red Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Cudownie, już widzę te jego wielkie szczęśliwe oczy.....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
sleepingbyday Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 w przyszły weekend pojedźmy, albo wtygodniu wczensym wieczorem/ że ja jadę, to nie ma w ogóle dyskusji, ja mańka na zywo musze poznać i zobaczyc że jets szczęśliwy, znam tą piękna mordkę od dawna i baaardzo mi zależało na nim zawsze.... Quote
Charly Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 jakis czas temu dostalam zapytanie o Maniusia z allegro. Odpisalam ze jest w nowym domku itd itd. A oto odpowiedz:loveu:;) "Fantastycznie!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > To teraz pewnie caly czas ma takie wesole oczy! > Alez to jest super wiadomosc!! Dla mnie zreszta nie pierwsza dobra od > poczatku roku. > Zaraz pisze do mojej starszej pani! > Dzieki wielkie za info. > Gdzies w Pismie Swietym jest napisane: "Piekne sa nogi tych, ktorzy > przynosza dobre wiadomosci.". Nigdy tego nie rozumialam ( i pewnie dlatego > zapamietalam to;) ale jest wierzyc tej lekturze, to ma panie... "piekne > nogi" ;)) > Jakkolwiek. Cieszymy sie z Maniusiem. > Zyczymy dalszego powodzenia i skutecznosci szukania domkow. > Pozdrawiamy serdecznie" :evil_lol::razz: (zrobię zdjęcie nog i wstawie hihi) Quote
orpha Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Niebawem razem z Mru i SBD wybieramy sie do Maniusia , obfocimy chłopaka zebyscie mogli go podziwiac jak zarzadza na swoich włościach :evil_lol: Quote
elmira Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Ale Wam dobrze...Zobaczycie go na żywo, a ja nie:-( Ale bardzo się cieszę, że Maniuś trafił na taką cudowną Panią:multi: Quote
elmira Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Charly']jakis czas temu dostalam zapytanie o Maniusia z allegro. Odpisalam ze jest w nowym domku itd itd. A oto odpowiedz:loveu:;) "Fantastycznie!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > To teraz pewnie caly czas ma takie wesole oczy! > Alez to jest super wiadomosc!! Dla mnie zreszta nie pierwsza dobra od > poczatku roku. > Zaraz pisze do mojej starszej pani! > Dzieki wielkie za info. > Gdzies w Pismie Swietym jest napisane: "Piekne sa nogi tych, ktorzy > przynosza dobre wiadomosci.". Nigdy tego nie rozumialam ( i pewnie dlatego > zapamietalam to;) ale jest wierzyc tej lekturze, to ma panie... "piekne > nogi" ;)) > Jakkolwiek. Cieszymy sie z Maniusiem. > Zyczymy dalszego powodzenia i skutecznosci szukania domkow. > Pozdrawiamy serdecznie" :evil_lol::razz: (zrobię zdjęcie nog i wstawie hihi) Zrób, zrób;) Fajny mail :) Quote
tula Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Fantastycznie:multi: Orpha wielkie dzieki za info o Maniusiu, nawiązując do wiadomości Charly, Ty to dopiero masz piękne nogi:lol: Z niecierpilowścią czekam na relację i fotki z domku. Quote
orpha Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Tula nie ma za co , jestem w stalym kontakcie z pania Hania :) , naprawde przemiła kobieta i ciesze sie ze Manius trafił własnie do niej , zreszta jej synowi tez sie naleza podziekowania bo on mame "wkrecił" w Maniusia :loveu:. A fotki juz niebawem :) Quote
Tigraa Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='Charly']Gdzies w Pismie Swietym jest napisane: "Piekne sa nogi tych, ktorzy > przynosza dobre wiadomosci. a moje nogi???? :evil_lol: Ciotki nie wiedzą, ale to do mnie pierwszej zadzwonił syn Pani w sprawie adopcji Maniutka :lol:. Ponieważ jechałam pociągiem i traciłam zasięg, przekazałam Panu kontakt do Tomka :evil_lol:. Quote
orpha Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 nooo to mamy poczatek akcji w zarysie :evil_lol: Quote
tula Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 no Ty Ania też masz nogi super i to dosłownie bo widziałam:evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 orpha, mru, to co, jedziemy jutro do manka? decyzje trzeba podjąć.... Quote
orpha Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 no to sie laski dogadujcie , bo mi pasuje jakkolwiek , tyle ze musze dac pani Hani znac , tak zeby i jej pasowalo Quote
sleepingbyday Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 gdzie ona mieszka? ja musze po pracy wyjść z psami i je nakarmić, więc godzina zależy od miejsca zamieszkania, czyli na którą zdążę dojechać.... Quote
Charly Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ania-tygrysiczka napisał(a):a moje nogi???? :evil_lol: Ciotki nie wiedzą, ale to do mnie pierwszej zadzwonił syn Pani w sprawie adopcji Maniutka :lol:. Ponieważ jechałam pociągiem i traciłam zasięg, przekazałam Panu kontakt do Tomka :evil_lol:. Twoje nogi oczywiscie najpiękniejsze:loveu::multi: Quote
orpha Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 SBD na Racławickiej , od nas tam 138 albo 117 bezposrednio mamy , znaczy z ronda waszyngtona , no chyba ze tramwajem do cemntralnego i tam przesiadka tez na tramwaj Nogi ? pokazac wam moje ? :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 możemy się zatem zapowiedziec na 19.00? Quote
Charly Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 orpha napisał(a):SBD na Racławickiej , od nas tam 138 albo 117 bezposrednio mamy , znaczy z ronda waszyngtona , no chyba ze tramwajem do cemntralnego i tam przesiadka tez na tramwaj Nogi ? pokazac wam moje ? :diabloti: dawaj:multi: Quote
orpha Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 a Mru pasuje ? jutro na 19 ? a jak pani Hania by jutro nie mogla to jakie jeszcze dni w rachube wchodzą ? Quote
tula Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 orpha nie rzucaj słów na wiatr tylko pokazuj te nogi:evil_lol: Quote
Charly Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Orphy nogi można zobaczyc na wątku PiSdZ, który lekko:lol:ewaluował. edit:oooo.... nogi widzę:evil_lol: A póki co:lol:.....otrzymałam maila od tej dziewczyny, która zacytowala te nogi z Bibli. Pisałą ze zapodała Maniusia na jakies niemieckie forum i tam Manius wzbudzil wielkie zainteresowanie z racji podobieństwa do innego tam na forum znanego psiaka, który zostal w wieku okolo 10 lat uratowany gdzies we Wloszech tzn. zabrany do Niemiec i tam zmarł 8 lat pózniej na cukrzycę. A tu jego zdjęcie: a poniższy obrazek zafascynował mnie swoją pomysłowością. Oto wspaniały sposób na wyprowadzanie zmęczonego starszaka:-D musze zapytac, czy ten wózek jest faktycznie wyprodukowany w tym celu. Ale chyba tak Quote
sleepingbyday Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Charly napisał(a):dawaj:multi: o charly sie pojawiła! witojcie nam, witojcie!!! co do innych dni u mnie, to niestety przyszły tydzień, bądź weekend późne popołudnie. jakos mi się ten zapchał, ani dnia nie będe mogła poświęcić nawet na oswajanie chłopaka z shella.. ale dołącze do was w luźniejsze dni... Quote
tula Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 No no orpha niezła laska z Ciebie:cool3: Ale ten piesio faktycznie do naszego Muńka podobny, wózeczek super, chyba też niedługo będę musiała sprawić taki mojej suni bo ma chore stawy i ledwo chodzi, tylko jak będę jednocześnie pchała dwa wózki, jeden z synkiem, a drugi z psiakiem to dopiero wyzwanie. Quote
Recommended Posts