elmira Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Najbardziej nie lubie bezsilności!!! Quote
Beata19 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Powysyłałam wiadomości na nk ludzie pytają co mogą zrobić... to staraszne zostałą nie cała godzina... Quote
Lionees Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Coś wiadomo?W razie co,to też się dokładam do hoteliku!!! Quote
mru Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 wiadomo tylko, że Zenia może już nie być :( Neczka mipisała, że o 9 nawet moggą go uśpić... co mogą zrobić? jak są stamtąd to wpaść tam jak na filmach krzyknąć nieeee, zabrać Zenia, oddać na operację a potem być z nim dzień i noc czyli... nic nie mogą :(:(:( nawet jeśli bardzo chcą...:shake: przepraszam za ponury żart, nie miał być złośliwy... czas :( to okropne Quote
bianka0 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Jeżeli ktoś wziąłby go do siebie na DT,poryję koszty jego wyżywienia(co miesiąc),mogę też poryć koszty operacji.Z hotelikiem jest bardzo ciężko,długie kolejki i olbrzymi koszt,w jego przypadku być może do końca życia,to trzeba przemyśleć,a nie ma czasu.Ratuje go tylko dobry człowiek,tóry da miejsce do życia u siebie.Przykro mi że mogę tylko tyle zaproponować,ja mam już pięć piesków. Quote
mru Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 tylko tego dt nie ma :( a ja nie wiem czy jeszcze jest co ratować czy Zeniu żyje Quote
j3nny Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 a ja wierze, ze byla taka akcja ktos wpadl i krzyknal nieeee i powiedzial ze jest DT dla psiaka na pewno jest juz na operacji Quote
mru Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 ....:) taka cisza ze strony dziewczyn Quote
Diegula Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 mru napisał(a):....:) taka cisza ze strony dziewczyn czy to oznacza dobre wieści???????? Quote
magdawi Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Wierzymy, że cisza oznacza dobre wieści. Quote
mru Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 nic nie wiem, ale prosiłam żeby napisały jak to się stanie... no i w ogóle żeby pisały ale wiecie... wierzę z Wami choć sama nie wiem, czy wierzę :( Quote
Becia66 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 magdawi napisał(a):Wierzymy, że cisza oznacza dobre wieści. W tej chwili Zenuś przygotowywany jest do ostatecznej diagnostyki - zdjęcia Rtg itp. Podejrzewany guz śledziony ze wszystkimi tego konsekwencjami, paskudne wyniki, horendalny poziom cukru, Zenek juz sam sie nie podnosi, przy pionizacji nogi mu sie rozjeżdżaja i bardzo cierpi......:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Stan ogólny fatalny...:-(:-(:-( Quote
Isadora7 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='becia66']W tej chwili Zenuś przygotowywany jest do ostatecznej diagnostyki - zdjęcia Rtg itp. Podejrzewany guz śledziony ze wszystkimi tego konsekwencjami, paskudne wyniki, horendalny poziom cukru, Zenek juz sam sie nie podnosi, przy pionizacji nogi mu sie rozjeżdżaja i bardzo cierpi......:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Stan ogólny fatalny...:-(:-(:-( O Mój Boże...:placz::placz::placz: Quote
mru Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 :placz: nie wiem, co powiedzieć... tak mi przykro, że nie udało się dt znaleźć mało czasu, albo ja nie umiem kur&^%#$@# ma&$ Quote
Lionees Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Chyba nikt z nas nie umie...:-(.Bez DT dziewczyny się poddadzą,bo cóż innego będą mogły zrobić:shake: :placz:!!! Quote
elmira Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 mru napisał(a)::placz: nie wiem, co powiedzieć... tak mi przykro, że nie udało się dt znaleźć mało czasu, albo ja nie umiem kur&^%#$@# ma&$ Mru, jak to nie umiesz??? Poczekajmy. Czasami na pewne rzeczy nie ma lekarstwa. Zrobiłaś i robisz WSZYTSKO, co można zrobić. Czas pokaże. A Ty się nie dołuj. Quote
Lionees Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Może jednak przeczyta to jakiś DT?Jeżeli nie jest za późno...:-( Quote
Becia66 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Zenuś odszedł........:-(:-(:-( Pocieszające tylko że w tej ostatniej chwili nie był sam.....odszedł wśród ludzi którzy go kochali, usnął w objęciach albiemu.......:-(:-(:-( Zenku wszystko bez ciebie będzie już inne....:-(:-(:-(:-(:-( Quote
elmira Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Jeśli odszedł w spokoju. To dzięki Bogu! A przede wszystkim, dzięki tym wspaniałym ludziom, którzy z nim byli. Tak jak pisałam, na pewne rzeczy nie ma rozwiązań. Quote
Recommended Posts