Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 700
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o matko boska dziewczyny w szoku jestem. nie wiem co powiedziec. gdyby nie małe dziecko może bym je wzieła na tymczas bo niedaleko mieszkam ale cholera sama walczę z sąsiadami o swojego psa bo szczekanie im przeszkadza a jak ktoś zna charakter sznupka to wie że lubią sobie poszczekac a ta druga psina jak duża (śliczna jest)i jeszcze jedno czy oba to pieski czy sunie?? moze ma ktos chociaż kawałek podwórka???do diabła nie można ich tam zostawic. a te domki z ogłoszeń bym sprawdziła nie można odrzucac kogos kto nie umie napisac dokładnie o co chodzi.moze w rozmowie ta osoba by sie okazała całkiem inna.

Posted

Tak jak przypuszczałyście ze sznurkiem będzie mniej problemu, ale co z druga psiną???? We dwie sie jakoś trzymają, drugiemu w pojedynkę będzie trudniej.
Matko, co za ludzie. Ta zmarła była ich sąsiadka. Jak można być tak okrutnym. Jak rodzina mogła wywalić psy na ulice bez skrupułów?

Posted

To prawda, że razem tym biedakom jest raźniej, są ze sobą bardzo zżyte...
Jedna z osób opowiadających nam wczoraj o tych psiakach płakała, mówiąc, że widok psów układających się do snu na betonie jest bardzo przygnębiający,ostatnio najczęściej padało i te biedne bezdomne psy wtulały się w siebie całe mokre, drżąc z zimna i strachu, czy uda im się przeleżeć spokojnie chociaż godzinkę...Jest tam kilka osób, którym los tych psiaków nie jest obcy, usiłują im choć po kryjomu podać coś do jedzenia, dobrze czytacie, po kryjomu, to jest jakiś koszmar...

Posted

Nasze społeczeństwo zapadło na ciężki rodzaj znieczulicy! To jest naprawdę chore!

Prosimy z całego serca o domki dla tych biduniek, które cierpią z winy człowieka!

Posted

A hotel? Nie dałoby się psiaków wsadzić do hotelu?
Jeśli by się znalazł transport to zapraszam do hotelu do Krakowa. Ale ja nie dam rady teraz po nich przyjechać.

Posted

madziamn napisał(a):
własnie moze tymczasowo hotelik jeśli domek się nie znajdzie. będziemy zbierac kasę i szukac. wiecie moze jak one reagują na dzieci i inne psy? i suczki???

Jeśli psy mieszkają na ulicy, a ludzie są jacy są to byłoby najlepsze rozwiązanie. Boję się, że mozemy nie zdążyć... a tego byśmy sobie chyba nie wybaczyły :(

Posted

nie ma założycielek wątku ale myślę że naprawde warto by było poszukac hoteliku ja zobaczę czy nie ma coś w okolicy łodzi a jesli nie znajdę to wiesz weszko czy są tam u was miejsca??

Posted

jakby co miejsca w naszym zaufanym hoteliku są. Tylko wtedy dochodzi transport. Ja ew. gdzieś do połowy drogi mogę podjechać ale tylko popołudniu (po pracy).

Posted

Kochane Cioteczki, to szukajmy transportu na drugą połowę drogi.!!! Te cudowne psiaki mają w oczach taką rozpacz, niezrozumienie swojej obecnej sytuacji, że należy działać jak najszybciej!!!. Pokrywam koszty całej akcji zabrania ich do hoteliku.Potem również się dołożę.Piszcie na PW ile potrzeba.