Cekinka13* Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 I co???:placz: Nie ma fotek??? :placz: :placz: :mad: Ja wstałam tak rano, żeby jak najszybciej zobaczyć fotki! A tu nic! IDĘ SPAĆ!!! :eviltong: :p Quote
Wet-siostra Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Cioteczki,nie łudźcie się...NIE BĘDZIE FOTEK...To tylko takie obietnice,żeby utrzymać nas przy wątku,żebyśmy zaglądały...Działa?-Działa!Każda zagląda,bo a nuż będą fotki...A TU FIGA!!!Więc cóż?Pozostaje-S T R A J K !!!!!!Jak nie będziemy zaglądać,Cioteczki się zmartwią,wątek Barego spadnie hen,daleko...I będą MUSIAŁY dać fotki...A tak na pocieszenie powiem Wam,że na każdym wątku,na którym doszło do adopcji-zapada cisza...Psiak pomału odchodzi w zapomnienie,pomaga się następnym potrzebującym zwierzakom...Samo życie.Tak jest na wątku Nelsona,na wątku mojego Koliego(już tylko jedna cioteczka tam zagląda i to rzadko)...Tak będzie i tutaj.Jest tyle potrzebujących psiaków,że nie sposób odwiedzać wszystkich wątków...Więc siłą rzeczy pisze się najpierw tam,gdzie psiaki jeszcze nie mają domów...Wiem,co mówię-sama mam prawie 48 wątków w subskrypcji i ciężko nadążyć z ich śledzeniem...Podsumowując-MY CHCEMY FOTKI!!!!!!!!! Quote
Margo05 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Litości, ja pracuję. Mam urwanie głowy w związku z półroczem, jestem po auditach (czterech, w tym zewnętrzny), raporty i sprawozdania półroczne jeszcze nie gotowe, a do tego muszę wszystko wyprowadzić przed urlopem. W domu zamiast dogo - praca. Masakra. Dzis postaram się wrzucić fotki :) Quote
Erazm Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Nareszcie, oby to nie były czcze obietnice:mad::evil_lol: Quote
Margo05 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Oto obiecane fotki :evil_lol: :loveu: Jeszcze na starej podłodze :evil_lol: Quote
Cekinka13* Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Są, nareszcie są!!! :loveu: Barul... widać szczęście w Twoich oczch, wiesz??? :loveu::loveu: Cieszę się Twoim szczęściem!!! :loveu: Co Wmarkos z Tobą zrobił... co on z Tobą zrobił, piesku??!!:loveu: Quote
Isadora7 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Rany jaki szczęśliwy pychol, jaka sierść błyszcząca. Barulku kocham ciebie. Quote
Hotel KADIF Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Bary, Bary!!!!! Nasz ulubieńcu !!!! [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Miło widzieć szczęśliwego pychola na wątku!!!! :placz::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dziewczyny i chłopaki, nawet nie wiem co powiedzieć??!! Spójrzcie na jego mordkę i .... cieszcie się, Kochani!!!!!!!!! Bardzo Wam dziękuję w jego imieniu!!![/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]I dziękuję wmarkosowi za dom dany Baremu....pełen serca i miłości!!!:iloveyou::multi:[/FONT] Quote
zachary Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Barulek pięknie się wkomponował w nowy dywanik w kwiaty.Jejku, piesku, chociaż na stare lata zaznasz miłości i domowych luksusów.Zima 2008/2009 nie straszna będzie Barusiowi na tych dywanikach:multi:wmarkosowych.Margo,dzięki pracusiu za zdjęcia! Quote
Hotel KADIF Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Margo! Nie sądzisz, że wmarkos ma piękne panelki?! :cool3: Może by je obejrzały na żywo, co? :evil_lol::eviltong: Quote
Doda_ Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 DIF napisał(a):Margo! Nie sądzisz, że wmarkos ma piękne panelki?! :cool3: Może by je obejrzały na żywo, co? :evil_lol::eviltong: A nie zabierzesz nas - wszystkich dogomaniaków?? :shake: Nieladnie :shake::placz: Quote
anovip1 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 :lol: Uśmiechnięty pysio Baruli to najcudowniejsze podziękowanie dla DIF za wytrwałość i determinację w szukaniu idealnego domku dla niego :lol:. Jest to najpiękniejsze zakończenie tej niesamowitej historii:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Hotel KADIF Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Doda_ napisał(a):A nie zabierzesz nas - wszystkich dogomaniaków?? :shake: Nieladnie :shake::placz: No jak nie???!! :diabloti: Tylko najpierw musimy się dogadać z Margo i wmarkosem.... stworzyć listę chętnych... żarcia nakupić!!! No bo wiesz..?! ;) Złożyć się trzeba...! Przecież nie możemu wmarkosa obciążyć kosztami żywienia grilowego połowy Polski..:eviltong::evil_lol::shake: To chyba jasne.... :mad: Quote
Doda_ Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Ale ja mialam na myśli - wszystkich dogomaniaków czyli 14 tyś !!!!!! :mdleje: (Dodaj mnie do listy chętnych:diabloti:) Quote
Edi100 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='zwierzus']WOW:loveu::loveu::loveu::loveu: Widac że jest bardzo szczęsliwy! To wspaniale:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts