Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zdrojka napisał(a):
Margo, a w której części Wawy mieszkasz? Ja też poszukam...

A Barulek śliczny i taki uśmiechnięty...

Zdrojko, najchętniej Marysin i okolice, ze względu na szkołę Małej :cool3:
A Barulo szczęśliwy, bo ma super domek :loveu:

DIF napisał(a):
MARGO-tko, kochana!!!! I co Ty teraz zrobisz???!! Co dalej??!! :shake:
Na razie zmieniam tytuł .... Nie wiem co z tego wyniknie!!!

DIF :loveu::loveu::loveu:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DIF napisał(a):
MARGO-tko, kochana!!!! I co Ty teraz zrobisz???!! Co dalej??!! :shake:
Na razie zmieniam tytuł .... Nie wiem co z tego wyniknie!!!

witajcie.:loveu::loveu::loveu: jestem zmuszony ,zabrać też i Margo jak Barego nie martw się coś poradzimy.DIF misi cię przywieść.:evil_lol: :loveu::loveu::loveu:

Posted

wmarkos napisał(a):
witajcie.:loveu::loveu::loveu: jestem zmuszony ,zabrać też i Margo jak Barego nie martw się coś poradzimy.DIF misi cię przywieść.:evil_lol: :loveu::loveu::loveu:

Margo! Wmarkos pragnie Cię przygarnąć!!!! :multi:
Masz domek!
Widziałaś teren.... piękny ogród, kojce, domek! Zawsze chciałaś mieszkać poza miastem! Łykaj dom póki wmarkos się nie rozmyśli!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

wmarkos napisał(a):

Bardzo dziękuję :loveu:

Doda_ napisał(a):
Margo szuka domu! :placz:

Niestety :placz:

Isadora7 napisał(a):
Ech masz rację, zmęczona byłam wczoraj i źle przeczytałam. A może przeczytalam to co chciałabym przeczytać.

Ja też bym chciała aby taki tytuł był :placz:

DIF napisał(a):
Margo! Wmarkos pragnie Cię przygarnąć!!!! :multi:
Masz domek!
Widziałaś teren.... piękny ogród, kojce, domek! Zawsze chciałaś mieszkać poza miastem! Łykaj dom póki wmarkos się nie rozmyśli!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Te kojce mnie przekonują :evil_lol:

zwierzus napisał(a):
Kto zrobi banerek dla Margo???

Pewnie ciocia Isadorka :eviltong::loveu:

Posted

[quote name='DIF']Dobrze NAM żartować!! :placz: Prawda?! :shake:
MARGO-tka! Jakie masz plany... Co teraz??! :-( Jaki ruch planujesz....?:-(
DIF, niewiele mogę planować. Mieszkań do wynajęcia jest sporo, ale nie na moją kieszeń. 1600 zł. + opłaty to dla mnie nieosiągalne w tej chwili. Bo na życie zostałby mi... 0 zł. I raczej nie utrzymam z tego rodziny :-( Musimy szukać czegoś do 1000 zł. Jak się nie uda gdzieś na Marysinie lub w okolicach, to w najgorszym razie Mała zamieszka u swego ojca, a tego bym bardzo nie chciała :placz: Miejmy jeszcze nadzieję, że dziewczyna nie zda egzaminów na studia :roll: Źle jej nie życzę, ale...

Posted

Margo05 napisał(a):
DIF, niewiele mogę planować. Mieszkań do wynajęcia jest sporo, ale nie na moją kieszeń. 1600 zł. + opłaty to dla mnie nieosiągalne w tej chwili. Bo na życie zostałby mi... 0 zł. I raczej nie utrzymam z tego rodziny :-( Musimy szukać czegoś do 1000 zł. Jak się nie uda gdzieś na Marysinie lub w okolicach, to w najgorszym razie Mała zamieszka u swego ojca, a tego bym bardzo nie chciała :placz: Miejmy jeszcze nadzieję, że dziewczyna nie zda egzaminów na studia :roll: Źle jej nie życzę, ale...

Boże kochany! Co tu zrobić?? :hmmmm::shake:

Posted

Margo05 napisał(a):
DIF Miejmy jeszcze nadzieję, że dziewczyna nie zda egzaminów na studia :roll: Źle jej nie życzę, ale...

A więc zyczymy dziewczynie żeby nie zdała na studia, a poza tym wszystkiego najlepszego...:eviltong:

Posted

margo kliknij jeszcze raz jaka to ma byc dzielnica ....zapomnialm ...warszawianki do dzieła pytac szukac ......i dzialac a ja tu na slasku tez poszperam po ogloszeniach ....tylko ta dzielnica

Posted

Doda_ napisał(a):
Co u Barego?? Margo, znalazłas DT/DS? :roll:

witajcie . Bary ma się znakomicie:multi: ,tylko te ciotki jakoś go nie odwiedzają miały przyjechać i niema Barula jest tym bardzo zdenerwowany:placz::placz::placz:

Posted

Ja moge udostepnic na jakis czas mieszkanie w centrum Warszawy dla potrzebujacego dogomaniaka i paru psow. Napiszcie do mnie bezposrednio, to rozwazymy sutuacje.
Pozdrawiam