Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uf.. odetchnelam, ze sie znalazla.....
eh, gdybym nie prowadzila tego swojego zycia w rozjazdach juz bym ja dawno wziela... wczoraj w nocy jak tu zajrzalam to slabo mi sie zrobilo.....
ale chudzinka sie z niej zrobila, polowa z tej kuleczki na poczatku...

Posted

Witajcie!
fakt-Łatka przez ten krótki czas, który jest w schronisku bardzo schudła. Jednak psychika robi swoje :-(
Do schrona przychodzą różni wolontariusze, ale chyba nikt nie jest tu zalogowany...W każdym razie biorą na spacery 'co popadnie' ;) a ja łażę gadać z Łatką.
U Murki są niestety kolejki, ale może coś się zwolni. A może jakiś tymcvzas do tego czasu się znajdzie? Popisałam trochę SMSów do odpowiedzialnych ludzi, może to nam coś da.

Posted

A ja się cały czas zastanawiam...Skoro od początku szukałyście dla Łatki"niezapsionego"domu,to dlaczego w ogóle zwróciłyście się z prośbą o pomoc do mnie???Przecież o tym,że mam dwa swoje psy wiedzą chyba wszyscy na DOGO...Jak i o tym,że mam miec dwa na DT-ale nie wiadomo kiedy,bo transportu jak nie było,tak nie ma...
I,przepraszam,ale troszkę mnie to boli,bo szukacie nadal,a suńka gaśnie w schronie...Czegoś tu nie rozumię...Prosicie o pomoc,proponuję ją na tyle,na ile mogę,a Wy odrzucacie ofertę,bo mam psy i nie będę gotować...Troszkę to dziwne,jak dla mnie...Wytłumaczyłyście to w miarę dokładnie,ale ja nadal nie rozumię...Wyjście jest,może nie idealne,ale jest...
Nie,nie będę się narzucać ani powtarzać,napisałam bardzo szczerze,co mogę suńce zaproponować...
Kibicuję Łatce z całej siły...Wierzę,że zdąrzycie znaleźć jej idealny dom,u odpowiedzialnej osoby,zanim odejdzie w schronie...
Łatko-powodzenia,psinko!!!