Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:-(:-(:-(:-(:-(:-( bardzo mi przykro ,
ważne , że nie odchodził sam w cierpieniu....
Albiemu i wszystkie dziewczyny jesteście wielkie....
Zenusiu teraz będziesz widział nie tylko sercem, ale i swoimi pięknymi oczkami, będziesz zdrowy i szczęśliwy w krainie wiecznego szczęścia.....
nie tak powinno kończyć się psie życie:-(:-(:-(

Posted

Albiemu czapki z głów, to bardzo ważne w takich chwilach zeby te biedy odchodziły mając świadomośc ciepłych ramion ludzkich a nie zimnego stłu w gabinecie czy betonu w schronie.

Zeniu - pozdrów mojego Edunia :placz::placz::placz::placz:

Posted

Szczególne podziekowania należą sie naszemu kierownikowi Arturowi który nie zlekceważył objawów i natychmiast zareagował, robił do końca wszystko co możliwe i przez to nie skazał Zenia na umieranie w samotności i cierpieniu...:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Guest Elżbieta481
Posted

Zaopiekuje się Tobą nasza Majunia i Mela zobaczysz:-(:-(
E/W

Posted

Albiemu ja rowniez chyle czola....nie znalam tego watku do dzis i chyba juz nie bede sie przez niego przekopywac...to juz nie istotne....najwazniejsze ze bylas przy nim do konca:Rose:ja tez bylam do konca z moim psem i wiem jakie to jest wazne...teraz Zenio z Gapem szczesliwie biegaja za TM
eh.....

Posted

Weszłam z nadzieją na wątek.....Tak mi przykro że nie mogłam pomodz.Nie zrozumiem ludzi którzy deklarują sympatię dla psów,mają możliwości lokalowe,a nie znajdą małego kącika dla tego jednego nawet pieska.
No cóż niech Zeniu i z moim jamniczkiem Kubusiem pobiega.

Posted

czuję jakiś spokój.
Zeniu już nie czeka na nikogo
ten ktoś i tak tyle czasu nie chciał się zjawić
teraz jest bliżej nas
nie zapomnijmy o nim...

spadnie śnieg, zacznie wiać zimy wiatr
a Zeniowi będzie już tylko ciepło

dzięki, że byliście

Posted

tylko czemu tak późno :-(
jak to się stało
czemu nie mamy więcej czasu!
on tak z dnia na dzień?

2 lata i 9 dni temu moja sunia przeszła za Tęczowy Most z tego samego powodu co Zenio- ogromnego guza na śledzionie. Ja też nie zdążyłam jej pomóc. A o tym, że jest chora dowiedziałam się dzień wcześniej- objawy pojawiły się nagle i od tego momentu z godziny na godzinę było gorzej. Następnego dnia była operacja; niestety okazało się, ze guza nie można usunąć.

W odróznieniu od Zenia Punia przeżyła 14 szczęśliwych (mam nadzieję) lat. Była dla mnie najważniejsza. Mimo tego nie umiałam w porę zauważyć, że jest tak poważnie chora a kiedy to się stało było juz za późno.

Nie wiadomo czy dla Zenia operacja byłaby szansą na pozostanie tutaj. Jedno jest pewne- teraz już nie cierpi. Wierzę, że tam za Tęczowym Mostem pamięta, że nie był całkiem sam i że pozostawił tutaj kogoś komu nie był obojętny.

Posted

v

bylismy wszyscy przy Tobie Zeniu - wiedziales o tym
mru zrobiłas wszystko co w Twojej mocy - poruszyłas niebo i ziemie
Albiemu, becia66, pan Artur wszyscy ci ktorzy mieli do niego dostep pomogli mu swoja prawdziwa obecnoscia,. i wiedzieli, ze my bylismy przy nich
Zeniu wzmocniles nasza solidarnosc
i jest to najwspanialsze, co mogles nam, oprocz swojej psiej milosci dać

to, ze jestesmy tutaj razem, z Toba, i ze bedziemy dawac z siebie wszystko, by ratowac te najstarsze najbardziej pokrzywdzone przez los psie sieroty
by nie odchodzily same, bez swojego Czlowieka
by zwlaszcza u schylku zycia
mialy obok serce kochajacego Czlowieka

Dziekujemy Ci za to Zeniu
i Tobie mru, ze nas tutaj zjednoczylas

Filut, Tropek, Zaza, Pusia, Amiga i wielu wielu innych naszych czworonoznych przyjaciol przywitaja Cie za TM i opowiesz im o nas, i to, ze dolączymy tam kiedys i razem pojdziemy na niebianski spacer