Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wet-siostra']

Ale Bary jest w mym sercu ciągle...:loveu:

Tylko...

GDZIE SĄ FOTKI????? :diabloti:

Fotki są... u mnie na mailu!! :eviltong:

Wmarkos poprosimy o jeszcze! Do mnie na maila i ma nadzieję, że tym razem elektroniczni pocztowcy na moje zlecenie dostarczą je Margo!!! :diabloti:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DIF napisał(a):
Widziałam tę Twoją Poziomkę!!! :evil_lol: Dbaj o nią......to sama słodycz!!!! :loveu:
Ma swój wątek na dogo? Jeśli tak, dawaj linka!!!

Swojego nie ma,to suńka od P.Romy( banerek : Pomóż...)
Mam ją tylko na parę dni,opieka po sterylce,ale zawsze coś...
Suńka już opanowała łóżko,właśnie wcina kość...Jest świetna!!!
A ja w końcu czuję się potrzebna i wiem,że pomagam!!!:loveu:

Posted

DIF, nawet jak wieczorem "padam na twarz" to i tak zaglądam na watek Barego.I powiem,że smutno mi trochę, bo wchodzę nadaremnie.Cisza, nic nowego, żadnych wieści, fotek Barusia.Cieszę się myślą, że on jest już szczęśliwy, a reszta cóż...tylko sentymenty ciotek dogomaniaczek,auuu!

Posted

zachary napisał(a):
DIF, nawet jak wieczorem "padam na twarz" to i tak zaglądam na watek Barego.I powiem,że smutno mi trochę, bo wchodzę nadaremnie.Cisza, nic nowego, żadnych wieści, fotek Barusia.Cieszę się myślą, że on jest już szczęśliwy, a reszta cóż...tylko sentymenty ciotek dogomaniaczek,auuu!

A ja nadal mam Barula w podpisie, ciężko się niektórych pozbyć :) i tez wchodzę codziennie

Posted

[quote name='zachary']DIF, nawet jak wieczorem "padam na twarz" to i tak zaglądam na watek Barego.I powiem,że smutno mi trochę, bo wchodzę nadaremnie.Cisza, nic nowego, żadnych wieści, fotek Barusia.Cieszę się myślą, że on jest już szczęśliwy, a reszta cóż...tylko sentymenty ciotek dogomaniaczek,auuu!

Biedna! :calus:
Dzisiaj obiecuję, że zadzwonię do wmarkosa i pogadam o Baruliku i poproszę o fotki!!! Wieczorem napiszę co słychać u naszego ulubieńca!! :loveu:

[quote name='Isadora7']A ja nadal mam Barula w podpisie, ciężko się niektórych pozbyć :) i tez wchodzę codziennie

Zwłaszcza jak się tyle wysiłku włożyło ile Ty, kochana!! :loveu:

Ech, gdyby nie Wy wszyscy, nie wiadomo jak by potoczyły się losy Barego!
A teraz te babska chodzą po Halinowie i skarżą się po sklepach, jak bardzo im go brakuje! Gadają, że pies został "ukradziony"...!!
Jedna sprzedawczyni mocno trzymała kciuki za Barego, wiedziała jest jaka jest jego sytuacja i ta fałszywa troska tych..... "opiekunek" doprowadza ją do $%$#@@$$%! Od niej wiem, że chodzą i gadają! :angryy::shake:

Posted

DIF napisał(a):
Ech, gdyby nie Wy wszyscy, nie wiadomo jak by potoczyły się losy Barego!
A teraz te babska chodzą po Halinowie i skarżą się po sklepach, jak bardzo im go brakuje! Gadają, że pies został "ukradziony"

No,proszę,jakie opiekuńcze się naraz zrobiły???:angryy: A gdzie były,jak Bary biegał po Halinowie i był narażony na różne wypadki???:mad:
Teraz nagle przejrzały na oczy???:shake:
Niech się cieszą,że psiak ma dom i jest szczęśliwy!:lol:
CZEKAM NA FOTKI!!!:diabloti:

Posted

witam gorąco. :loveu::loveu::loveu: Bary ma się znakomicie , lepiej i w niebie nie będzie miał...oczekuje na wizytę DIF i Margo05, i jeszcze jak ma ktoś chęci zobaczyć Barego to zapraszamy:loveu:

