Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='osho']uaktualnione, jeszcze tylko wymienię fotki na nowe od zofii, bo są lepsze
Pikne dzięki :loveu::cool2::Rose:
Acha, jeśli to ma być źródło informacji o panience, to bardzo proszę zmienic opis
z: suczka, maleńka, ratlerkowata
na: suczka niewielka, w typie pinczerka.
Przed zabiegiem ważyła 11,200 a teraz równe 11 kg - to nie taka znowu malizna ;)

Posted

Pięknie, Lili Marlene, po operacji i od razu wystartowała do nowego, lepszego życia z topikiem adopcyjnym w galerii Osho:klacz:
Eliku, czy ona ma założony fartuszek pooperacyjny?
Taki fartuszek to spokojne noce (i dnie) po zabiegu zarówno dla rekonwalescenta, jak i jego opiekuna :lol:

Posted

cześć pracy. dopiero dotarłam, bo w pracy miałam sekunde chwili, a tak cały dzień spotkania rekturtacyjne... kicha, nie ma kogo zatrudnić... a potem wet, do domu dotarłam ok 21.00
w każdym razie przegapiłam sławetny zofiosaszowy kibelek i jego atrakcje :evil_lol:. no i słodką lili.
osho, jeszcze raz dzieki... :loveu:

Posted

emilia2280 napisał(a):
Elik :loveu: :loveu::loveu: Suczeczka bédzie niedlugo rozpuszczona jak mala ksiézniczka...

Tak, jesteśmy już na dobrej drodze Emilko i nie zamierzamy z niej zbaczać :loveu:

Odi napisał(a):
...Eliku, czy ona ma założony fartuszek pooperacyjny? ...:lol:

Tak, ma piękny zielony kubraczek i wygląda w nim fajowo.
Dzisiaj nie chciałam jej męczyć fotkami, ale jutro zaprezentujemy się w całej krasie na forum :p

Posted

Kubraczek w kolorze nadziei:lol: Same dobre prognozy na przyszłość:lol:
Bardzo dobry wybór:cool2:;)
Coś mi się zdaje, że znam te kubraczki. Zielone są mało rozciągliwe, takie mocniejsze, a tkanina po lewej stronie przypomina frotte:razz:

Lilusi i Twojej - Eliku całej Rodzince życzę spokojnej nocy:buzi:

Posted

[quote name='osho']odi, ja się staram jak najszybciej wrzucać info, ta strona ma służyć psom...

sleepin' - nawet teraz? niby kryzys, co to za branża?

teraz szzcególnie,wszyscy na wyspy pojechali. zasadniczo branża kultury, ale chodzi o speca ds komunikacji wewnętrznej. kogos, kto rozwinie system w warunkach instytucji państwowej i oporze materii (wiekowi naukowcy nie kumający takich dziwnych wynalazków, jak np HR czy własnie informowanie społeczeństwa o naszych działaniach). a no i jeszcze PR zewnętrzny. pracuje w specyficznej instytucji... przyszło 150 cv, wybrano 10, 2 sensowne, reszta wielka kiła....

Posted

teraz generalnie jest problem z fachowcami. Większość szukających ma jąkąś wiedzę ogólną, wymaga długich szkoleń, a czasu na to nie ma. U nas też szef szukał przez kilka miesięcy. W końcu trafił się chłopak, który jkao jedyna spełniał w 95% wymagania, choć nie były wygórowane. A żeby było zabawniej, z wykształcenia jest nauczycielem informatyki, a będzie zajmował się serwisem pewnych urządzeń :)

Posted

[quote name='Odi']Kubraczek w kolorze nadziei:lol: Same dobre prognozy na przyszłość:lol:
Bardzo dobry wybór:cool2:;)
Coś mi się zdaje, że znam te kubraczki. Zielone są mało rozciągliwe, takie mocniejsze, a tkanina po lewej stronie przypomina frotte:razz:

Lilusi i Twojej - Eliku całej Rodzince życzę spokojnej nocy:buzi:
Dziękujemy Wszystkim za ogrom życzliwości i dobre słowa :loveu:
Przepraszam Odi, że wczoraj nie odpowiedziałam na tak miłe życzenia. Po "wrzuceniu" ostatniego postu na forum od razu się wyłączyłam. Byłyśmy padnięte, tyle emocji :roll: Serdecznie dziekujemy.
Wczoraj przeniosłam Lilusie na kilka najbliższych dni do najmniejszego pokoju, gdzie będzie miała spokój. Wczoraj po zabiegu nic nie chciała jeść bidulka, nawet gotowany kurczak by beeeeeee.
Dzisiaj jest już ok, pochłonęła go w momencie :lol:
Martwi mnie tylko, że nic nie zrobiła na spacerku :cool1:
Mamy zdjątka, komu, komu, komu możeny wysłać z prośbą o wstawienie na forum ?

Odi, mam prośbę. Popraw końcówkę nr telefonu kontaktowego. Jest 300, a powinno być 399. Nie wiem co sie stało, wczoraj było ok.Dobrze byłoby także zmienić info o wzroście Liluni. To wcale nie maleństwo. Napisz "mała". Waży 11 kg więc to raczej nie maleństwo :p
Pisałam o tym w poście nr 2527
http://www.dogomania.pl/forum/11332855-post2527.html

Posted

elik napisał(a):
"mała". Waży 11 kg więc to raczej nie maleństwo :p

:crazyeye:nie malenstwo no jak porownasz do yorka, to nie. A ja na moje mowie malenstwa a chlopaki waza po 17 kg a dziewczynka 32:p
No to trzymam kciuki za koope( z tym wlasnie roznie bywa,dodaj troche oliwy z oliwek do jedzenia,łyzeczke od herbaty), chyba siu juz zrobila?

