Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='coztego']Z tego co wiem, to możesz, u pani dr Pasławskiej. Wpisz jej nazwisko do wyszukiwarki, na pewno znajdziesz namiary. To podobno najlepszy wet-kardiolog w Polsce.[/quote]
Przyjmuje w AR we Wrocławiu, jest naprawdę świetna nie tylko jako kardiolog,jako człowiek

• Replies 499
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GLIWICE
Moimi zwierzętami od mniej wiecej 12 lat opiekuje się pani dr. Barbara Kręczyńska z lecznicy przy ul. Ku Dołom 6. Pani doktor robiła sterylkę mojej suni, kotce, usuwała guzki sutka u kotki, robiła operację wrzodu rogówki u kotki, a także wiele zabiegów u zwierząt moich znajomych. Wszystkie zabiegi były udane, bez komplikacji. Uważam, ze to doświadczony lekarz z intuicją, w trakcie lużnej rozmowy wychwytuje u zwierzaka jakiś inny chód, czy inne symptomy. Poza tym w lecznicy jest sprzęt diagnostyczny, można od razu zrobić np. rtg, usg, badanie krwi.

Posted

JA chodze do dr Gójskiej w Wa-wie na Gagarina, trafnie pokierowała moją sunią alergiczką i swędzenie ustało, chociaż jak stwierdziła to pewnie atopowa alergia która uaktywnia się wiosną :shake: teraz zima i tylko niewielkie krostki, czeka mnie pewnie i tak wizyta u dermatologa i moż etesty, ale nie specjalizuje się w dermatologii chociaż bardzo pomogła i to bez sterydów, ale niestety cały czas kontrola musi być, ona też powiedzial że może mi polecić dermatologa, ale może Wy znacie Kogoś ? Kto pomógł i nie zdarł ?:razz:
Niestety tę dolegliwosć dłogo podobno się leczy i czasmi do końca życia.

Posted

[quote name='Beata R']a zna ktoś do brego Dermatologa:razz:
w Warszawie lub okolicy[/quote]

Z tego co słyszałam to K. Dembele w klinice Jagielskich. To się chyba nazywa Białobrzeska Lecznica dla zwierząt.

Posted

Mam pytanie, czy ktoś zna dobrego diagnostyka/internistę z tej kliniki
ŻOLIBORSKA KLINIKA WETERYNARYJNA
Ul.Schroegera 72a
Warszawa
(Jedna z osób polecała tutaj kardiologa z tej lecznicy.)
Ja jedynie potrzebuję skonsultować wyniki krwi, ale z kimś sprawdzonym (z kimś kto mnie nie zlekceważy). Weszłam na stronę internetową lecznicy ale niestety zakładka o lekarzach jest dopiero w budowie.

Posted

zgadzam się ... tym bardziej że wypadanie pochwy to historia nawrotowa i suczka powinna być wysterylizowana bo ta chorobA MA PODŁOŻE HORMONALNE I PO KOLEJNEJ CIECZCE MOŻE BYC POWTÓRKA Z ROZYWKI....

• 2 weeks later...
Posted

Trafiłam na ciekawą stronę [URL]http://therios.strefa.pl/[/URL] lecznicy w Myślenicach.
Czy możecie mi bliżej coś powiedzieć o tej lecznicy, o praktycznej stronie a nie internetowej czyli o diagnozowaniu, leczeniu, prowdzeniu ciąż, lekarzach itd. Jest to dla mnie ważny temat.
Pozdrawiam

Posted

polecam

wprawdzie ja mam do nich za daleko ( około 150 km) ale znajomi i przyjaciele tam leczą i diagnozują swoje psy

to również hodowcy , a to ważne przy wyborze weta

znana i ceniona hodowla gończych polskich -Hulaj Dusza ( jest chyba na stronie info o hodowli)

