Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ocelot napisał(a):
Bary w domu śpi?

Z wpisu wmarkos'a wynika, że raczej w domu ;)
No bo skoro wszedł, a nie wyszedł, to jest wewnątrz i... śpi ;)
Czy ja dobrze kombinuję?
Nawet jeśli by było inaczej, to sam fakt, że wszedł do domu, zapowiada jego rychłą symbiozę z otoczeniem.

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wmarkos napisał(a):
sam nie dowierzam !!!:pBary i Tekla władowali się do domu , bo pada deszcz , Bary dał głos szczekał na sąsiada Pikuśia , teraz sobie smacznie śpią:loveu:

Wmarkos! Nie wiem co Ty zrobiłeś naszemu Baremu! :loveu: To zupełnie nie ten pies którego znaliśmy...którego opisywałam na wątku!
A skoro Bary "dał głos" to znaczy, że jest "u siebie"!!!! :multi:
Ależ super wieści!!!!

Ale wiesz, że my z Margo niebawem się u Ciebie pojawimy?! :mad::evil_lol:

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Oj,Cioteczka,ja też nie wiem,czy dobrze kumam...Ale dogo-ciacho to,moim zdaniem,smaczny kąsek do schrupania...A że wujków na dogo jest mało...Więc każdy jest dogociachem...Ale zawsze mogę bredzić w gorączce(nadal jestem chora...)

Czaisz bazę Wet-Ciotko :evil_lol:

Posted

Dziękuję Ci DIF za opiekę nad Barym . Ogromnie się cieszę szczęściem Baruli. Ten niesamowity, cudowny, piękny pies dzięki Tobie znalazł swojego jedynego ukochanego pana i jaka tafiła mu się śliczna siostrzyczka. Sama radość.

Posted

Ja się nie dziwię, że wmarkos zmienił Barusia. Gdybyście widzieli jak wmarkos do niego mówi, jak go głaszcze, jak na niego patrzy :loveu: Nie da się tego opisać :loveu:

DIF :loveu::loveu::loveu:

Posted

ANETTTA napisał(a):
a czy baby zauwazyły ze barego nie ma .....tak msie mialy nim opiekowac ..

Baby zauważyły :eviltong:!!

Wmarkos przesłał mi na maila 15 zdjęć Barego (w tym jedno jak śpi w domu na dywanie :crazyeye:).
Komu mogę przesłać na maila do wklejenia, bo jakoś Margo się ociąga z podaniem adresu :diabloti::eviltong:! Chyba przeoczyła moją prośbę, bo wątek Barego po jego adopcji nabrał straszliwego tempa! :loveu:
Ja nie umiem a mój TZ znowu w pracy do wieczora :-(!

Posted

Dawaj,Ciotka!!!Jakość nie będzie najlepsza,ale będą...:evil_lol:
Miałam koszmarną noc,prawie nic nie spałąm,dusiłam się,brakowało mi powietrza...Co za jal=kieś choróbsko się mnie czepiło...:shake:

Posted

[quote name='DIF']Baby zauważyły :eviltong:!!

Wmarkos przesłał mi na maila 15 zdjęć Barego (w tym jedno jak śpi w domu na dywanie :crazyeye:).
Komu mogę przesłać na maila do wklejenia, bo jakoś Margo się ociąga z podaniem adresu :diabloti::eviltong:! Chyba przeoczyła moją prośbę, bo wątek Barego po jego adopcji nabrał straszliwego tempa! :loveu:
Ja nie umiem a mój TZ znowu w pracy do wieczora :-(!

ciotka, się nie ociąga, tylko TZ wyrzucił do łóżka i sam zasiadł :evil_lol: A ja musiałam oglądać Opole, masakra.
Mail [email protected]
A tak na przyszłość, to jak chcesz maila do dogomaniaczki to najedź na jej nick nad avatarem, kliknij lewym przyciskiem myszy i masz tam "zobacz profil", "wyślij pw..." i jeśli dogomaniaczka podała e-mail to również "wyślij email do..." Klikasz lewym przyciskiem myszy na tą linijkę i pokazuje Ci się e-mail :evil_lol: Jak masz skonfigurowaną pocztę w przeglądarce, to od razu przejdzie Ci do poczty, jak nie, to kopiujesz (tradycyjnie: przyciśnięty lewy klawisz, zaznaczasz sam adres mailowy, najeżdżasz myszką na zaznaczony tekst, prawy przycisk i "kopiuj", potem przechodzisz w pocztę i w miejscu, gdzie wpisujesz adres klikasz prawym, potem "wklej" i gotowe :lol:) :loveu:

Posted

Margo05 napisał(a):
A tak na przyszłość, to jak chcesz maila do dogomaniaczki to najedź na jej nick nad avatarem, kliknij lewym przyciskiem myszy i masz tam "zobacz profil", "wyślij pw..." i jeśli dogomaniaczka podała e-mail to również "wyślij email do..." Klikasz lewym przyciskiem myszy na tą linijkę i pokazuje Ci się e-mail :evil_lol:

Tylko,że te emajle nie zawsze są aktualne...Na przykład mój...Już dawno zmieniłam adres meilowy,a w moich danych figuruje jeszcze stary,nieaktualny...Chyba ze cztery razy usiłowałam wprowadzić nowy adres w dane-i nic z tego...

Posted

Ciociu Dodo-to takie trochę zmienianie tematu na siłę,coby mnie nie zlinczowano...:eviltong:

FOTKI...FOTKI...FOTKI...FOTKI...FOTKI...FOTKI!!! :diabloti::diabloti::diabloti:

A co do majla-już jedna Cioteczka próbowała mi zmienić,też nie wyszło...zamontowała mi numer gg,ale majl zostal stary...:oops:

Posted

[quote name='Margo05']Fotki Barula z nowego domku :loveu::loveu::loveu::loveu:

Na tym zdjęciu Bary żebrze o jedzonko u Mamy wmarkosa :loveu:!

Margo dzięki!! :loveu:
Zaraz Ci podeślę na maila te na dywanie...w domu! Nieostre troszku, ale zawsze.... :loveu: