evil_lol: Quote
tula Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Cudowne zdjęcia, mi też łzy w oczach stanęły. Bardzo, bardzo się cieszę, że Maniuś-Muniek już jest szczęśliwy i ma taką wspaniałą Panią. Bardzo Wam wszystkim dziękuję, że pomogliście znaleźć mu dom. Orpha wielkie dzięki, że go zaniosłaś ( dosłownie) do nowego domku i sprawdziłaś, że wszystko jest w porządku. Bądź szczęśliwy pieseczku:loveu: Quote
sleepingbyday Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 nie tylko zaniosla, to jeszcze po drodze opieliła kilka razy :eviltong:. za każdym razem, jak czytam wzruszonego posta, to na powrót sie wzruszam.... kto by pomyslał, no nie? ja ide na wizyte poadopcyjną, żebym pękła. NIE MA **** WE WSI! Quote
orpha Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 sleepingbyday napisał(a):nie tylko zaniosla, to jeszcze po drodze opieliła kilka razy :eviltong:. za każdym razem, jak czytam wzruszonego posta, to na powrót sie wzruszam.... kto by pomyslał, no nie? ja ide na wizyte poadopcyjną, żebym pękła. NIE MA **** WE WSI! dobrze ujete idziesz , nieść Cie napewno nie bede :diabloti: Quote
Gogonek Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 SBD - "(...)ja ide na wizyte poadopcyjną, żebym pękła. NIE MA **** WE WSI!" :grin::roflt: Orpha - "dobrze ujete idziesz , nieść Cie napewno nie bede :diabloti:" :grin::roflt:oj ciotki, uśmiałam się Charly, wysłałam Ci PW:loveu: Za Muniusia, Maniusia:drink1::BIG: Quote
sleepingbyday Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 maniek ma do-om, maniek ma do-om, maniek ma do-om :cunao: Quote
orpha Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 sleepingbyday napisał(a):maniek ma do-om, maniek ma do-om, maniek ma do-om :cunao: tanczysz w pracy na stole ?? piłas ?:cool1: Quote
mru Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 od rana wątek czytam i mam otwarty w tle :eviltong: i nie wiem co napisać orpha, kocham Cie normalnie :eviltong: adoptuj mnie! super, że Maniusia dostarczyłaś :D jezu jak pomyślę o tej fotce jego pierwszej, (co jeszcze był na niej kobietą) aaaah :placz: ja idę z Wami na poadopcyjną, koniecznie! :multi: weźmiemy ciastka i kości ! Quote
orpha Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 matko Mru publicznie mi milosc wyznała ,aaaaaaaaa Mru ale ja wole chłopców :diabloti: heheh kosc dla Pani , ciastka dla Muńka :evil_lol: Quote
mru Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 orpha napisał(a):Mru ale ja wole chłopców :diabloti: :roll: damn... to chociaż mnie na tymczas weź :evil_lol: Quote
orpha Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 wezme pod warunkiem , ze powiesz publicznie ze nie bedziesz spac na łozku ;) Quote
mru Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 będę spała z Tobą na dywaniku przy łóżku, niech Ci będzie nooo Quote
orpha Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 ło matko najpierw mnie moje stado eksmitowało z łózka a teraz bede miala wspollokatora na dywanik ,a koncem koncow skoncze na podłodze pod stołem :P Quote
sleepingbyday Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 to i jeszcze mru się mam zajmować??? Quote
madcat1981 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Jedna tańczy na stole, druga wylądowała pod stołem:roll::roll::roll: Coś mi się wydaje, że na cześć MUŃKA będzie imprezzzza:cool3::razz: Quote
sleepingbyday Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 karnawałowa impreza będzie. awaria tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f28/zaglodzony-bezdomny-mini-krotkowlosy-blaga-o-dt-czy-uda-mu-sie-przezyc-swieta-127670/#post11476645 Quote
orpha Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 he he he a na koniec pozbieraja nas z praskiego bulwarku :evil_lol: SBD taaaa bedziesz jej zmieniac pieluchy :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 mam wprawę zdobytą na siostrzeńcach i babci, moge zmieniać... Quote
orpha Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 buuuahahahahahahaha sory ale zobaczyłam to oczyma wyobraźni :megagrin::laugh2_2::roflt::roflt::roflt: Quote
mru Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='orpha'] SBD taaaa bedziesz jej zmieniac pieluchy :diabloti: :oops: przepraszam bardzo, ale potrafię trzymać czystość przez kilka godzin... :roll: i nie niszczę jak jestem sama trochę drapię w drzwi tylko Quote
sleepingbyday Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 a co mnie drzwi orphy obchodzą :diabloti: drap se. Quote
Recommended Posts