Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beciu wiem jak pokochałaś Zenia, bardzo mi przykro ... psiak, którego nie dało się nie pokochać. Logika logiką, uczucia uczuciami - ciężko ....

Ja wczoraj poszłam na spacer pomimo deszczu, nie wiem kiedy minęło mi 1,5 h wróciłam przemoknięta do domu i dalej nie przeszło ... wciąż pamiętam jego zapach i logika mówi że postąpiono słusznie a uczucia przywołują obraz z lecznicy. Sił brak czasem ale to nie My ważne jesteśmy dziewczyny tylko orzeszki, psiaki takie jak Zenek a dla nich warto przemoknąć, nie spać, płakać. Oby jak najczęściej to były łzy szczęścia.

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zeniu w moich myślach, w moim domu i w moim śnie ...

Zeniu mi się śnił - szalał jak wariat i zero w nim było posłuszeństwa na wołanie :) ... szczęśliwy jest słuchajcie ....

Posted

Zrobiliśmy wszystko, co mogliśmy...
Kasi Zeniu śnił się taki szczęśliwy i rozbrykany... napewno taki teraz jest:loveu:

A my tym czasem musimy wyciągnąć kolejnego staruszka przed zimą... a to już tak niedługo :-(

Posted

Ile tych biedulków starych jest w schroniskach? Ilu tych Zenków, Wojtków, Dolarów i Chaplinków, Dziadziów?:shake:

Zeby ludzie chcieli sie przekonac, jak fajny moze byc stary psiak.