Posted

[quote name='wmarkos']witam gorąco. :loveu::loveu::loveu: Bary ma się znakomicie , lepiej i w niebie nie będzie miał...oczekuje na wizytę DIF i Margo05, i jeszcze jak ma ktoś chęci zobaczyć Barego to zapraszamy:loveu:

Rozpaczajace "opiekunki" z Halinowa

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Isadora7']Rozpaczajace "opiekunki" z Halinowa

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
a gdzie były wcześniej ,niech sobie wybią to żelaznym mlotkiem Barego:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Isadora7']Rozpaczajace "opiekunki" z Halinowa

:roflt::roflt::roflt::roflt:

Co nie, Isadorko!? Żenada śmiechu warta!!! :shake:

Dzisiaj zadzwonił do mnie wmarkos!
U Barula, tak jak napisał wcześniej, wszystko oki! Lata po całej posesji (Bary nie wmarkos :eviltong:) obszczekując wszystko co się rusza :wallbash:!! Normalnie swojego broni... Czasami ma ochotę wejść do domu a czasami nie nawet na wyraźne wołanie i "zaproszenie" (Ale osioł!! Przeca w domu cudnie jest, zwłaszcza, że teraz są już nowe panele :evil_lol:).
Wmarkos czeka na wizytę poadopcyjną! Kto jedzie z nami (Margo... mogę tak pisać??? My już chyba umówione som? :evil_lol:) na grila do wmarkosa i Barego!!!???? Musimy w końcu BARDZO DOBRZE sprawdzić ten dom ...... :megagrin:

Posted

Dzięki, kochana DIF.Miło będzie rozpocząć tydzień po takich wiadomościach.A jak zaliczycie wizytę poadopcyjną, to z pewnością sobie więcej poczytamy, niż po króciutkim info wmarkosa/jak to mężczyzna,krótko i konkretnie/:razz:.Miód na serce-los Barula aktualny.Pychotka.Jak będą fotki, to już pełnia szczęścia.:multi:.

Posted

zachary napisał(a):
Dzięki, kochana DIF.Miło będzie rozpocząć tydzień po takich wiadomościach.A jak zaliczycie wizytę poadopcyjną, to z pewnością sobie więcej poczytamy, niż po króciutkim info wmarkosa/jak to mężczyzna,krótko i konkretnie/:razz:.Miód na serce-los Barula aktualny.Pychotka.Jak będą fotki, to już pełnia szczęścia.:multi:.

zachary oj będą fotki będą,:multi::multi::multi: tylko jak DIF lub Margo05 je zmontują bo ja je przesłałem , mnie jakoś niewychodzi ich montaż:loveu::loveu::loveu:

Posted

Wmarkos, wspaniały, barulowy czarodzieju.Ja na fotki mogę czekać i czekać.Najważniejsze, że ten cudowny, starszy psiak ma Ciebie i domek.Z tego co widać, jemu też na tym zależało i się tym raduje.Oby jak najdłużej!:multi:.Pozdrowienia.

Posted

Zgodnie z obietnicą wmarkos przesłał mi na maila milion fotek Barego :loveu: a ja przekazałam je Margo ! A więc czekamy ...:cool3: Miejmy nadzieję, że tym razem "panowie elektryczni" nie zawiodą...:evil_lol::eviltong:

Ps: ale Barul uśmiechnięty na tych fotkach:loveu:

Posted

DIF napisał(a):
Zgodnie z obietnicą wmarkos przesłał mi na maila milion fotek Barego :loveu: a ja przekazałam je Margo ! A więc czekamy ...:cool3: Miejmy nadzieję, że tym razem "panowie elektryczni" nie zawiodą...:evil_lol::eviltong:

Ps: ale Barul uśmiechnięty na tych fotkach:loveu:

Tuptam kopytkami z niecierpliwości :)
Barulku kochany:loveu::loveu:

Posted

Niniejszym uprzejmie donoszę, że listonosze elektroniczni dostarczyli przesyłkę. Po rozpakowaniu trafiła ona do odpowiedniej przegródki.
Wieczorem dnia dzisiejszego jej zawartość zostanie ujawniona publicznie.
Z poważaniem
ciężko zapracowana Margo05
(jestem po audycie zewnetrznym i trzech wewnętrznych - ledwo żyję, a dziś jeszcze trzeba przygotować 2 sprawozdania z 1 półrocza i 3 raporty - RATUNKU!!!)