Hotel KADIF Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [quote name='Wet-siostra'] Ale Bary jest w mym sercu ciągle...:loveu: Tylko... GDZIE SĄ FOTKI????? :diabloti: Fotki są... u mnie na mailu!! :eviltong: Wmarkos poprosimy o jeszcze! Do mnie na maila i ma nadzieję, że tym razem elektroniczni pocztowcy na moje zlecenie dostarczą je Margo!!! :diabloti: Quote
Wet-siostra Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 DIF napisał(a):Widziałam tę Twoją Poziomkę!!! :evil_lol: Dbaj o nią......to sama słodycz!!!! :loveu: Ma swój wątek na dogo? Jeśli tak, dawaj linka!!! Swojego nie ma,to suńka od P.Romy( banerek : Pomóż...) Mam ją tylko na parę dni,opieka po sterylce,ale zawsze coś... Suńka już opanowała łóżko,właśnie wcina kość...Jest świetna!!! A ja w końcu czuję się potrzebna i wiem,że pomagam!!!:loveu: Quote
zachary Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 DIF, nawet jak wieczorem "padam na twarz" to i tak zaglądam na watek Barego.I powiem,że smutno mi trochę, bo wchodzę nadaremnie.Cisza, nic nowego, żadnych wieści, fotek Barusia.Cieszę się myślą, że on jest już szczęśliwy, a reszta cóż...tylko sentymenty ciotek dogomaniaczek,auuu! Quote
Isadora7 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 zachary napisał(a):DIF, nawet jak wieczorem "padam na twarz" to i tak zaglądam na watek Barego.I powiem,że smutno mi trochę, bo wchodzę nadaremnie.Cisza, nic nowego, żadnych wieści, fotek Barusia.Cieszę się myślą, że on jest już szczęśliwy, a reszta cóż...tylko sentymenty ciotek dogomaniaczek,auuu! A ja nadal mam Barula w podpisie, ciężko się niektórych pozbyć :) i tez wchodzę codziennie Quote
Hotel KADIF Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='zachary']DIF, nawet jak wieczorem "padam na twarz" to i tak zaglądam na watek Barego.I powiem,że smutno mi trochę, bo wchodzę nadaremnie.Cisza, nic nowego, żadnych wieści, fotek Barusia.Cieszę się myślą, że on jest już szczęśliwy, a reszta cóż...tylko sentymenty ciotek dogomaniaczek,auuu! Biedna! :calus: Dzisiaj obiecuję, że zadzwonię do wmarkosa i pogadam o Baruliku i poproszę o fotki!!! Wieczorem napiszę co słychać u naszego ulubieńca!! :loveu: [quote name='Isadora7']A ja nadal mam Barula w podpisie, ciężko się niektórych pozbyć :) i tez wchodzę codziennie Zwłaszcza jak się tyle wysiłku włożyło ile Ty, kochana!! :loveu: Ech, gdyby nie Wy wszyscy, nie wiadomo jak by potoczyły się losy Barego! A teraz te babska chodzą po Halinowie i skarżą się po sklepach, jak bardzo im go brakuje! Gadają, że pies został "ukradziony"...!! Jedna sprzedawczyni mocno trzymała kciuki za Barego, wiedziała jest jaka jest jego sytuacja i ta fałszywa troska tych..... "opiekunek" doprowadza ją do $%$#@@$$%! Od niej wiem, że chodzą i gadają! :angryy::shake: Quote
Wet-siostra Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 DIF napisał(a):Ech, gdyby nie Wy wszyscy, nie wiadomo jak by potoczyły się losy Barego! A teraz te babska chodzą po Halinowie i skarżą się po sklepach, jak bardzo im go brakuje! Gadają, że pies został "ukradziony" No,proszę,jakie opiekuńcze się naraz zrobiły???:angryy: A gdzie były,jak Bary biegał po Halinowie i był narażony na różne wypadki???:mad: Teraz nagle przejrzały na oczy???:shake: Niech się cieszą,że psiak ma dom i jest szczęśliwy!:lol: CZEKAM NA FOTKI!!!:diabloti: Quote
wmarkos Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 witam gorąco. :loveu::loveu::loveu: Bary ma się znakomicie , lepiej i w niebie nie będzie miał...oczekuje na wizytę DIF i Margo05, i jeszcze jak ma ktoś chęci zobaczyć Barego to zapraszamy:loveu: Quote
Isadora7 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='wmarkos']witam gorąco. :loveu::loveu::loveu: Bary ma się znakomicie , lepiej i w niebie nie będzie miał...oczekuje na wizytę DIF i Margo05, i jeszcze jak ma ktoś chęci zobaczyć Barego to zapraszamy:loveu: Rozpaczajace "opiekunki" z Halinowa :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
wmarkos Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Isadora7']Rozpaczajace "opiekunki" z Halinowa :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: a gdzie były wcześniej ,niech sobie wybią to żelaznym mlotkiem Barego:mad::mad::mad: Quote
Hotel KADIF Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='Isadora7']Rozpaczajace "opiekunki" z Halinowa :roflt::roflt::roflt::roflt: Co nie, Isadorko!? Żenada śmiechu warta!!! :shake: Dzisiaj zadzwonił do mnie wmarkos! U Barula, tak jak napisał wcześniej, wszystko oki! Lata po całej posesji (Bary nie wmarkos :eviltong:) obszczekując wszystko co się rusza :wallbash:!! Normalnie swojego broni... Czasami ma ochotę wejść do domu a czasami nie nawet na wyraźne wołanie i "zaproszenie" (Ale osioł!! Przeca w domu cudnie jest, zwłaszcza, że teraz są już nowe panele :evil_lol:). Wmarkos czeka na wizytę poadopcyjną! Kto jedzie z nami (Margo... mogę tak pisać??? My już chyba umówione som? :evil_lol:) na grila do wmarkosa i Barego!!!???? Musimy w końcu BARDZO DOBRZE sprawdzić ten dom ...... :megagrin: Quote
zachary Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Dzięki, kochana DIF.Miło będzie rozpocząć tydzień po takich wiadomościach.A jak zaliczycie wizytę poadopcyjną, to z pewnością sobie więcej poczytamy, niż po króciutkim info wmarkosa/jak to mężczyzna,krótko i konkretnie/:razz:.Miód na serce-los Barula aktualny.Pychotka.Jak będą fotki, to już pełnia szczęścia.:multi:. Quote
wmarkos Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 zachary napisał(a):Dzięki, kochana DIF.Miło będzie rozpocząć tydzień po takich wiadomościach.A jak zaliczycie wizytę poadopcyjną, to z pewnością sobie więcej poczytamy, niż po króciutkim info wmarkosa/jak to mężczyzna,krótko i konkretnie/:razz:.Miód na serce-los Barula aktualny.Pychotka.Jak będą fotki, to już pełnia szczęścia.:multi:. zachary oj będą fotki będą,:multi::multi::multi: tylko jak DIF lub Margo05 je zmontują bo ja je przesłałem , mnie jakoś niewychodzi ich montaż:loveu::loveu::loveu: Quote
zachary Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Wmarkos, wspaniały, barulowy czarodzieju.Ja na fotki mogę czekać i czekać.Najważniejsze, że ten cudowny, starszy psiak ma Ciebie i domek.Z tego co widać, jemu też na tym zależało i się tym raduje.Oby jak najdłużej!:multi:.Pozdrowienia. Quote
Hotel KADIF Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Zgodnie z obietnicą wmarkos przesłał mi na maila milion fotek Barego :loveu: a ja przekazałam je Margo ! A więc czekamy ...:cool3: Miejmy nadzieję, że tym razem "panowie elektryczni" nie zawiodą...:evil_lol::eviltong: Ps: ale Barul uśmiechnięty na tych fotkach:loveu: Quote
Isadora7 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 DIF napisał(a):Zgodnie z obietnicą wmarkos przesłał mi na maila milion fotek Barego :loveu: a ja przekazałam je Margo ! A więc czekamy ...:cool3: Miejmy nadzieję, że tym razem "panowie elektryczni" nie zawiodą...:evil_lol::eviltong: Ps: ale Barul uśmiechnięty na tych fotkach:loveu: Tuptam kopytkami z niecierpliwości :) Barulku kochany:loveu::loveu: Quote
~MaDaLeNa~ Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Barry pokaz sie miśku jak wyglądasz:evil_lol: Quote
kaja555 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Tyle gadania o tych zdjęciach! Normlanie torturują nas! Umieramy z niecierpliwośći! :diabloti: Dawać te foty!!!:evil_lol: Quote
Margo05 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Niniejszym uprzejmie donoszę, że listonosze elektroniczni dostarczyli przesyłkę. Po rozpakowaniu trafiła ona do odpowiedniej przegródki. Wieczorem dnia dzisiejszego jej zawartość zostanie ujawniona publicznie. Z poważaniem ciężko zapracowana Margo05 (jestem po audycie zewnetrznym i trzech wewnętrznych - ledwo żyję, a dziś jeszcze trzeba przygotować 2 sprawozdania z 1 półrocza i 3 raporty - RATUNKU!!!) Quote
Erazm Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Siedzim i czekamy na foteczki, a ponieważ pewnie nie macie nic lepszego do roboty BłAGAM ZAJRZYJCIE NA TEN WąTEK http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112680 Quote
Hotel KADIF Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Margo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No, co z Tobą??!!:mad::diabloti: Może Ci pomóc w czymś trzeba??!! :evil_lol: Quote
zwierzus Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Chyba trzeba DIF. Bo się Margo opuściła :evil_lol: Quote
gallegro Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Obie Ciotki siebie warte :cool3: ;) Dawać tu fotki, którakolwiek i to migiem :mad: Quote
Recommended Posts