Viris Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 No coś kiepsko, ale zaraz się postaram ;) [IMG]http://img170.imageshack.us/img170/8136/biankant0.jpg[/IMG] Nie wiem czy to wina mojego kompa te przebarwienia, ale zdjęcie wysłane w bitmapie zamiast jpg dlatego strasznie muliło i w sumie mój komp mógł też sobie średnio poradzić... Quote
Viris Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 No i teraz kolejne już ok : [IMG]http://img370.imageshack.us/img370/2211/p1010135gl0.jpg[/IMG] Quote
BIANKA1 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Wielkie dzięki za wklejenie zdjęć . Lola potrafi podawać łapkę :loveu: Czy kolejny tymczas nadal aktualny ? Maupa , napisz coś . Quote
żuraw Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 dziewczyny powiedzcie coś więcej o tych bulwikach - mogłabym je wziac do siebie na stałe zeby bidule sie nie tułały po DT. mam transport swój w kazdej chwili. A bulwki sa słodkie:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BIANKA1 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 żuraw napisał(a):dziewczyny powiedzcie coś więcej o tych bulwikach - mogłabym je wziac do siebie na stałe zeby bidule sie nie tułały po DT. mam transport swój w kazdej chwili. A bulwki sa słodkie:loveu::loveu::loveu::loveu: Tego chłopaczka w schronie już nie ma . ULV mówiła , że znalazł super domek . Żuraw , z jakiego jestes miasta ? Lola cały czas spi na swoim posłanku , Nie jest absorbująca . Wyczodzi na spacer , i zaraz śmiga do domu . Ucho prawie zagojone . Dzisiaj dam jej 14 zastrzyk . Jeszcze zostana 3 . Liże łapy jak sie nudzi . Trzeba odwrócic jej uwage dajac jakiegos przysmaka . Lubi kości surowe i prasowane . Jedyne co , to wydwwane przez nia odgłosy , do których mozna sie przyzwyczaić :cool3: Nawet jak ziewa ,to tak , jak by miała zygnąc :evil_lol: Trzeba dbac o jej uszy i łapy , przemywać oczka i to cała opieka . Oczywiście powinna byc pod kontrolą lekarza , bo ma ponoc 11 lat i jest "śmiertelnie chora " . W końcu przeciez miano ja uspic :cool3: Quote
żuraw Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 jestem z W-wy. Jeśli chodzi o odgłosy to spoko miałam przez 13 lat przekochaną boksię:loveu:, która była najwspanialszym psem. Jeśli chodzi o nudę... no cóż jest u mnie ON-ek pierdoła:loveu:, Mala-przygarnieta od Iwop i kicia- wszytkie pierdołowate, zero agresji (ups oprócz muszek owocówek-te muszą się mieć na baczności bo większe są zbyt strrraszne:evil_lol:). Mamy dom z ogrodem ale psy mieszkają w domu, albo tam gdzie chcą ale na noc muszą przyjść do domu nawet jak im to nie wsmak. Quote
BIANKA1 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 ŻURAW , ja Cię pamietam z wątku Fionki z lasu . Myśle , że Lola bedzie miała u Ciebie wspaniały dom . No i bulwiakowa Ciotka Maupa pod ręką w razie klopotów . Lola nie stwarza problemów , Jej prawie nie ma . Je i spi .Tylko trzeba pilnowac , żeby się nie drapała i nie lizała , Jak zaczyna , to wtedy trzeba odwrócic jej uwage .A problemy zdrowotne ma jak każdy stary pies :roll: Quote
żuraw Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Bianko powiedz czy ona jest już po sterylce (bo już nie pamietam:oops:). Czy ona jest u Ciebie we Wrocławiu?. czy jest do zabrania już czy lepiej poczekać na koniec leczenia? Są wakacje więc teraz moja córka ma więcej czasu i mogłaby się nowym nabytkiem zająć no i ja mam urlopik więc więcej czasu spędzam w domku:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Ona nie jest po sterylce . Dostała tydzień temu zastrzyk na wstrzymanie cieczki .. Ja jestem teraz na letnisku na wsi . 60km od domu . Weci byli tydzień temu i ja przebadali , dali zastrzyk i wyczyścili gruczoły przyodbytowe i uszy . Ona skończyła antybiotyki , i teraz już nie jest leczona , bo nie wiadomo czy jest chora :cool3: Widze , że drapie sie i lize łapy jak nie ma co robić . Oczy trzeba jej raz dziennie przemywać naparem z herbaty . Można jej zrobić wymaz z ucha , to bedzie wiadomo , czy ma tam coś . Ja teraz nie mam takich możliwosci , bo jestem na wsi zabitej dechami :roll: Kobieta , która ja miała i przyprowadziła do uśpienia , nie dała jej książeczki . To nie wiem ,co ona miała chore . Teraz nic śmiertelnego jej nie dolega .........chyba :cool3: Mam tu psy w gorszym stanie zdrowia :razz: Teraz mam ze sobą 9 psów :roll: Quote
żuraw Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 to co można zabierać choćby zaraz? :) to podaj szybko tel do siebie to się umówimy Quote
BIANKA1 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 żuraw napisał(a):to co można zabierać choćby zaraz? :) to podaj szybko tel do siebie to się umówimyMożna zabrać :lol:604 116 056 na tej wsi są problemy z zasiegiem , więc moge nie odbierać bo nie słychac że dzwoni . Poczte głosową mam nie aktywną :oops: skrzynki mailowej też nie mam :cool3:Mam problem z komunikacją , tu chyba nawet autobusy nie jeżdzą , bo nie widziałam :cool3: Quote
żuraw Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 to faktycznie zad...ie:lol: a jakiś adres może wyślij mi smsem (601 32 77 36) tylko z kodem pocztowym to wlączę gps. a jak suńka znosi jazdę samochodem trzeba jej coś dać (czy mam coś wziąć od weterynarza)? zadzwonię wieczorkiem to się umówimy kiedy podjadę tylko ustalę dyżur z futrzakami w domu. Prawdopodobnie niedziela lub poniedziałek. Quote
Poker Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 ale fajnie,że mała trafi do domku. A ciocia Bianka ma internet :multi: Zuraw,może daj ogłoszenie na wątku transportowym skąd dokąd jedziesz i może jakaś bida się przy okazji załapie po drodze na przewóz :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Nie znam kodu :oops: Lubiel 15 . To jest w bok od ŻMIGRODU . najpierw na Wołów , Potem na krzyżówce na Wińsko , a w Bielawach Wielkich w lewo na Wąsosz http://mapa.szukacz.pl/?n=51.493889&e=16.751667&z=3&t=Lubiel&m=Lubiel Quote
BIANKA1 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Mój internet tez jest problemowy , bo to bluconnect z Ery , i jak nie ma zasięgu , to przerywa . Strony ładuja sie godzinami , zdjęcia nie wchodzą . Katastrofa :cool1: W sklepie nie sprzedaja gazet , a chleb trzeba zamawiac :roll: Czasem coś im zostaje , ale dla pewności lepiej sie zapisac :eviltong: Trzeci świat . Cisza aż dzwoni w uszach , a nad głowami lata nam 5 pterodaktyli :lol: Jak uczyły sie latać , to było kino . Nigdy nie wiedzieliśmy , gdzie spadną :evil_lol: Gniazdo jest po drugiej stronie ulicy , a nasz dom jako jedyny na trasie nad Barycz . :cool3:Wiecie , że bociany lataja na łowy nawet o 22 wieczorem , i że pisklaki wydają dzwięki jak dinozaury na filmach ? Bo my nie wiedzieliśmy :oops: Quote
Poker Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 że jeszcze są takie miejsca w Polsce :roll:,wspaniale Quote
Poker Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 będę myślała...pewnie do przyszłego roku :angryy: Już nie wyrabiam w tym roku,a wakacje miałam mieć spokojne :diabloti: Quote
Recommended Posts