Margo05 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 zdrojka napisał(a):Margo, a w której części Wawy mieszkasz? Ja też poszukam... A Barulek śliczny i taki uśmiechnięty... Zdrojko, najchętniej Marysin i okolice, ze względu na szkołę Małej :cool3: A Barulo szczęśliwy, bo ma super domek :loveu: DIF napisał(a):MARGO-tko, kochana!!!! I co Ty teraz zrobisz???!! Co dalej??!! :shake: Na razie zmieniam tytuł .... Nie wiem co z tego wyniknie!!! DIF :loveu::loveu::loveu: Quote
wmarkos Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 DIF napisał(a):MARGO-tko, kochana!!!! I co Ty teraz zrobisz???!! Co dalej??!! :shake: Na razie zmieniam tytuł .... Nie wiem co z tego wyniknie!!! witajcie.:loveu::loveu::loveu: jestem zmuszony ,zabrać też i Margo jak Barego nie martw się coś poradzimy.DIF misi cię przywieść.:evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Czy ja dobrze czytam tytuł wątku? Margo już ma dom? Quote
Doda_ Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Isadora7 napisał(a):Czy ja dobrze czytam tytuł wątku? Margo już ma dom? Margo szuka domu! :placz: Quote
Isadora7 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Doda_ napisał(a):Margo szuka domu! :placz: Ech masz rację, zmęczona byłam wczoraj i źle przeczytałam. A może przeczytalam to co chciałabym przeczytać. Quote
Hotel KADIF Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 wmarkos napisał(a):witajcie.:loveu::loveu::loveu: jestem zmuszony ,zabrać też i Margo jak Barego nie martw się coś poradzimy.DIF misi cię przywieść.:evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Margo! Wmarkos pragnie Cię przygarnąć!!!! :multi: Masz domek! Widziałaś teren.... piękny ogród, kojce, domek! Zawsze chciałaś mieszkać poza miastem! Łykaj dom póki wmarkos się nie rozmyśli!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Margo05 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 wmarkos napisał(a):witajcie.:loveu::loveu::loveu: jestem zmuszony ,zabrać też i Margo jak Barego nie martw się coś poradzimy.DIF misi cię przywieść.:evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Bardzo dziękuję :loveu: Doda_ napisał(a):Margo szuka domu! :placz: Niestety :placz: Isadora7 napisał(a):Ech masz rację, zmęczona byłam wczoraj i źle przeczytałam. A może przeczytalam to co chciałabym przeczytać. Ja też bym chciała aby taki tytuł był :placz: DIF napisał(a):Margo! Wmarkos pragnie Cię przygarnąć!!!! :multi: Masz domek! Widziałaś teren.... piękny ogród, kojce, domek! Zawsze chciałaś mieszkać poza miastem! Łykaj dom póki wmarkos się nie rozmyśli!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Te kojce mnie przekonują :evil_lol: zwierzus napisał(a):Kto zrobi banerek dla Margo??? Pewnie ciocia Isadorka :eviltong::loveu: Quote
Hotel KADIF Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Dobrze NAM żartować!! :placz: Prawda?! :shake: MARGO-tka! Jakie masz plany... Co teraz??! :-( Jaki ruch planujesz....?:-( Quote
Margo05 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='DIF']Dobrze NAM żartować!! :placz: Prawda?! :shake: MARGO-tka! Jakie masz plany... Co teraz??! :-( Jaki ruch planujesz....?:-( DIF, niewiele mogę planować. Mieszkań do wynajęcia jest sporo, ale nie na moją kieszeń. 1600 zł. + opłaty to dla mnie nieosiągalne w tej chwili. Bo na życie zostałby mi... 0 zł. I raczej nie utrzymam z tego rodziny :-( Musimy szukać czegoś do 1000 zł. Jak się nie uda gdzieś na Marysinie lub w okolicach, to w najgorszym razie Mała zamieszka u swego ojca, a tego bym bardzo nie chciała :placz: Miejmy jeszcze nadzieję, że dziewczyna nie zda egzaminów na studia :roll: Źle jej nie życzę, ale... Quote
Hotel KADIF Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Margo05 napisał(a):DIF, niewiele mogę planować. Mieszkań do wynajęcia jest sporo, ale nie na moją kieszeń. 1600 zł. + opłaty to dla mnie nieosiągalne w tej chwili. Bo na życie zostałby mi... 0 zł. I raczej nie utrzymam z tego rodziny :-( Musimy szukać czegoś do 1000 zł. Jak się nie uda gdzieś na Marysinie lub w okolicach, to w najgorszym razie Mała zamieszka u swego ojca, a tego bym bardzo nie chciała :placz: Miejmy jeszcze nadzieję, że dziewczyna nie zda egzaminów na studia :roll: Źle jej nie życzę, ale... Boże kochany! Co tu zrobić?? :hmmmm::shake: Quote
wmarkos Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 witam.:placz::placz:Bary nie może doczekać się DIF i Margo . kiedy one przyjadą do mnie w odwiedziny,:loveu::loveu::loveu: Quote
Becia66 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Margo05 napisał(a):DIF Miejmy jeszcze nadzieję, że dziewczyna nie zda egzaminów na studia :roll: Źle jej nie życzę, ale... A więc zyczymy dziewczynie żeby nie zdała na studia, a poza tym wszystkiego najlepszego...:eviltong: Quote
ANETTTA Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 margo kliknij jeszcze raz jaka to ma byc dzielnica ....zapomnialm ...warszawianki do dzieła pytac szukac ......i dzialac a ja tu na slasku tez poszperam po ogloszeniach ....tylko ta dzielnica Quote
zachary Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Anettto, ta dzielnica to Marysin i okolice/tak napisała wcześniej Margo5/. Quote
wmarkos Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Doda_ napisał(a):Co u Barego?? Margo, znalazłas DT/DS? :roll: witajcie . Bary ma się znakomicie:multi: ,tylko te ciotki jakoś go nie odwiedzają miały przyjechać i niema Barula jest tym bardzo zdenerwowany:placz::placz::placz: Quote
kaja555 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 No ciotki go zaniedbują, a my tutaj tez na jakieś nowe zdjęcia liczymy :razz: Quote
li1 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Mam mieszkanie dla Margo, napisalam do niej wczoraj o tym. Margo , odezwij sie , czy w dalszym ciagu szukasz chaty ? Quote
Tigraa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Bardzo Was proszę o pomoc, jeszcze jeden dogomaniak w pilnej potrzebie, pomóżcie znaleźć coś dla niego. Okolice Warszawy. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116455 Quote
li1 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Ja moge udostepnic na jakis czas mieszkanie w centrum Warszawy dla potrzebujacego dogomaniaka i paru psow. Napiszcie do mnie bezposrednio, to rozwazymy sutuacje. Pozdrawiam Quote
wmarkos Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 O""" zapomnieli już wszyscy o BARYM:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Isadora7 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 wmarkos napisał(a):O""" zapomnieli już wszyscy o BARYM:placz::placz::placz::placz::placz: Ja pamiętam Quote
Recommended Posts