Neczka Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 I HOPaj na pierwszą wieczorkiem... :roll: Quote
mru Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Zenitku, no w końcu się do Ciebie dopchałam :) zimno się robi... biedne psiaki :( ułożyłabym Cie najchętniej w moim łóżku, słodziaku (Gacka byśmy wypchali na fotel:diabloti:) Quote
Neczka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Zimno... Zeniu ma przynajmniej ciepłe futerko i ma się gdzie schować, a co z psiakami, które zawsze były w domku, a teraz wylądowały w boksie i są to ich pierwsze tutaj zimna... ? :-(:placz: Quote
Becia66 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 nie chcę mysleć co będą czuły kiedy mróz przyjdzie i spadnie snieg....:-( Quote
halcia Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Zeniu jest CIEŻKO CHORY,tylko operacja a potem dom tymczasowy mogą mu uratowac życie.W schronisku nie ma warunków dla psa po operacji.Czy ktos jest w stanie walczyć o jego życie???? Quote
SZPiLKA23 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Wiadomosc przekazana przez kierownika do albiemu: Zenek jest w tragicznym stanie, wykryto u niego ogromnego guza na śledzionie, jezeli do jutra do 10 rano nie znjdzie sie chociaz tymczas dla Zenka zostanie on uspiony. Szansa ze odzyska siły po operacji w schronisku jest bardzo mała stad prosba o tymczas na CITO i naczej najhumanitarniej bedzie uspic Zenka. Obecnie pies nie przyjmuje pokarmów i jest strasznie słaby :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: mru prosze zmien tytuł Quote
Isadora7 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Wiadomosc przekazana przez kierownika do albiemu: Zenek jest w tragicznym stanie, wykryto u niego ogromnego guza na śledzionie, jezeli do jutra do 10 rano nie znjdzie sie chociaz tymczas dla Zenka zostanie on uspiony. Szansa ze odzyska siły po operacji w schronisku jest bardzo mała stad prosba o tymczas na CITO i naczej najhumanitarniej bedzie uspic Zenka. Obecnie pies nie przyjmuje pokarmów i jest strasznie słaby :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: mru prosze zmien tytuł Boże tylko nie to:placz::placz::placz::placz: Quote
mru Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Boże, co teraz można zrobić? gdzie dt znaleźć musimy... :( mapa dogo w ruch proszę! Quote
mru Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 powiadomiłam na PW dt awaryjne z waszego woj nie wiem co jeszcze robić :(:(:(:( Quote
mru Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Zupełnie nie wiem co robić :placz: nasz Zeniu się nie doczeka tyle czeka i przyjdzie mu marnie zginąć :(:(:(:( kur... żebym ja mogła go wziąć :placz: Quote
j3nny Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 :modla::modla::modla: litosci!!!!!!!!! Quote
mru Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 dziękuję, Szpilciu... :placz: kochany Zenio, słoneczko kudłate :(:(:( Quote
elmira Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Kurzce, chciała bym pomóc, ale nie dam rady. Trzymamy kciuki za psiulę. Quote
mru Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 mamy z siostra takie myśli, żeby go wziąć na dt ale nie wiem, co na to rodzice... nie wiem jak miałby przyjechać :( czy by dał radę mieszkamy na 3 pietrze - czy on jest ciężki? :( nie wiem nie wiem czy by się dogadał z Gackiem, bo z Dymem to na pewno nie... nie wiem, a jak przyjedzie i coś! mam kocioł w głowie racjonalnie - co myślicie? to szaleństwo :placz: napisałam do wielu osób od was (moim zdaniem im bliżej tym lepiej...) - czekajmy... Quote
mysza 1 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Mru, a dlaczego pytasz czy cięzki? Dlaczego go trzeba nosić? Quote
mru Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 jakby był słaby, nie wiem tak mi przyszło na myśl ciężko mi było patrzeć na Mojżesza mojego jak się męczy na tych schodach ale on miał chore stawy już nie myślę tak gadam nie wiem Quote
Recommended Posts