Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witajcie cioteczki....;) strajk miał się zakończyć, Bary przez całą niedziela był zdany na towarzystwo mej mamy i Tekluni, :multi:bo mnie nie było ,Bary chodził krok za krokiem za mamą,ale śpi w domu że do kojca tylko wejdzie i spowrotem wychodzi ,jednak woli wolność, jak wróciłem zaczoł bardzo się radować i lizać me ręce z radośći ze nie mogłem się oderwać od niego to jest dopiero piescoch z tego Barego:loveu::loveu::loveu:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wmarkos, Bary poczuł się u Ciebie jak kochany psiak i tak się zachowuje.Cieszy się na widok pana, merda ogonkiem, liże ręce.Zadomowił się szybciej niż błyskawicznie. Suuuper:lol:.

Posted

Margo05 napisał(a):
wywaliło mi dysk :evil_lol: nie ma zdjeć :evil_lol:

Prześlij mi go... odzyskiwałem już dane z totalnie padniętych HDD :eviltong:
Podać adres do wysyłki ? :diabloti:

Posted

Ło matko......!!! :crazyeye: Co się dzieje na tym wątku??!! :diabloti::mad:

Nie było mnie chwilkę a tutaj strajki jakieś.... i takie tam... grośby, że nie będzie wizyty... :diabloti::mad::evil_lol:!!!

[quote name='Ania-tygrysiczka']A Ty, wujku od razu, bez bicia lepiej się przyznaj, że chcesz zobaczyć DIF "od tyłu"

Margo! I po co było chlapać "zdjęciem" ??!!:diabloti:
Teraz ... sie wyplątuj z tego!!:eviltong:
Sama, bo ja mówię:

:eviltong:NEVER :eviltong:

Posted

Mnie tu nie ma, dysku nie ma (się utopił, potem spalił, a potem ja się powiesiłam i dlatego mnie nie ma), a tu pisze mój nie materialny duch. Do tego poszedł w kursywę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Margo05']Mnie tu nie ma, dysku nie ma (się utopił, potem spalił, a potem ja się powiesiłam i dlatego mnie nie ma), a tu pisze mój nie materialny duch. Do tego poszedł w kursywę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jassssssne i pewnie klepie nie w klawiaturę tylko ma maszynę do pisania
:lol:

Posted

Kochani!!

Żarty, żartami .... a teraz na poważnie!!! :-(

Niestety od teraz będę bywała na dogo bardzo sporadycznie!!
Cieszy mnie ogromnie szczęście psów, którym pomogłam znaleźć dom z Waszą nieocenioną, ogromną pomocą!!!! Bardzo Wam dziękuję.... Za wszystko!!!!!!
Ale mam malutkie dzieci, męża... i malutką firemkę, którą niedawno założyłam! Wczoraj miałam niezbyt przyjemny telefon w sprawie Barego.... Zadzwoniła jakaś baba niby się dowiedzieć coś na temat Barego, ale rozmowa zakończyła się pretensjami w moją stronę, że samowolka.... że pies miał "opiekę"... że był szczęśliwy..... :angryy: Nie chcę przytaczać rozmowy, ale posłałam ją w cholerę ..... :angryy:!!!
Nie daję rady ze wszystkim!! :-(:oops:
I mam do Was wszystkich ogromną prośbę.....
Pomóżcie mi jeszcze znaleźć dom dla Bao!! :placz: To ten mikropies z mojego podpisu.....
Po sytuacji jaka wyniknęła na jego wątku ma szczerze wszystkiego dosyć!! Dla niewtajemniczonych: poprosiłam '' Łódź" o sprawdzenie domu a wolontariuszka "wcisnęła" osobie zainteresowanej psaz łódzkiego schronu o rok młodszego od Bao!!!! A podobno Bao był za młody dla niej....:angryy::angryy::angryy:. Pani ma 62 lata....
Trzepnęło to mną porządnie i potrzebuję "urlopu"! A ten psiul ma niewiele czasu! Już raz DT mi wymówił "opiekę", ale ubłagałam jeszcze kilka dni!!!:-(

Posted

zachary napisał(a):
DIF, no i uciszyłaś żarty...

Ależ nie było to moim zamiarem! :oops:
Super, że wszyscy się dobrze bawią na wątku Barula i niech tak zostanie!!!
Te żarty są wyrazem naszej radości z powodu znalezienia Baremu domu!!! :multi:
Ech... może niepotrzebnie to wszystko pisałam... :oops::shake::ices_bla:

Posted

Aneczko, baardzo potrzebnie to napisałaś... Żarty niech trwają (zgodnie z wolą założycielki wątku :loveu:) ale trzeba się też skupić na mikropsie :cool3:.
Wszyscy rozumieją że masz "przyległości", które wymagają uwagi :evil_lol:
UWAGA MIKROPIES SZUKA PILNIE DT LUB DS

Posted

[quote name='zwierzus'] UWAGA MIKROPIES SZUKA PILNIE DT LUB DS

A ja coś napisałam na jego wątku...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I nie przyjmuję do wiadomości odpowiedzi odmownej...:eviltong: Bo-ODEJDĘ Z DOGO...:diabloti:...
DIF-Psiapsiółko-pozwól mi pomóc,poczuć się potrzebną...:oops:

FOTKI!!!!!!!!
FOTKI!!!!!!!!
FOTKI!!!!!!!!

Posted

No to sprawa mikropsa załatwiona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A teraz ładnie prosimy:
FOTKI
[SIZE=5]FOTKI
[SIZE=4]FOTKI
[SIZE=3]FOTKI
[SIZE=2]FOTKI
FOTKI
:loveu::loveu::loveu:

Posted

Miałam kolejny telefon do jednej z "opiekunek" Barego w Halinowie!!!! :angryy:
Pani naprawdę grzecznie poprosiła o adres wmarkosa, bo razem z kuzynką chciałyby sprawdzić warunki w jakich Bary przebywa!! :crazyeye:
Oczywiście nie podałam im tego adresu bo akurat go "zgubiłam" ;), ale zadzwonię wieczorem i podam!
Próbowałam się skontaktować z wmarkosem, ale chyba nie ma zasięgu, bo "abonent czasowo niedostępny" oraz z EMIR, ale nie odbiera telefonu - pewnie za chwilkę oddzwoni ..jak zawsze!
:hmmmm:

Posted

DIF - nie daj im adres wmarkosa!!! Po co im adres? nie były i nie są opiekunkami Barego!! PO co chcą sprawdzić warunki, w jakich żyje Bary, skoro chciały go uśpić gdyby nowy właściciel się wprowadził:mad:

Posted

kaja555 napisał(a):
wiesz DIF, te baby są jakie są, ale coś ich tam Bary obchodzi, to im powiedz że lepiej trafić nie mógł itp. a potem niech się od Barula odw...;)

To właśnie powiedziałam pańci! Niech poda mi adres mailowy to im prześlę zdjęcia Barego, jak się tak interesują strasznie .... :angryy:
Uważam, że powinno im to wystarczyć! I niech się odw....., jak powiedziała Kaja! A poza tym EMIR nie wyraziła zgody na podanie adresu Barego! Jakby co paniusie mają dzwonić do niej .....:eviltong: A ona już zrobi z nimi porządek! :snipersm:

Posted

Słusznie DIF :loveu:. A jak babom tak zależało na Barym to czemu go nie przygarnęły na swoje podwórko tylko pozwoliły żeby się błąkał???? Adres wmarkosa jest tylko do wiadomości osób bezpośrednio zaangażowanych w pomoc psiakowi :cool3: