Saphira Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
mru Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 szkoda... cholera, a miało być tak, że znajdę Ci domek miałam nawet jedno zapytanie... ale co z tego... odpisałam i na tym się skończyło. i już nikt więcej o Ciebie nie zapytał nikt się Tobą nie zainteresował. Quote
madcat1981 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Mru, na pewno jest Ci trudno, ale zrobiłaś wszystko co było w ludzkiej mocy i więcej nawet... To dobro wróci do ciebie, jestem tego pewna. Quote
mru Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 wszyscy się starali! :shake: odżałować go nie mogę :shake: Quote
Becia66 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Strasznie patrzeć w schronisku na pusty boks......dół niesamowity.....:-( Quote
Pusiakowa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 becia66 napisał(a):Piesku nie zapomnę.......:-( ja równiez :-( Quote
Isadora7 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Zeniu ja też do ciebie zaglądam, w sercach nadal jesteś i odejdziesz razem z nami. Quote
Akse1 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 albiemu napisał(a):ja obiecałam sobie jedno - jeśli tylko będę w stanie to będę odprowadzać orzeszki na drugą stronę - to bardzo ważne i potrzebne. Znają nas i ufają. One mają spokój w naszych sercach i dom w naszych dłoniach jak ja to mówię. Zenek był w domu, w sercu będzie zawsze. Po dłuższej przerwie nie zaglądania na forum z powodu braku czasu - przygarnęłam kolejnego, czwartego psiaka, który wymagał poświęcenia mu dużo pracy i troski - przeczytałam wiadomość o odejściu Zenia. To bardzo smutna i bolesna wiadomość, lecz jednoczesnie pełna optymizmu i nadziei. Zeniu znalazł spokój Albiemu w Twoich kojących ramionach, w chwili najważniejszej i najbardziej trudnej w życiu i za to Ci bardzo dziękuję! Quote
mru Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Zeniutku no... a taka radość z pyszczka biła no i nikt w porę nie zabrał do domku żeby ukochać i żeby być do końca :-( Quote
madcat1981 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 ['] W tym roku o jedną świeczuszkę więcej... Quote
Neczka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [FONT=Palatino Linotype]Śniłeś mi się dziś... taki szczęśliwy jak zawsze. Mam nadzieję, że gdziekolwiek teraz jesteś, jest Ci już dobrze... nie ma tam bólu i cierpienia :-([/FONT] Quote
Becia66 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Panca'] Pamietamy o Tobie kochany nie tylko w tym szczególnym dniu.... Quote
mru Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 codziennie pamiętam :placz: wyjątkowo dobrze Quote
Klaudus__ Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 :placz:[I] dzisiaj dopiero znalazłam Cię Zeniu... :placz: I tak jakoś strasznie smutno po przeczytaniu tego wątku... Spociły mi się oczy... :-( Dobrze,że do wiecznego snu utuliła Cie ukochana osoba...:-( [*][/I] Quote
albiemu Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 często spędzam z Tobą czas dnia codziennego ... tulę do serca ... Quote
albiemu Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 ciężko z Tobą spać Zenku tak grzejesz mnie w nocy ... dobry psiaku ... Quote
Recommended Posts