Posted

Eliku, cieszę się, że apetyt już dzisiaj Lilusi dopisuje.
Nasz Przyjaciel ś.p. lekarz wet. Wojtek Kurowski mawiał, że jak pies je, to znaczy, że zdrów i ma się dobrze.
Co do zdjątek, to ja jestem malizna i cienkusz:oops:
Może poprosić:modla: Osho o wstawienie:razz:, on na pewno sobie poradzi w mgnieniu oka:fadein:, o ile będzie dysponował czasem itp.

Od naszego Znajomego Rudigera:loveu: oraz Przyjaciół Moniki:loveu:i Jorgena:loveu: (kochający Opiekunowie naszego niegdysiejszego Tymczasowicza Kajtusia:loveu: - miał nawet swój topik na dogo) otrzymaliśmy karmę suchą oraz w puszkach.
Łącznie 74,12 kg.
Za pozwoleniem Grzegorza zostawiliśmy dla krężlowskiej pannicy Poleńki 3,00 kg.

Zatem pozostało 71,12 kg karmy, które przy najbliższej okazji przekażę na rzecz Pogotowia i Straży dla Zwierząt, do której to Organizacji mam całkowite zaufanie - poparte dowodami i żadne podważanie wiarygodności tej Organizacji przez kogokolwiek mojej postawy w tym względzie nie zmieni.

Posted

[quote name='elik']Odi, mam prośbę. Popraw końcówkę nr telefonu kontaktowego. Jest 300, a powinno być 399. Nie wiem co sie stało, wczoraj było ok.Dobrze byłoby także zmienić info o wzroście Liluni. To wcale nie maleństwo. Napisz "mała". Waży 11 kg więc to raczej nie maleństwo :p
Pisałam o tym w poście nr 2527
http://www.dogomania.pl/forum/11332855-post2527.html

to podejrzewam, miało być do mnie,

śmiało wysyłaj bez pytania, fotki na adres
[email protected], założyłem sobie to konto specjalnie dla obsługi strony, więc nie znikną wśród innych wiadomości, a mając dodatkowe fotki zawsze mam też większy wybór (chociaż ciężko konkurować z fotkami zofii :diabloti:), a na wątek oczywiście wrzucę,

telefon i gabaryty :diabloti: poprawione, sorry za błąd

Posted

[quote name='ARKA']:crazyeye:nie malenstwo no jak porownasz do yorka, to nie. A ja na moje mowie malenstwa a chlopaki waza po 17 kg a dziewczynka 32:p
No to trzymam kciuki za koope( z tym wlasnie roznie bywa,dodaj troche oliwy z oliwek do jedzenia,łyzeczke od herbaty), chyba siu juz zrobila?
Ja o swoich po 17 kg też maleństwa mówię :lol:
Siu już było, koopka jeszcze sie spaźnia. Skorzystam z porady oliwkowej.

[quote name='osho']to podejrzewam, miało być do mnie,
śmiało wysyłaj bez pytania, fotki na adres [email protected], założyłem sobie to konto specjalnie dla obsługi strony, więc nie znikną wśród innych wiadomości, a mając dodatkowe fotki zawsze mam też większy wybór (chociaż ciężko konkurować z fotkami zofii :diabloti:), a na wątek oczywiście wrzucę,
telefon i gabaryty :diabloti: poprawione, sorry za błąd

Tak, czywiście do Ciebie była skierowana prośba :oops:
Moje fotki także nie mają szans do fotek Zosinkowych, ale chciałabym pokazać piękną Lili w kolorze nadzieji. Jeśli więc pozwalasz, prześlę kilka z prośbą o wstawienie na forum. Wyślę więcej, Tobie pozostawiam decyzje, które wkleić na forum. Serdeczne dzięki :loveu:

[quote name='Isadora7']Na prośbę Zofia&Sasza przekazuję informację - psy z Krężela wywiezione - Zofia&Sasza rozmawiała z panem Pawłem
Najwspanialsza wiadomość :multi::multi::multi:
Panie Grzegorzu:cool2::thumbs::Rose::calus::buzi:
Myślę, że nie tylko ja ciekawa jestem gdzie psiaczki pojechały.

Posted

[quote name='Isadora7']Na prośbę Zofia&Sasza przekazuję informację - psy z Krężela wywiezione - Zofia&Sasza rozmawiała z panem Pawłem

Tak więc cudownie :lol: wątpiłam czy zdążą... Bardzo się cieszę i czekam na wieści o psach.

ps. co z tą rodzącą suką? Rozumiem, że dojechała na miejsce? A jaka decyzja w rezlutacie o ślepym miocie zapadła?:confused:

Posted

Odi napisał(a):
Eliku, cieszę się, że apetyt już dzisiaj Lilusi dopisuje.
Nasz Przyjaciel ś.p. lekarz wet. Wojtek Kurowski mawiał, że jak pies je, to znaczy, że zdrów i ma się dobrze.

Jak to rozumieć ś.p.? Albo zbieżność nazwisk albo o czymś nie wiem..