Jump to content
Dogomania

Siwiutki,załamany staruszek Maniuś- teraz Muniek, dostał Dom pod choinkę...

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej ciotki. Może upierdliwa jestem, ale minęły kolejne 2 tyg a my dalej nie wiemy co u Maniutka:-( skrobnijcie coś. SBD, gratuluję znalezienia domku dla Barraczka:loveu: super wieści:multi:

Posted

O kochane cioteczki!
Tak tęskno za słodkim pyszczkiem naszego Maniutka- sorry,ale on dla mnie na zawsze zostanie Maniusiem;)
Fotki,fotki i opowieści- może tym razem się uda?:lol:

Posted

kurde noooo czasu mi brakuje :roll: , ale postaram sie jakos ogarnąć , dziewczyny jak cos to w przyszlym tygodniu plizzzz ten week mam zapchany po dziurki :roll:

Posted

oh orpha :)

czyli sprawdzić domek dla Marleya też ze mną nie możesz
damn, muszę kogoś zabrać ze sobą :) :roll:

co do Maniusia - może być przyszły tydzień :)

Posted

przyszły tydzień ok, ale po pierwsze pierwsza połowa, a po drugie też nie ręcze bo składamy wniosek o dofinansowanie norweskie, deadline w piatek, to wyobrażacie sobie, co sie będzie działo... :diabloti:

to juz przyszły weekend najlepiej. i szzcerze mówiąc nie moge sie doczekac!!!

• 2 weeks later...
Posted

To dużo zdrówka Orpha:lol:
SBD Murka pojechała do domku, za to dzień przed wyjazdem nie wiadomo dlaczego dziabnęła nam chorą Łatkę biedulkę, która ma wielkiego guza na brzuszku.

Posted

Ano, ano, na szczęście pogryzienie powierzchowne, ale zbieramy na leczenie tego guza Łatki- bazarek w banerku, może skusicie się na super kolczyki;)

• 4 weeks later...
Posted

racja, Ola, dajemy do Maniusia
kiedy możesz? ja w tym tygodniu dziś już mam wizytę, jutro wolne i w czwartek raczej też mam wizytę. piątek szkoła :( weekend też (ew wieczorem jeśli pani będzie mogła się spotkać - jak najbardziej mogę)

no przyszły tydzień - popołudnia na razie wolne :)

Posted

I kolejny miesiąc ciszy:(((( zaraz miną 4 miesiące od adopcji, a my dalej nic nie wiemy. Ciotki czy naprawdę nie macie godziny na tą wizytę?. Jak nie możecie zgrać się wszystkie, to niech pójdzie 1 albo 2, bo tak widzę, nic z tego nie wyjdzie:(((

• 1 month later...
Posted

oj bo orpha sie rozmyła i miała dać telefon do tej pani Mania i nie dała

Ola wyjechała lub dzis wyjeżdża

ja mogę iść sama tylko telefon bym prosiła do pani maniusiowej :p

i o cierpliwość Was bym poprosiła, bo choruje mi teraz mój Gacek i włos mi sie jeży na głowie, kiedy czytam co to może być...... :roll::shake: