Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
sie ma praktykę nie? w końcu lata komunizmu czegoś nauczyły:)

pewnie :cool3: ,teraz ludzie idą na łatwiznę :evil_lol:

Posted

Nawet nie wiecie jak ja się cieszę , że Lola znajdzie stały dom w dogomaniackiej rodzinie :loveu: Bedę jednak tęsknic za jej chrząkaniem , charkaniem , mlaskaniem i tymi wszystkimi odgłosami , o istnieniu których nie miałam bladego pojecia :lol:

Posted

ojej, dopiero się tu znalazłam jakoś przez przypadek...

Buldożki są najlepsze(razem z bokserami) i na pewno jeden z nich znajdzie kiedyś u mnie ciepły kącik. TYLKO CZEKAM NA DOM Z OGRODEM!!!:diabloti: Może za 100lat.

Tak czy siak buldożek w mojej rodzinie się kiedyś znajdzie;] Oczywiście jakiś dogomaniacki bulwek;)

Posted

[quote name='BIANKA1']Żuraw , i co ..................? :roll:

przepraszam,czy ta bulwa tak śpi czy się na dywaniku modli do Allacha?

Posted

już się nie módl jutro raniutko wyruszamy po Lolę.
Przepraszam że sie nie odzywałam ale padł mi internet (iplus:angryy:) i problemy z córką-brzuch, pogotowie ale już jest OK.
Tak wiec jutro bladym świtem:placz: wyruszamy w podróż.
Jak dotąd nikt nie chciał skorzystać z transportu przy okazji, trudno.
Do zobaczenia jutro:multi:

Posted

witam witam
wcześniej mialam bokserkę przez 13 lat!!! -najcudowniejszy pies na świecie:loveu::loveu::loveu: (mimo że ine też są kochane:loveu:). To tez z tych "bulwiastych";)

Posted

Czekamy . Lola jeszcze nie wie jaki jutro wielki dzień nastanie :loveu:\
Pomyśleć , że juz 3 tygodnie temu miała wyrok smierci , a " kochajaca " właścicielka dała nam godzine na dojazd :cool3: Powiedziała do wetki , ze " moze isć gdzie indziej " , skoro ma wątpliwości , Nie jest jedyna . A ja nie mogłam dodzwonic sie do ULV i dopiero przez Agnieszkę V dopadłam ULV :roll: Ale się wtedy denerwowałam :cool1:Ale udało sie Chrumę ocalić . Teraz musi już byc dobrze :lol: Dziękuje Żuraw , że dajesz jej dom :loveu:

Posted

Lola właśnie pojechała do domku . Bedzie mieszkała w domu z ogródkiem . Lola uwielbia ogródek :loveu: Przyjechała cudowna Ciocia Żuraw z cudowną córką i zabrały ślicznotke do Warszawy :multi: