Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szkoda...

cholera, a miało być tak, że znajdę Ci domek

miałam nawet jedno zapytanie... ale co z tego...
odpisałam i na tym się skończyło.

i już nikt więcej o Ciebie nie zapytał
nikt się Tobą nie zainteresował.

Posted

albiemu napisał(a):
ja obiecałam sobie jedno - jeśli tylko będę w stanie to będę odprowadzać orzeszki na drugą stronę - to bardzo ważne i potrzebne. Znają nas i ufają. One mają spokój w naszych sercach i dom w naszych dłoniach jak ja to mówię. Zenek był w domu, w sercu będzie zawsze.

Po dłuższej przerwie nie zaglądania na forum z powodu braku czasu - przygarnęłam kolejnego, czwartego psiaka, który wymagał poświęcenia mu dużo pracy i troski - przeczytałam wiadomość o odejściu Zenia.
To bardzo smutna i bolesna wiadomość, lecz jednoczesnie pełna optymizmu i nadziei. Zeniu znalazł spokój Albiemu w Twoich kojących ramionach, w chwili najważniejszej i najbardziej trudnej w życiu i za to Ci bardzo dziękuję!

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=Palatino Linotype]Śniłeś mi się dziś... taki szczęśliwy jak zawsze. Mam nadzieję, że gdziekolwiek teraz jesteś, jest Ci już dobrze... nie ma tam bólu i cierpienia :-([/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

:placz:[I] dzisiaj dopiero znalazłam Cię Zeniu... :placz: I tak jakoś strasznie smutno po przeczytaniu tego wątku... Spociły mi się oczy... :-(
Dobrze,że do wiecznego snu utuliła Cie ukochana osoba...:-(
[*][/I]

• 3 weeks later...