Moriaaa Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Weszko, czy dałabyś radę dojechać do Częstochowy? Ja mogę psiaki dowieźć do Częstochowy spokojnie, dalej w tygodniu nie dam rady, a od przyszłego weekendu nie ma mnie dwa tygodnie:shake: Na tą chwilę u nas hotel zapchany (zresztą cholera jak zawsze:shake: ) Mamy jeszcze jeden, tam gdzie jest charcica, ale tam też full. Quote
weszka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Myślę że dałabym radę. Wstępnie postaram sie wszystko zorganizować (tj. pracę i hotel) na wtorek. Jutro popołudniu dam znać. Quote
weszka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 zachary napisał(a):Kochane Cioteczki, to szukajmy transportu na drugą połowę drogi.!!! Te cudowne psiaki mają w oczach taką rozpacz, niezrozumienie swojej obecnej sytuacji, że należy działać jak najszybciej!!!. Pokrywam koszty całej akcji zabrania ich do hoteliku.Potem również się dołożę.Piszcie na PW ile potrzeba. Jak akcja się uda damy znać :loveu: Quote
nata od jadzi Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 czy wstępnie wtorek by wszystkim pasował? trzeba to zrobić jak najszybciej, nie ma na co czekać... jest światełko w tunelu :multi: Quote
nata od jadzi Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 no i pomoc finansowa na pewno się przyda, dlatego zachary bardzo dziękujemy za propozycję i liczymy na Ciebie i na inne dobre serduszka :oops: Quote
Moriaaa Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Musi się udać. Nie ma innej możliwości. Od rana we wtorek musimy jechać łapać psiaki, jeśli Weszka potwierdzisz nam jutro wtorek. Quote
szajbus Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 A te dobre istoty co dokarmiają po kryjomu psiaki mogłyby gdzieś je umieścić do wtorku??? Quote
madziamn Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 ok to czego teraz szukamy?? tymczasu w łodzi do wtorku?? nie znalazłam hoteliku ale widzę że już coś ustalone. super musi sie udac. jaka jeszcze pomoc potrzebna czego szukac?? dziewczynki będą potrzebne pieniądze ja kasy nie mam ale znalazłam instrukcję robienia bazarku. zaraz taki zrobię mam zbędne ciuszki po córci w świetnym stanie. tyle że ja nie mam konta czy któras z was moze udostępnic swoje do wpłat?? ok to biorę się za bazarek a o koncie pomyślimy później. DODANE: bazarek zrobiony(jest to mój pierwszy) więc nie gniewajcie sie za ewentualne błędy w wyglądzie. starałam się jak mogłam. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9988508#post9988508 Quote
ruru Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Bannerek dla piesków, zmniejszony: [noparse][/noparse] Quote
nata od jadzi Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 dzięki kochana! psiaczki, wytrzymajcie... Quote
weszka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Już wiem, że jutro się nie uda przez goopią pracę :shake: Ale środa zaklepana i miejsce w hotelu już też. Możemy więc umawiać się na środę. Quote
madziamn Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 słuchajcie tak pomyślałam że może by temu sznaucerkowi załatwic fryzjera. ja dzis idę ostrzyc swoją to bym zapytała wetki czy nie dałaby rady zając się jeszcze tą bidą. co wy na to? w hoteliku mogą nie miec na to czasu a taki ostrzyżony może miec wieksze szanse na adopcję.no nie wiem co o tym myślicie? poza tym będzie coraz cieplej i psu tez byłoby lepiej. prosze o opinię bo nie wiem czy pytac Quote
jola od jadzi Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 madziamn, dzięki za propozycję,tu pewnie później wypowie się moriaaa, ale nie jestem pewna, czy zdążymy w ciągu jednego dnia z wizytą u fryzjera.Gdybyśmy miały gdzie je przenocować do środy, już byłyby złapane, ostrzyżone, wyczesane, problem w tym, że wszystko musi się odbyć jednego dnia, a złapanie psiaków na pewno nie będzie należało do łatwych... Quote
_Tosia_ Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 podnoszę psinki. czy to się nie skonczy?... Quote
madziamn Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 w łapaniu mogę pomóc mam sunię może do niej podejdą, w razie co zapytam to i tak zależałoby od wetki. lece. Quote
jola od jadzi Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 madziamn napisał(a):w łapaniu mogę pomóc mam sunię może do niej podejdą, w razie co zapytam to i tak zależałoby od wetki. Ja nie wiem, czy sunia wystarczy...One się bardzo boją ludzi, obcych ludzi, nas nie znają, zobaczymy,jak to będzie... Quote
malawaszka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Weszko a Monika się nie odezwała? jakby Ona wzięła sznupka to koszty hotelu byłyby mniejsze za jednego psiulka Quote
szajbus Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Matko, żeby sie tylko dały złapać. Wiecie co?? Wiem , ze to nierealne, ale marzy mi się dla nich jeden dom. Cóż, pomarzyć wolno nie? Quote
nata od jadzi Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 jeszcze jeden dzień to chyba wytrzymają psinki... mam nadzieję :-( Quote
BlackSheWolf Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 wiec jutro wtorek. bedziecie łapać psiaki ? podnosze ! Quote
Recommended Posts