weszka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Moriaaa napisał(a):Weszka, na tą chwilę uważam, że psiaki powinny jechać do Was. Nic o nich nie wiemy... transport do Częstochowy spokojnie mogę zrobić jutro..w czwartek wyjeżdżam na dwa tygodnie, więc do Jeleniej i tak nie miałby kto zawieźć psiaków. Ja potwierdzam jutrzejszą Częstochowę. W takim razie ja też potwierdzam i jutro czekam na cynk czy udało się złapać parkę. Jak wszystko się uda to wsiadam w autko i gnam :) Będę mogła wyjechać z Krakowa ok. godz. 12 Quote
madziamn Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 jasne zawsze można je z hoteliku zabrac jak się domek znajdzie. propozycja elty jest super ale co dalej nic nie wiemy. ja jeśli bym sie na coś Wam przydała jestem do 12 w domu i mogę wyjśc. o 13 muszę byc spowrotem ale o 13 to psiaki z tego co wiem maja byc już w drodze. a tak wogóle to może głupio zapytam ale czy ktoś sprawdzał czy one jeszcze tam sa?myślę o tym że może stał sie cud i ktoś je przygarnął. Quote
Moriaaa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 weszka napisał(a):W takim razie ja też potwierdzam i jutro czekam na cynk czy udało się złapać parkę. Jak wszystko się uda to wsiadam w autko i gnam :) Będę mogła wyjechać z Krakowa ok. godz. 12 Ok. Łapankę zaczynamy o 9...jedziemy z Jolą. Trzymajcie kciuki !!! :) Quote
zachary Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Moriaaa, no nareszcie :multi:. Cioteczki, jutro czekamy na tylko dobre wieści.Dzięki od piesiów.Akcja musi się udać.!!! Quote
szajbus Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ja chyba w nocy spać nie będę tylko będę trzymała. Jestem duchem z wami- chociaż tyle! Quote
alexkub Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ja poczekam na tego sznaucerka.Tylko mam do Was pytanko jak długo taki piesek się oswaja do otoczenia? tzn.Jak długo trzeba na niego będzie zaczekać? Quote
szajbus Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Nalezy się domyślać, że jak żyła pani miał dobre warunki. Teraz ucieka przed człowiekiem z wiadomych powodów. Moga to być dni, tygodnie. Tudno powiedzieć. I najważniejsza sprawa musi być sprawdzony jak reaguje na obecność dzieci. Quote
weszka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 alexkub napisał(a):Ja poczekam na tego sznaucerka.Tylko mam do Was pytanko jak długo taki piesek się oswaja do otoczenia? tzn.Jak długo trzeba na niego będzie zaczekać? Tego z góry nie wiadomo :roll: Zobaczymy. Różnie bywa. Ja myślę że ponieważ to były psiaki domowe, jak ochłoną i poczują że od ludzi nic im nie grozi to dojdą szybko do siebie. Oby tylko jutro dały sobie pomóc :roll: tzn. dać się złapać. Quote
alexkub Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ja też trzymam za Was kciuki.Nareszcie pieski zostaną zabrane!!!! Quote
weszka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 alexkub napisał(a):ok.Super to poczekam.To dobrze że będzie sprawdzony,a szczególnie jak reaguje na dzieci. Tak przetestuję je na moim siostrzeńcu chyba ;) To wielki 1,5 roczy psiarz :) Quote
alexkub Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ok.Super to poczekam.To dobrze że będzie sprawdzony,a szczególnie jak reaguje na dzieci. Quote
weszka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 alexkub napisał(a):ok.Super to poczekam.To dobrze że będzie sprawdzony,a szczególnie jak reaguje na dzieci. Tak przetestuję je na moim siostrzeńcu chyba :diabloti::cool3: To wielki 1,5 roczy psiarz :p Quote
madziamn Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 trzymam kciuki za powodzenie całej akcji i czekam na dobre wieści Quote
malawaszka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ja też trzymam z całej siły :kciuki: chłopaki jutro pozwólcie sobie pomóc!!!!!!! Quote
ruru Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Kciuki!:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
brazowa1 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 bardzo mocno trzymam kciuki za powodzenie Waszej akcji. Quote
Koperek Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Żeby się udało, żeby się udało, żeby się udało...:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Isadora7 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 (Żeby się udało, żeby się udało, żeby się udało...:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:) pomnożone przez nieskończoność :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki::kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki::kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
magdyska25 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Dopiero teraz zobaczyłam ten wątek......jestem zbulwersowana.....co Ci ludzie mają w głowach? polewać psy wrzątkiem!!!:angryy:.......szkoda słów...... Ciotki jesteście wielkie!!!!! mam nadzieję że dzisiaj jednak uda się złapać psiaki.....trzymam bardzo mocno kciuki i czekam na wiadomość...... Quote
szajbus Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Czekamy na wieści zaciskając kciuki ile się da! Quote
Recommended Posts