Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiadomo tylko, że Zenia może już nie być :(
Neczka mipisała, że o 9 nawet moggą go uśpić...

co mogą zrobić?
jak są stamtąd to wpaść tam jak na filmach
krzyknąć nieeee, zabrać Zenia, oddać na operację
a potem być z nim dzień i noc
czyli... nic nie mogą :(:(:( nawet jeśli bardzo chcą...:shake:

przepraszam za ponury żart, nie miał być złośliwy...

czas :( to okropne

Posted

Jeżeli ktoś wziąłby go do siebie na DT,poryję koszty jego wyżywienia(co miesiąc),mogę też poryć koszty operacji.Z hotelikiem jest bardzo ciężko,długie kolejki i olbrzymi koszt,w jego przypadku być może do końca życia,to trzeba przemyśleć,a nie ma czasu.Ratuje go tylko dobry człowiek,tóry da miejsce do życia u siebie.Przykro mi że mogę tylko tyle zaproponować,ja mam już pięć piesków.

Posted

nic nie wiem, ale prosiłam żeby napisały jak to się stanie...
no i w ogóle żeby pisały
ale wiecie...

wierzę z Wami choć sama nie wiem, czy wierzę :(

Posted

magdawi napisał(a):
Wierzymy, że cisza oznacza dobre wieści.

W tej chwili Zenuś przygotowywany jest do ostatecznej diagnostyki - zdjęcia Rtg itp. Podejrzewany guz śledziony ze wszystkimi tego konsekwencjami, paskudne wyniki, horendalny poziom cukru, Zenek juz sam sie nie podnosi, przy pionizacji nogi mu sie rozjeżdżaja i bardzo cierpi......:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Stan ogólny fatalny...:-(:-(:-(

Posted

[quote name='becia66']W tej chwili Zenuś przygotowywany jest do ostatecznej diagnostyki - zdjęcia Rtg itp. Podejrzewany guz śledziony ze wszystkimi tego konsekwencjami, paskudne wyniki, horendalny poziom cukru, Zenek juz sam sie nie podnosi, przy pionizacji nogi mu sie rozjeżdżaja i bardzo cierpi......:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Stan ogólny fatalny...:-(:-(:-(

O Mój Boże...:placz::placz::placz:

Posted

mru napisał(a):
:placz:

nie wiem, co powiedzieć...

tak mi przykro, że nie udało się dt znaleźć
mało czasu, albo ja nie umiem

kur&^%#$@# ma&$

Mru, jak to nie umiesz??? Poczekajmy. Czasami na pewne rzeczy nie ma lekarstwa. Zrobiłaś i robisz WSZYTSKO, co można zrobić. Czas pokaże. A Ty się nie dołuj.

Posted

Zenuś odszedł........:-(:-(:-( Pocieszające tylko że w tej ostatniej chwili nie był sam.....odszedł wśród ludzi którzy go kochali, usnął w objęciach albiemu.......:-(:-(:-(
Zenku wszystko bez ciebie będzie już inne....:-(:-(:-(:-(:-(

Posted

Jeśli odszedł w spokoju. To dzięki Bogu! A przede wszystkim, dzięki tym wspaniałym ludziom, którzy z nim byli.
Tak jak pisałam, na pewne rzeczy nie ma rozwiązań.