nata od jadzi Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 dzięki dziewczyny, obyśmy tylko zdążyły.... Quote
malawaszka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 tyleczasu nic im się nie stało to będzie dobrze!!! Tylko co z drugim psiakiem????? Quote
weszka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 malawaszka napisał(a):tyleczasu nic im się nie stało to będzie dobrze!!! Oby tak było :roll: Quote
nata od jadzi Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 no właśnie tyle czasu narastała agresja mieszkańców... do tej pory nie udało im się ich wytępić, teraz zaczęli krzyczeć że je otrują... więc wcale nie musi być dobrze, wcale :( Quote
madziamn Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 o matko boska dziewczyny w szoku jestem. nie wiem co powiedziec. gdyby nie małe dziecko może bym je wzieła na tymczas bo niedaleko mieszkam ale cholera sama walczę z sąsiadami o swojego psa bo szczekanie im przeszkadza a jak ktoś zna charakter sznupka to wie że lubią sobie poszczekac a ta druga psina jak duża (śliczna jest)i jeszcze jedno czy oba to pieski czy sunie?? moze ma ktos chociaż kawałek podwórka???do diabła nie można ich tam zostawic. a te domki z ogłoszeń bym sprawdziła nie można odrzucac kogos kto nie umie napisac dokładnie o co chodzi.moze w rozmowie ta osoba by sie okazała całkiem inna. Quote
nata od jadzi Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 oba pieski... madzia, sprawdzamy ten domek, ale myślę że nic z tego nie wyjdzie Quote
szajbus Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Tak jak przypuszczałyście ze sznurkiem będzie mniej problemu, ale co z druga psiną???? We dwie sie jakoś trzymają, drugiemu w pojedynkę będzie trudniej. Matko, co za ludzie. Ta zmarła była ich sąsiadka. Jak można być tak okrutnym. Jak rodzina mogła wywalić psy na ulice bez skrupułów? Quote
nata od jadzi Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 jeśli pójdzie sznupek, to sprawa z jednym psem będzie prostsza. nie wyobrażam sobie wziąc jednego, a drugiego zostawić, dlatego zrobimy WSZYSTKO żeby zabrać oba - ale potrzebujemy pomocy :( Quote
szajbus Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Podnosimy watek bo sprawa nagli. POMOCY!!!!!!!!!!!! Jak otrują psiaki to nie będzie kogo ratowac, a umierać będą w męczarniach! Quote
nata od jadzi Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 ruru, dziękujemy za bannerek! jak się da to zrób prosze tez taki do 90 px wysokości, bo ja otrzymuje regularne pouczenia od modów o podpisy :) Quote
jola od jadzi Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 To prawda, że razem tym biedakom jest raźniej, są ze sobą bardzo zżyte... Jedna z osób opowiadających nam wczoraj o tych psiakach płakała, mówiąc, że widok psów układających się do snu na betonie jest bardzo przygnębiający,ostatnio najczęściej padało i te biedne bezdomne psy wtulały się w siebie całe mokre, drżąc z zimna i strachu, czy uda im się przeleżeć spokojnie chociaż godzinkę...Jest tam kilka osób, którym los tych psiaków nie jest obcy, usiłują im choć po kryjomu podać coś do jedzenia, dobrze czytacie, po kryjomu, to jest jakiś koszmar... Quote
szajbus Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Nasze społeczeństwo zapadło na ciężki rodzaj znieczulicy! To jest naprawdę chore! Prosimy z całego serca o domki dla tych biduniek, które cierpią z winy człowieka! Quote
nata od jadzi Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 nikt? naprawdę nikt nie da tym psiakom szansy na życie? Quote
szajbus Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Kochały, były kochane a teraz??????? Pani odeszła, a one są znienawidzone!!!!!!!!!! POMOCY! Quote
nika28 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Matko!!!!! Jak tak można!!!!!! Trzeba szybko znaleść im dom!!!!! Quote
weszka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 A hotel? Nie dałoby się psiaków wsadzić do hotelu? Jeśli by się znalazł transport to zapraszam do hotelu do Krakowa. Ale ja nie dam rady teraz po nich przyjechać. Quote
madziamn Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 własnie moze tymczasowo hotelik jeśli domek się nie znajdzie. będziemy zbierac kasę i szukac. wiecie moze jak one reagują na dzieci i inne psy? i suczki??? Quote
weszka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 madziamn napisał(a):własnie moze tymczasowo hotelik jeśli domek się nie znajdzie. będziemy zbierac kasę i szukac. wiecie moze jak one reagują na dzieci i inne psy? i suczki??? Jeśli psy mieszkają na ulicy, a ludzie są jacy są to byłoby najlepsze rozwiązanie. Boję się, że mozemy nie zdążyć... a tego byśmy sobie chyba nie wybaczyły :( Quote
nika28 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Nieeee!!!!!! Tylko niech ich nie otrują!!! Trzeba je jak najszybciej z tamtąd zabrać!!! :-( Quote
madziamn Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 nie ma założycielek wątku ale myślę że naprawde warto by było poszukac hoteliku ja zobaczę czy nie ma coś w okolicy łodzi a jesli nie znajdę to wiesz weszko czy są tam u was miejsca?? Quote
weszka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 jakby co miejsca w naszym zaufanym hoteliku są. Tylko wtedy dochodzi transport. Ja ew. gdzieś do połowy drogi mogę podjechać ale tylko popołudniu (po pracy). Quote
zachary Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Kochane Cioteczki, to szukajmy transportu na drugą połowę drogi.!!! Te cudowne psiaki mają w oczach taką rozpacz, niezrozumienie swojej obecnej sytuacji, że należy działać jak najszybciej!!!. Pokrywam koszty całej akcji zabrania ich do hoteliku.Potem również się dołożę.Piszcie na PW ile potrzeba. Quote
Recommended Posts