sleepingbyday Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 niniejszym zapeszę -w tym roku jestem zdrowa jak rydz, 2-3 razy mnie cos brało, ale nie wzięło i mam nadzieję, ze taki będzie bilans po zimie... Quote
Gogonek Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 hej ciotki. Może upierdliwa jestem, ale minęły kolejne 2 tyg a my dalej nie wiemy co u Maniutka:-( skrobnijcie coś. SBD, gratuluję znalezienia domku dla Barraczka:loveu: super wieści:multi: Quote
mru Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 mnie też złapało, ale już puściło :) jakby coś to czekam na propozycje :) Quote
sleepingbyday Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 no, przeciąga się i przeciąga...:roll: to ja nie wiem... niedziela? Quote
epe Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 O kochane cioteczki! Tak tęskno za słodkim pyszczkiem naszego Maniutka- sorry,ale on dla mnie na zawsze zostanie Maniusiem;) Fotki,fotki i opowieści- może tym razem się uda?:lol: Quote
orpha Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 kurde noooo czasu mi brakuje :roll: , ale postaram sie jakos ogarnąć , dziewczyny jak cos to w przyszlym tygodniu plizzzz ten week mam zapchany po dziurki :roll: Quote
mru Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 oh orpha :) czyli sprawdzić domek dla Marleya też ze mną nie możesz damn, muszę kogoś zabrać ze sobą :) :roll: co do Maniusia - może być przyszły tydzień :) Quote
sleepingbyday Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 przyszły tydzień ok, ale po pierwsze pierwsza połowa, a po drugie też nie ręcze bo składamy wniosek o dofinansowanie norweskie, deadline w piatek, to wyobrażacie sobie, co sie będzie działo... :diabloti: to juz przyszły weekend najlepiej. i szzcerze mówiąc nie moge sie doczekac!!! Quote
Charly Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 no cioooootki co jest? jescze nie polazly?:evil_lol: Quote
tula Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Wiosna idzie, to może razem z nią dziewczyny zawitają w odwiedziny do Maniusia:cool3::lol: Quote
sleepingbyday Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 no właśnie, wiosna idzie, to orpha zachorowała tak, ze ledwo dychała, jeszcze zasadniczo jest chora. ja wyjeżdżam w niedzielę po południu, ale wracam już we wtorek, od środy zatem jestem do dyspozycji..... Quote
tula Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 To dużo zdrówka Orpha:lol: SBD Murka pojechała do domku, za to dzień przed wyjazdem nie wiadomo dlaczego dziabnęła nam chorą Łatkę biedulkę, która ma wielkiego guza na brzuszku. Quote
tula Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Ano, ano, na szczęście pogryzienie powierzchowne, ale zbieramy na leczenie tego guza Łatki- bazarek w banerku, może skusicie się na super kolczyki;) Quote
gallegro Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ciekawe jak tam Muniek :roll:. Czy ma ktoś aktualne info? Quote
Gosiapk Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 gallegro napisał(a):Ciekawe jak tam Muniek :roll:. Czy ma ktoś aktualne info? Tak, ciekawe co u Munieczka Quote
mru Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 racja, Ola, dajemy do Maniusia kiedy możesz? ja w tym tygodniu dziś już mam wizytę, jutro wolne i w czwartek raczej też mam wizytę. piątek szkoła :( weekend też (ew wieczorem jeśli pani będzie mogła się spotkać - jak najbardziej mogę) no przyszły tydzień - popołudnia na razie wolne :) Quote
Gogonek Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 I kolejny miesiąc ciszy:(((( zaraz miną 4 miesiące od adopcji, a my dalej nic nie wiemy. Ciotki czy naprawdę nie macie godziny na tą wizytę?. Jak nie możecie zgrać się wszystkie, to niech pójdzie 1 albo 2, bo tak widzę, nic z tego nie wyjdzie:((( Quote
Ffrubka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Do Maniutka trafiłam dopiero dziś... bardzo się wzruszyłam... :-( Co u niego słychać? Dotarłyście na wizytę? :razz: Quote
mru Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 oj bo orpha sie rozmyła i miała dać telefon do tej pani Mania i nie dała Ola wyjechała lub dzis wyjeżdża ja mogę iść sama tylko telefon bym prosiła do pani maniusiowej :p i o cierpliwość Was bym poprosiła, bo choruje mi teraz mój Gacek i włos mi sie jeży na głowie, kiedy czytam co to może być...... :roll::shake: Quote
Charly Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 nie no ciebie to bym prosić nie smiała teraz mru- zajmij się swoim zwierzątkiem mysle do kogo by tu napisac jeszcze. a kto ma adres wogole? Quote
Recommended Posts