sleepingbyday Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 ja z orpha nie miałam kontaktu od wieków, raz się w nocnym spotkałyśmy przelotnie... kto podpisywał umowę? chyba schron, nie? wolontariusze wyciagną telefon, żeby sie umówić na wizytę? ja bym poszła, cały czas chcę, ale widzicie, nie wychodzi.... :shake: Quote
tula Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ja bedę w schronie w przyszły piatek bo mamy tam zebranie TOZ-u to poszukam karty adopcyjnej Maniusia, chyba że dziewczyny wcześniej znajdą. Quote
tula Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 dam na pewno i dzięki SBD że chcesz odwiedzić Maniusia:lol: Quote
tula Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Dzięki dziewczyny, tylko musimy poczekać do przyszłego piątku bo wcześniej nie dam rady, chyba że Red lub DORKA bedą w schronie i sprawdzą. Quote
sleepingbyday Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 tula, ja sie przymierzałam kiedys do adopcji mańka, rozmawiałam z pracownikiem schronu... ale niestety manius na moje możliwości za duży.... mogłam sobie pozwolić naprawdę tylko na kilko kilo staruszka. dlatego czuję się jakos tam odpwoeidzialna, poza tym polubiłam skubańca :eviltong: Quote
mru Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 no Manius to taka trochę dogo=legenda :) "każdy go zna" ;) więc ja też chcę zobaczyć! Quote
tula Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Mam adres i nazwisko tej Pani, która zaadoptowała Maniusia, gdybyście miały czas ich odwiedzić to chetnie wyślę adres na PW, niestety w karcie adopcyjnej nie ma nr tel do tej Pani. Quote
Gogonek Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 :-( czy ktoś wie, co u tego Munia???????????:roll: Quote
tula Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Przypominam tak nieśmiało, że mam już adres Maniusia:cool3: Quote
sleepingbyday Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 oj, no dobra :p tylko że ja jestem za telefonem najpierw. ta pani tak pracuje dziwnie, raz tak, raz siak. Quote
mru Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 pójdziemy, ale telefon by sie przydał faktycznie :roll: Quote
orpha Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 rety mam ten telefon , troche sie naszukałam ale mam ( kom. mi szlag trafil i musialam znalezc kartke na ktorej go zapisałam ) , od poniedziałku mam urlop ( wreszcie) , moge dreptac tam w kazdej chwili byle wlasnie od pon. Quote
mru Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 tyle, że ja we wtorek popołudniem nie mogę :) jakby co reszta orajt super i pasuje Quote
sleepingbyday Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 renata, to dzwoń i umawiaj jakos popołudniowo. kurde, teraz musi wyjść, bo chyba sie posikam :oops: Quote
sleepingbyday Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 renata, co z tą wizyta? dzwoniłas? przekaz numer mru, zajmiemy sie tym. Quote
sleepingbyday Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 no i byłyśmy z orphą :razz:. maniek - nie do poznania! czarna, błyszcząca sierść haszczaka. wpatrzony w swoją panią z taką miną, o: :loveu: tam, gdzie mieszka, jest cicho i bardzo zielono, dużo miejsca do bliskich spacerów i dwa super parki niedaleko, żyć nie umierać. maniek jest ulubieńcem całego osiedla, więc korzysta i dostaje smakołyki z siatek :evil_lol:. kondycję ma o wiele lepszą, choć ma nadwagę, ale w tym wieku (i z takimi tłumem fanów) niełatwo zrzucić. i nawet słyszałysmy, jak basem szczeka :razz:. obszczekany pan pwiedział: "że mu się jeszcze chce". a my na to: "dlatego się tak cieszymy" :evil_lol:. patrzcie, jaki boski maniek. jest zawsze tam, gdzie jego pani: a tak nas przywitał. bardzo tu jest podobny do wojtusia vel pudziana: czyż nie jestem bosssski :cool3:? nie wejdę do weta, tu poczekam: Quote
sleepingbyday Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 dla przypomnienia. jak go poznalismy, wyglądał tak: a teraz wygląda tak: myslę, ze należy go wrzucic do metamorfoz. czas najwyższy :multi:. aha, jeszcze bonus ze spaceru :eviltong:: YouTube - piekny maniek z mokotowa Quote
mru Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 oh czy to nie jest jakaś Wołoska czy Woronicza? znam tam jedną panią i bywamy u niej, może zna mańkowskiego :D wooooow to nie ten sam pies :placz: no nie ten sam... prawda? a tam wypisz wymaluj Wojtek! :crazyeye: aaaaaa Quote
sleepingbyday Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 osiedle przy wołoskiej, róg z racławicką. i jeszcze jeden bonus - maniek wściekły, bo bachor go podrywa. w tym przypadku bachor to klon baraka, w szoku byłam. w takim, ze wrzuciłam do barakowego wątku kilka fotek. ciekawe, czy sie ludzie zorientują, ze to nie barak :cool3:? bo łatwo nie jest, oj nie... Quote
Tigraa Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 No i pobeczała się ciotka Tygrysiczka. Jaki szczęśliwy :p. Dziewczyny, dzięki za tą wizytę :Rose: Zdjęcia i filmik cieszą oczy i serce. Chciałabym codziennie oglądać takie obrazki. Ponieważ to ja zakładałam Muńkowi wątek, pozwoliłam sobie zamieścić go na Metamorfozach: http://www.dogomania.pl/forum/f80/metamorfozy-21924/index513.html#post12664487 Quote
Recommended Posts