Posted

[quote name='Lila2006']Teraz moim zwierzyńcem opiekuje się lekarz z Łochowa
Rafał Bernacki
Dębowa 32
Łochowo
Również w/g mnie godny polecenia.
Wiem, że pracuje też w bydgoskim schronisku. Mam nadzieję, że dziewczyny, które są tam wolontariuszkami potwierdzą moją opinię.[/quote]
Odświeże trochę post ;) i dopiszę, że podpisuję sie rękoma i nogami pd tym ;)
Pan Rafał godny polecenia, jak ja to mówie ostoja spokoju, widać,że robi to co kocha. ;)
A w gabinecie na G.Siedleckiego razem z M. i W. Połulichami pracuje P.Darek Surawski, głównie to On zajmuje się moim zwierzyńcem. Również godny polecenia! P.Michała i Panią Wiesię też mogę z ręką na sercu polecić ;) Cała trójka, jak Pan Rafał, tj. ostoja spokoju, robią to co kochają, przede wszystkim liczy się pomoc zwierzęciu, nie kasa!!!

Posted

Ja również polecam. Jeśli mam potrzebę, to jeżdżę aż z Katowic.
Dr Ingarden jest naprawdę świetnym lekarzem, poza tym wszystkie badania mozna zrobić na miejscu i stosuje również w leczeniu homeopatię. W przypadku problemów z rozrodem psów homeopatia u nas sprawdziła się, a niestety wiekszość innych lekarzy faszeruje od razu psy hormonami. Każdy mój pies tam leczony został wyleczony całkowicie. Ceny umiarkowane, świetnie zaopatrzona apteka i sklepik.

Guest alina_p
Posted

Znam tą klinikę. Węszynoska napisała:

[quote]wprawdzie ja mam do nich za daleko ( około 150 km) ale znajomi i przyjaciele tam leczą i diagnozują swoje psy [/quote]

Ja mam trochę bliżej , bo około 120 km, ale jak weci w moich okolicach nie radzili sobie w zdiagnozowaniu psa jechałam do tej kliniki. Żałuje tylko że nie jest bliżej. Wspaniali doświadczeni lekarze z dużą wiedzą. POLECAM.

Posted

Moj pies jest pod opieka lekarzy z kliniki Therios - mam do nich tylko okolo 40 km :cool3:
Odwiedzilam chyba wiekszosc duzych i dobrze wyposazonych lecznic w regionie (Krakow i okolice) i od 2 lat jezdze wlasnie do Myslenic.
Poza tym, ze klinika dysponuje sprzetem do wykonywania przeroznych badan (dla mnie to duzy +, ze nie musze nigdzie zaiwaniac, zeby wykonac dodatkowe badania, a wyniki badan krwi czy kalu sa od reki), lekarze sa na biezaco z nowinkami i maja duzo cierpliwosci do takich jak ja upierdliwcow :evil_lol:
Nie wspominajac o tym, ze moj pies za kazdym razem wyjada chyba cale ciasteczkowe zapasy :diabloti:

Posted

Dziękuję wszystkim za odpowiedź, chociaż mam ponad 300 km to jadę tam we wtorek. Dzięki Wam jadę z optymistycznym nastawieniem. Życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Obyśmy zawsze mogli liczyć na bezinteresowną pomoc i wspaniałych wetów. Odezwę się po powrocie. :kiss_2:

Posted

Ja chciałam polecić i jednocześnie bardzo podziękować trzem weterynarzom : Madzi Michno, P. Dariuszowi Giełbaga (mam nadzieję ze nie pomyliłam nazwiska ) i P. Kamilowi ( nazwisko zapomniałam) za uratowanie dzisiaj mojego psa. Naprawdę bardzo duzo zrobili i nigdy im tego nie zapomne. Az starch pomysleć co by się stało gdyby nie oni.
BARDZO DZIĘKUJĘ JA I MÓJ PSIAK:lol:

Posted

Ja swoja cala osoba moge polecic caly personel w lecznicy SOWA w Łodzi
ul.Piterusińskiego 47/49 tel: (042)6121871

Ze slyszenia ludzie polecaja mi tez bardzo lecznice "Sfora", rowniez w Łodzi
[FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#444444][SIZE=2]ul. Stefana 3a tel. (0-42) 640-61-66 [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT]