wmarkos Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 witajcie cioteczki....;) strajk miał się zakończyć, Bary przez całą niedziela był zdany na towarzystwo mej mamy i Tekluni, :multi:bo mnie nie było ,Bary chodził krok za krokiem za mamą,ale śpi w domu że do kojca tylko wejdzie i spowrotem wychodzi ,jednak woli wolność, jak wróciłem zaczoł bardzo się radować i lizać me ręce z radośći ze nie mogłem się oderwać od niego to jest dopiero piescoch z tego Barego:loveu::loveu::loveu: Quote
zachary Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Wmarkos, Bary poczuł się u Ciebie jak kochany psiak i tak się zachowuje.Cieszy się na widok pana, merda ogonkiem, liże ręce.Zadomowił się szybciej niż błyskawicznie. Suuuper:lol:. Quote
Martunia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Jakie wspaniałe wiadomości! Na pewno wszystkich to cieszy, jak szybko zadomowił się Bary u Ciebie, Wmarkos. :loveu: Quote
Doda_ Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Margo05 napisał(a):Już nie mogę się doczekać wizyty :loveu: WIZYTY nie bedzie :mad: Zdjecia !! Quote
Margo05 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 wywaliło mi dysk :evil_lol: nie ma zdjeć :evil_lol: Quote
gallegro Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Margo05 napisał(a):wywaliło mi dysk :evil_lol: nie ma zdjeć :evil_lol: Prześlij mi go... odzyskiwałem już dane z totalnie padniętych HDD :eviltong: Podać adres do wysyłki ? :diabloti: Quote
Hotel KADIF Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Ło matko......!!! :crazyeye: Co się dzieje na tym wątku??!! :diabloti::mad: Nie było mnie chwilkę a tutaj strajki jakieś.... i takie tam... grośby, że nie będzie wizyty... :diabloti::mad::evil_lol:!!! [quote name='Ania-tygrysiczka']A Ty, wujku od razu, bez bicia lepiej się przyznaj, że chcesz zobaczyć DIF "od tyłu" Margo! I po co było chlapać "zdjęciem" ??!!:diabloti: Teraz ... sie wyplątuj z tego!!:eviltong: Sama, bo ja mówię: :eviltong:NEVER :eviltong: Quote
Margo05 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Mnie tu nie ma, dysku nie ma (się utopił, potem spalił, a potem ja się powiesiłam i dlatego mnie nie ma), a tu pisze mój nie materialny duch. Do tego poszedł w kursywę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Margo05']Mnie tu nie ma, dysku nie ma (się utopił, potem spalił, a potem ja się powiesiłam i dlatego mnie nie ma), a tu pisze mój nie materialny duch. Do tego poszedł w kursywę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jassssssne i pewnie klepie nie w klawiaturę tylko ma maszynę do pisania :lol: Quote
Doda_ Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Margo ja się duchów nie boje :mad: gallegro odzyska dane, zdjecia! No i cekinka ma racje, masz w APARACIE! FOTKI!! FOTKI!! FOTKI!! Quote
Hotel KADIF Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Kochani!! Żarty, żartami .... a teraz na poważnie!!! :-( Niestety od teraz będę bywała na dogo bardzo sporadycznie!! Cieszy mnie ogromnie szczęście psów, którym pomogłam znaleźć dom z Waszą nieocenioną, ogromną pomocą!!!! Bardzo Wam dziękuję.... Za wszystko!!!!!! Ale mam malutkie dzieci, męża... i malutką firemkę, którą niedawno założyłam! Wczoraj miałam niezbyt przyjemny telefon w sprawie Barego.... Zadzwoniła jakaś baba niby się dowiedzieć coś na temat Barego, ale rozmowa zakończyła się pretensjami w moją stronę, że samowolka.... że pies miał "opiekę"... że był szczęśliwy..... :angryy: Nie chcę przytaczać rozmowy, ale posłałam ją w cholerę ..... :angryy:!!! Nie daję rady ze wszystkim!! :-(:oops: I mam do Was wszystkich ogromną prośbę..... Pomóżcie mi jeszcze znaleźć dom dla Bao!! :placz: To ten mikropies z mojego podpisu..... Po sytuacji jaka wyniknęła na jego wątku ma szczerze wszystkiego dosyć!! Dla niewtajemniczonych: poprosiłam '' Łódź" o sprawdzenie domu a wolontariuszka "wcisnęła" osobie zainteresowanej psaz łódzkiego schronu o rok młodszego od Bao!!!! A podobno Bao był za młody dla niej....:angryy::angryy::angryy:. Pani ma 62 lata.... Trzepnęło to mną porządnie i potrzebuję "urlopu"! A ten psiul ma niewiele czasu! Już raz DT mi wymówił "opiekę", ale ubłagałam jeszcze kilka dni!!!:-( Quote
Doda_ Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 zachary, nie :mad: DIF - napiszę Ci coś na PW w sprawie tymczasu Quote
Hotel KADIF Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 zachary napisał(a):DIF, no i uciszyłaś żarty... Ależ nie było to moim zamiarem! :oops: Super, że wszyscy się dobrze bawią na wątku Barula i niech tak zostanie!!! Te żarty są wyrazem naszej radości z powodu znalezienia Baremu domu!!! :multi: Ech... może niepotrzebnie to wszystko pisałam... :oops::shake::ices_bla: Quote
zwierzus Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Aneczko, baardzo potrzebnie to napisałaś... Żarty niech trwają (zgodnie z wolą założycielki wątku :loveu:) ale trzeba się też skupić na mikropsie :cool3:. Wszyscy rozumieją że masz "przyległości", które wymagają uwagi :evil_lol: UWAGA MIKROPIES SZUKA PILNIE DT LUB DS Quote
Wet-siostra Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='zwierzus'] UWAGA MIKROPIES SZUKA PILNIE DT LUB DS A ja coś napisałam na jego wątku...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I nie przyjmuję do wiadomości odpowiedzi odmownej...:eviltong: Bo-ODEJDĘ Z DOGO...:diabloti:... DIF-Psiapsiółko-pozwól mi pomóc,poczuć się potrzebną...:oops: FOTKI!!!!!!!! FOTKI!!!!!!!! FOTKI!!!!!!!! Quote
zwierzus Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 No to sprawa mikropsa załatwiona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A teraz ładnie prosimy: FOTKI [SIZE=5]FOTKI [SIZE=4]FOTKI [SIZE=3]FOTKI [SIZE=2]FOTKI FOTKI :loveu::loveu::loveu: Quote
Hotel KADIF Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Miałam kolejny telefon do jednej z "opiekunek" Barego w Halinowie!!!! :angryy: Pani naprawdę grzecznie poprosiła o adres wmarkosa, bo razem z kuzynką chciałyby sprawdzić warunki w jakich Bary przebywa!! :crazyeye: Oczywiście nie podałam im tego adresu bo akurat go "zgubiłam" ;), ale zadzwonię wieczorem i podam! Próbowałam się skontaktować z wmarkosem, ale chyba nie ma zasięgu, bo "abonent czasowo niedostępny" oraz z EMIR, ale nie odbiera telefonu - pewnie za chwilkę oddzwoni ..jak zawsze! :hmmmm: Quote
kaja555 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 wiesz DIF, te baby są jakie są, ale coś ich tam Bary obchodzi, to im powiedz że lepiej trafić nie mógł itp. a potem niech się od Barula odw...;) Quote
Doda_ Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 DIF - nie daj im adres wmarkosa!!! Po co im adres? nie były i nie są opiekunkami Barego!! PO co chcą sprawdzić warunki, w jakich żyje Bary, skoro chciały go uśpić gdyby nowy właściciel się wprowadził:mad: Quote
Hotel KADIF Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 kaja555 napisał(a):wiesz DIF, te baby są jakie są, ale coś ich tam Bary obchodzi, to im powiedz że lepiej trafić nie mógł itp. a potem niech się od Barula odw...;) To właśnie powiedziałam pańci! Niech poda mi adres mailowy to im prześlę zdjęcia Barego, jak się tak interesują strasznie .... :angryy: Uważam, że powinno im to wystarczyć! I niech się odw....., jak powiedziała Kaja! A poza tym EMIR nie wyraziła zgody na podanie adresu Barego! Jakby co paniusie mają dzwonić do niej .....:eviltong: A ona już zrobi z nimi porządek! :snipersm: Quote
zwierzus Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Słusznie DIF :loveu:. A jak babom tak zależało na Barym to czemu go nie przygarnęły na swoje podwórko tylko pozwoliły żeby się błąkał???? Adres wmarkosa jest tylko do wiadomości osób bezpośrednio zaangażowanych w pomoc psiakowi :cool3: Quote
Recommended Posts