Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Umiera się na to w jeden dzien ?
Dlaczego nie napisała albo nie zadzwoniła , że Lola jest chora . Dlaczego nie ma dokumentów z leczenia .
Ja pisze jak nawet którys z moich psów ma katar . Wy tez piszecie . Znamy stan zdrowia swoich zwierzat nawzajem .
A Żuraw co . Pies umierający i ani pary z ust ?

Witam, mysle, ze ten post powyżej wyjasnia wiele. Zawsze jak coś się dzieje złego z tymczasowiczem powiadamia sie przyjacioł z dogo, prosi o radę, pomoc. Tutaj nic!!! Oszustwo!! Mataczenie. nie dajcie się zwieśc. Jak zwierzak umiera z powodu choroby, nawet wypadku z naszej winy to zaraz pisze sie o tym!!! Róznie z zwierzetami i ich zdrowiem bywa. A tu kłamstwo za klamstwem. Czego się obawiała? A moze tego, że jednak prawda wyjdzie na jaw? A może potrzebowala więcej czasu żeby zataić to co z sunia zrobiła? Nie wierzę w ani jedno napisane słowo kilku nicków tej samej osoby. Skandal, że miała odwagę okłamywac tak wiele osób. Mam wielką nadzieję, że uda wam sie tą manipulanke odpowiednio osądzic.

• 2 weeks later...
Posted

Elżbietka_Cieszyn napisał(a):
A Żuraw nadal się nie odzywa? nie ma z nia kontaktu? olewa temat? wstretne.

Żuraw nadal milczy i nie ma z nią kontaktu . Nie odpowiada na moje telefony i maile .

Posted

wandula napisał(a):
Chyba nikt nie zapomni kochanej Loli.Tak mi przykro...:-(

Mnie też bardzo przykro. Psy odchodzą. Na wątkach afery i coraz rzadziej można trafić na wątek ze szczęśliwym zakończeniem, gdzie można dalej śledzić losy pieska i mieć poczucie zadowolenia, że brało się w tym udział.

Posted

Dziewczyny - doczytałam do 52 drugiej strony. Dalej siły nie mam, tym bardziej, że podstawowym błędem było wydanie suni bez sterylki!!! Sama zajmuję się pomocą bulkom i żaden psiak nie wychodzi nie wysterylizowany!!! tym samym domy mające "niecne" zamiary same się wykruszają!

Mam dwa namiary na pseudo w których są buldożki; Warszawa i Legionowo podam na PW

Posted

ediiiii napisał(a):
Dziewczyny - doczytałam do 52 drugiej strony. Dalej siły nie mam, tym bardziej, że podstawowym błędem było wydanie suni bez sterylki!!! Sama zajmuję się pomocą bulkom i żaden psiak nie wychodzi nie wysterylizowany!!! tym samym domy mające "niecne" zamiary same się wykruszają!

Mam dwa namiary na pseudo w których są buldożki; Warszawa i Legionowo podam na PW

A w Legionowie to pewnie zrzeszona?

Posted

zrzeszona była na pewno. Nie wiem czy jej nie wywalili.
Wiem dokładnie jak ta laska się nazywa i wiem w jakich warunkach trzyma psy. KILKADZIESIĄT:shake:

wiem też, że Legionowskie ZK to najgorszy syf, tak samo jak Radomskie. Tam ręka rękę myje.
Niemniej szlag mnie trafia jak się słyszy o takiej eksploatacji
Druga rzecz - niestety ta mniej przyjemna: co z tymi psiakami - jak interwencja jest udana - zrobić?:-(

Posted

ediiiii napisał(a):
zrzeszona była na pewno. Nie wiem czy jej nie wywalili.
Wiem dokładnie jak ta laska się nazywa i wiem w jakich warunkach trzyma psy. KILKADZIESIĄT:shake:

wiem też, że Legionowskie ZK to najgorszy syf, tak samo jak Radomskie. Tam ręka rękę myje.
Niemniej szlag mnie trafia jak się słyszy o takiej eksploatacji
Druga rzecz - niestety ta mniej przyjemna: co z tymi psiakami - jak interwencja jest udana - zrobić?:-(

Co do ZK to akurat potwierdzam w całej rozciągłości......Jakby co to wiecie .......moje okolice.