Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki,nie łudźcie się...NIE BĘDZIE FOTEK...To tylko takie obietnice,żeby utrzymać nas przy wątku,żebyśmy zaglądały...Działa?-Działa!Każda zagląda,bo a nuż będą fotki...A TU FIGA!!!Więc cóż?Pozostaje-S T R A J K !!!!!!Jak nie będziemy zaglądać,Cioteczki się zmartwią,wątek Barego spadnie hen,daleko...I będą MUSIAŁY dać fotki...A tak na pocieszenie powiem Wam,że na każdym wątku,na którym doszło do adopcji-zapada cisza...Psiak pomału odchodzi w zapomnienie,pomaga się następnym potrzebującym zwierzakom...Samo życie.Tak jest na wątku Nelsona,na wątku mojego Koliego(już tylko jedna cioteczka tam zagląda i to rzadko)...Tak będzie i tutaj.Jest tyle potrzebujących psiaków,że nie sposób odwiedzać wszystkich wątków...Więc siłą rzeczy pisze się najpierw tam,gdzie psiaki jeszcze nie mają domów...Wiem,co mówię-sama mam prawie 48 wątków w subskrypcji i ciężko nadążyć z ich śledzeniem...Podsumowując-MY CHCEMY FOTKI!!!!!!!!!

Posted

Litości, ja pracuję. Mam urwanie głowy w związku z półroczem, jestem po auditach (czterech, w tym zewnętrzny), raporty i sprawozdania półroczne jeszcze nie gotowe, a do tego muszę wszystko wyprowadzić przed urlopem. W domu zamiast dogo - praca. Masakra.
Dzis postaram się wrzucić fotki :)

Posted

Są, nareszcie są!!! :loveu:
Barul... widać szczęście w Twoich oczch, wiesz??? :loveu::loveu: Cieszę się Twoim szczęściem!!! :loveu:
Co Wmarkos z Tobą zrobił... co on z Tobą zrobił, piesku??!!:loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Bary, Bary!!!!! Nasz ulubieńcu !!!! [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Miło widzieć szczęśliwego pychola na wątku!!!! :placz::loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Dziewczyny i chłopaki, nawet nie wiem co powiedzieć??!! Spójrzcie na jego mordkę i .... cieszcie się, Kochani!!!!!!!!! Bardzo Wam dziękuję w jego imieniu!!![/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]I dziękuję wmarkosowi za dom dany Baremu....pełen serca i miłości!!!:iloveyou::multi:[/FONT]

Posted

Barulek pięknie się wkomponował w nowy dywanik w kwiaty.Jejku, piesku, chociaż na stare lata zaznasz miłości i domowych luksusów.Zima 2008/2009 nie straszna będzie Barusiowi na tych dywanikach:multi:wmarkosowych.Margo,dzięki pracusiu za zdjęcia!

Posted

DIF napisał(a):
Margo! Nie sądzisz, że wmarkos ma piękne panelki?! :cool3:
Może by je obejrzały na żywo, co? :evil_lol::eviltong:

A nie zabierzesz nas - wszystkich dogomaniaków?? :shake: Nieladnie :shake::placz:

Posted

:lol: Uśmiechnięty pysio Baruli to najcudowniejsze podziękowanie dla DIF za wytrwałość i determinację w szukaniu idealnego domku dla niego :lol:.
Jest to najpiękniejsze zakończenie tej niesamowitej historii:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Doda_ napisał(a):
A nie zabierzesz nas - wszystkich dogomaniaków?? :shake: Nieladnie :shake::placz:

No jak nie???!! :diabloti:
Tylko najpierw musimy się dogadać z Margo i wmarkosem.... stworzyć listę chętnych... żarcia nakupić!!! No bo wiesz..?! ;) Złożyć się trzeba...! Przecież nie możemu wmarkosa obciążyć kosztami żywienia grilowego połowy Polski..:eviltong::evil_lol::shake: To chyba jasne.... :mad:

Posted

[quote name='zwierzus']WOW:loveu::loveu::loveu::loveu:
Widac że jest bardzo szczęsliwy! To wspaniale:multi::multi::multi::multi::multi: