Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='zofia&sasza']
PS Skończcie z tymi kotami :mad: Kotów w Krężelu niet!
Podobno Bierzycka, kiedys miala tez i koty.....ale ktory by tam przezyl:shake:
A temat koci byl w oczekiwaniu na wiesci o sterylce.
Ufff, no to dobrze,ze juz po i wszystko OK!:loveu:

Posted

Bardzo się cieszę:multi:, że Liluś:loveu: już wybudzona, no i że o czasie:razz:
Brawo, Elik, za ekspresowe działanie. Duża buźka dla Ciebie:loveu:

Posted

[quote name='zofia&sasza']A oto jakie niebezpieczeństwa grożą piesom w moim WC:

:rofl:
zofia jak możesz narażać psiaki po przejściach na takie stresy :mad: :eviltong:

Posted

zofia&sasza napisał(a):
Tak - to Devon-Mainhoff-Rex... :diabloti:

:crazyeye: jaki Devon, to jakis diabel wcielony:diabloti: No to ja rezygnuje z takich "luksusow' i spokojnego miejsca, gdzie zienacka mozna miec "slodki" pazurek wbity w stopę, Devonka vel diabła.;)

Posted

Tak, tak, tak :multi::multi::multi:
Już jesteśmy w domku. Lilusia jeszcze śpiąca, ale jak usłyszała mój głos w gaqbinecie, to ogonek zakusy na młyńca zrobił :loveu: Jeszcze ruchy nieskoordynowane, ale już do mnie "pędziła". Sama wlazła do torby :lol: no i w drogę. Małżonek w pracy więc z usług taxi chciałyśmy skorzystać i gdyby nie Pani doktor, pewnie czekałybyśmy na powrót męża z pracy, bo 2 korporacje odmówiły przyjazdu z powodu korków w tamtej okolicy - wylot na W-wę. Pani doktor zadzwoniła do zaprzyjaźnionej korporacji i za 5 minut już jechałyśmy do domku.
Jutro mamy sie zgłosić na kontrole i po następna dawkę antybiotyku i środka p.bólowego.
Zosia, piękna psica, piękne zdjęcia.
Czyż nie najśliczniejsza krężlanka ??

Posted

Zosiu, nie wiedziałam, że Liluni grozi utrata ogonka tak ślicznie wywiniętego.
Zastanawiam się czy przypadkiem Pigi jej nie nazwać z powodu tego po prosiaczemu (coby po świńsku nie powiedzieć :evil_lol:) zawiniętego ogonka.
Bardzo Wam dziękuję za troskę o Lilusie. Szkoda, że nie możecie zobaczyć jaka jest milusińska. To będzie cud miód ultramaryna psinka.

Posted

ARKA napisał(a):
:crazyeye: jaki Devon, to jakis diabel wcielony:diabloti: No to ja rezygnuje z takich "luksusow' i spokojnego miejsca, gdzie zienacka mozna miec "slodki" pazurek wbity w stopę, Devonka vel diabła.;)

Noooo i żeby to jeszcze tylko w stopkę ten pazurek wbitym był.
A jeśli w co mięgciejszego, to co :crazyeye:

Posted

elik napisał(a):
Szkoda, że nie możecie zobaczyć jaka jest milusińska. To będzie cud miód ultramaryna psinka.

Ja widziałam. Przez te parę godzin, które była u mnie dała się poznać z najlepszej i "najprzylepniejszej" strony.

Posted

[quote name='donacja']Ja widziałam. Przez te parę godzin, które była u mnie dała się poznać z najlepszej i "najprzylepniejszej" strony.
Tak, bardzo adekwatnie określiłaś jej zachowanie. Jest słodka, przemiła.
Chcę zafundować jej ful serwis weterynaryjny i dopiero wtedy będzie mogła być adoptowana, ale już teraz wiem, że rozstanie nie będzie łatwe :shake:

Posted

elik napisał(a):
Noooo i żeby to jeszcze tylko w stopkę ten pazurek wbitym był.
A jeśli w co mięgciejszego, to co :crazyeye:

Najfajniej jest, gdy o czwartej nad ranem słodki Frodzinek wpełza pod kołdrę i "kosi" jak leci :evil_lol: Diabelca sobie do domu sprowadziłam i tyle :diabloti:
Super, że Lili ok. Najważniejsze że udało się uniknąć rozmnożenia biedy. Trudne to, smutne, ale konieczne, niestety...

Posted

zofia&sasza napisał(a):
Najfajniej jest, gdy o czwartej nad ranem słodki Frodzinek wpełza pod kołdrę i "kosi" jak leci :evil_lol: Diabelca sobie do domu sprowadziłam i tyle :diabloti:...

I nawet narzekać nie możesz, bo to pewnie na własne życzenie takie pieszczoty teraz masz :evil_lol:

Zosiu, zdjęcia superowe :lol:
No ale przyznać trzeba, że duży w tym udział i model ma :razz:

Posted

salibinka napisał(a):
Lili jest cudna! Tak bardzo się cieszę, że już bezpieczna:loveu:. Elik, gdzie szukać wątku suni?;)

Wątek Liluni to moje marzenie, ale czy ja podołam ?
Nie wiem, nie wiem........
Kochane sympatyczki kochanej Lilusi, spadam z psiurkami na spacerki. Tak, Tak SPACERKI, bo mam trzy psy, a tylko dwie ręce - TZ ma popołudniową zmianę :placz:

Posted

[quote name='elik']Wątek Liluni to moje marzenie, ale czy ja podołam ?
Nie wiem, nie wiem........

:diabloti: a ja, jak dla wszystkich, którzy opiekują się krężelskimi psiakami, mam dodatkową propozycję, chcesz również pociągnąć ten artykuł ?

Lili Marlene

Posted

[quote name='osho']:diabloti: a ja, jak dla wszystkich, którzy opiekują się krężelskimi psiakami, mam dodatkową propozycję, chcesz również pociągnąć ten artykuł ?

Lili Marlene

Takie informacje to ja lubię. :-)

Posted

[quote name='osho']:diabloti: a ja, jak dla wszystkich, którzy opiekują się krężelskimi psiakami, mam dodatkową propozycję, chcesz również pociągnąć ten artykuł ?

Lili Marlene

O rany, ja wymiękam. Fajne. Nie potrafię tak. Niby moje słowa, a nie moje :-o

Posted

oho, akurat, to było ctrl+c/ctrl+v z twoich postów w wątku :diabloti:

przydałyby się namiary kontaktowe, i gdzie ma być lili marlene - od razu w "do adopcji" czy, jeśli zamierzasz jej robić "full wet serwis", na razie "w trakcie leczenia" ?

Posted

[quote name='osho']oho, akurat, to było ctrl+c/ctrl+v z twoich postów w wątku :diabloti:

przydałyby się namiary kontaktowe, i gdzie ma być lili marlene - od razu w "do adopcji" czy, jeśli zamierzasz jej robić "full wet serwis", na razie "w trakcie leczenia" ?
Full wet serwis należy się dziewczynce bez wątpienia i będzie go miała. Oczywiście wiąże się to z czasem. Najpierw po zabiegu wydobrzeć musi , bo choć wszystko poszło gładko, uszczerbek na na tym i owm poniosła :-(
Gdy wetka zdecyduje, że już można, będą jeszcze wściekłe i na wszelkie choróbska kujki oraz odrobaczanie. No i dopiero potem, paaa kochanie :placz:
Tak więc na poczatek "W trakie leczenia", a namiary: 501-545-399 [email protected]