albiemu Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 no to mamy Mru psa na spacerach, w łóżku, przy nodze w kuchni - wspólnego psa ... Quote
mru Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 noszę banerek Zenia w portfelu :stupid: (tam jest więcej miejsca niż w podpisie!) Quote
albiemu Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 albiemu napisał(a):no to mamy Mru psa na spacerach, w łóżku, przy nodze w kuchni - wspólnego psa ... jakiś misz masz godzinowy się wdarł i posty poprzestawiał ... dziwne. Quote
Neczka Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 “Dokąd idą psy, gdy odchodzą? Bo jeśli nie idą do nieba To przepraszam Cię, Panie Boże Mnie tam także iść nie potrzeba Ja poproszę na inny przystanek Tam gdzie merda stado ogonów Zrezygnuję z anielskich chórów Tudzież innych nagród nieboskłonu W moim niebie będą miękkie sierści Nosy, łapy, ogony i kły W moim niebie będę znowu głaskać Moje wszystkie pożegnane psy...” Quote
Panca Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 piekne...wzruszylam sie do lez....Gapidlo,Zeniu,Karmelku,Filet-spotkamy sie na pewno.... Quote
mru Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 pamiętam o Tobie, puchaty przyjacielu. Quote
Panca Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 ja tez pamietam..Zeniu ma od dwoch dni,tam za TM swa kolezanke Dzielna...:-(:-(:-( Quote
albiemu Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Zeniu ... coraz Was tam więcej - znanych nam i kochanych ... przykre ... Quote
Recommended Posts