Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Weszko, czy dałabyś radę dojechać do Częstochowy?
Ja mogę psiaki dowieźć do Częstochowy spokojnie, dalej w tygodniu nie dam rady, a od przyszłego weekendu nie ma mnie dwa tygodnie:shake:

Na tą chwilę u nas hotel zapchany (zresztą cholera jak zawsze:shake: )
Mamy jeszcze jeden, tam gdzie jest charcica, ale tam też full.

• Replies 700
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zachary napisał(a):
Kochane Cioteczki, to szukajmy transportu na drugą połowę drogi.!!! Te cudowne psiaki mają w oczach taką rozpacz, niezrozumienie swojej obecnej sytuacji, że należy działać jak najszybciej!!!. Pokrywam koszty całej akcji zabrania ich do hoteliku.Potem również się dołożę.Piszcie na PW ile potrzeba.

Jak akcja się uda damy znać :loveu:

Posted

ok to czego teraz szukamy?? tymczasu w łodzi do wtorku?? nie znalazłam hoteliku ale widzę że już coś ustalone. super musi sie udac. jaka jeszcze pomoc potrzebna czego szukac??
dziewczynki będą potrzebne pieniądze ja kasy nie mam ale znalazłam instrukcję robienia bazarku. zaraz taki zrobię mam zbędne ciuszki po córci w świetnym stanie. tyle że ja nie mam konta czy któras z was moze udostępnic swoje do wpłat??
ok to biorę się za bazarek a o koncie pomyślimy później.
DODANE:
bazarek zrobiony(jest to mój pierwszy) więc nie gniewajcie sie za ewentualne błędy w wyglądzie. starałam się jak mogłam.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9988508#post9988508

Posted

słuchajcie tak pomyślałam że może by temu sznaucerkowi załatwic fryzjera. ja dzis idę ostrzyc swoją to bym zapytała wetki czy nie dałaby rady zając się jeszcze tą bidą. co wy na to? w hoteliku mogą nie miec na to czasu a taki ostrzyżony może miec wieksze szanse na adopcję.no nie wiem co o tym myślicie? poza tym będzie coraz cieplej i psu tez byłoby lepiej. prosze o opinię bo nie wiem czy pytac

Posted

madziamn, dzięki za propozycję,tu pewnie później wypowie się moriaaa, ale nie jestem pewna, czy zdążymy w ciągu jednego dnia z wizytą u fryzjera.Gdybyśmy miały gdzie je przenocować do środy, już byłyby złapane, ostrzyżone, wyczesane, problem w tym, że wszystko musi się odbyć jednego dnia, a złapanie psiaków na pewno nie będzie należało do łatwych...

Posted

madziamn napisał(a):
w łapaniu mogę pomóc mam sunię może do niej podejdą, w razie co zapytam to i tak zależałoby od wetki.

Ja nie wiem, czy sunia wystarczy...One się bardzo boją ludzi, obcych ludzi, nas nie znają, zobaczymy,jak to będzie...