Hotel KADIF Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Doda_ napisał(a):piekne zdjecia :loveu: Margo - ciotki beda wsciekle :angryy: w tym ja :angryy: gdzie te TAJEMNICZE zdjecie :angryy: Nie wiem o czym gadasz..... :eviltong::evil_lol:!!!Ale niezależnie o czym.... ZABRANIAM ! :mad::roflt: Quote
Doda_ Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='DIF']Nie wiem o czym gadasz..... :eviltong::evil_lol:!!!Ale niezależnie o czym.... ZABRANIAM ! :mad::roflt: i tak zdjecie sie pojawi :diabloti: Quote
JoSi Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Bary nareszcie uśmiechnięty, to takie wzruszające. Quote
Cekinka13* Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Tak... wzruszające, wzruszające... Fotki super, naprawdę widać, że Bary jest szczęśliwy! :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Przesłałam Margo również zdjęcia z domu... te na dywanie... Trochę nieostre, ale widać Barego jaki śpi :evil_lol:! Naprawdę jestem ogromnie zdziwiona, że Bary dał się tak łatwo "oswoić"! I Cekinka i Margo mogą zaświadczyć, że nie był psem który łatwo zaufa komukolwiek. Teraz pozostaje nam już tylko zaglądać na wątek Barego, oglądać zdjęcia i cieszyć się jego szcześciem!:p:p:p I tutaj pozwolę się wypowiedzieć za Margo, bo wiem, że się ze mną zgodzi!!! Prawda, Margo? :mad: Niebawem pojedziemy do Barego, wmarkosa i jego Mamy. Naprawdę z mojej strony wyprawa z Margo... ta jej paplanina (boszzzz... naprawdę myślałam, że ja przegadam każdego, ale Margo pobiła mnie na głowę:loveu:)....to czysta przyjemność!:evil_lol: No i oczywiście poznanie wmarkosa i jego Mamy!!! Na pewno niedługo pojedziemy, zwłaszcza że zaproszenie zostało upublicznione: :eviltong: wmarkos napisał(a):pewnie że wiem !!!:loveu:że przyjedziecie zapraszamy bardzo gorąco;) Ech...szczęśliwa jestem!!!!! :cunao: Quote
Wet-siostra Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Fotki są super!!!Bary w końcu jest szczęśliwy...ALE...:angryy: TO NIE WSZYSTKIE FOTKI!:shake: nie te o które nam chodzilo!!!:angryy::angryy::angryy: DAWAĆ , DAWAĆ...:diabloti: :mad::mad::mad: Quote
zachary Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Cioteczko wet-siostro, uspokój się,odpocznij, przede wszystkim wracaj do zdrowia:multi:.Chociaż..., po nieprzespanej nocy masz tyle energii:evil_lol:??? Mam nadzieję,że Margo nigdy nie zamieści zdjęć rewersu DIF,a wyobraźnia cioteczek powinna im wystarczyć:evil_lol:... Bary,ten twój uśmiechnęty pysio - miód na serce dogomaniaczek:multi:. Quote
Hotel KADIF Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 zachary napisał(a):Mam nadzieję,że Margo nigdy nie zamieści zdjęć rewersu DIF,a wyobraźnia cioteczek powinna im wystarczyć:evil_lol:... Bary,ten twój uśmiechnęty pysio - miód na serce dogomaniaczek:multi:. I koniec tematu! :mad: Podpisuję się "obiema ręcami" pod wypowiedzią zachary! :diabloti: Dzięki, ciotka za wsparcie!! Ps: dajcie już spokój.....:shake: Quote
wmarkos Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 witam. :loveu::loveu::loveu: chcę was powiadomić że Bary piątkową noc spędził w domku, po prostu tak się usadowił że nawet koparką by go nie ruszył. wszystkich kto się pojawi w pobliżu ogrodzenia Barula na wszystkich szczeka wraz z Tekilą, :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='wmarkos']witam. :loveu::loveu::loveu: chcę was powiadomić że Bary piątkową noc spędził w domku, po prostu tak się usadowił że nawet koparką by go nie ruszył. wszystkich kto się pojawi w pobliżu ogrodzenia Barula na wszystkich szczeka wraz z Tekilą, :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A to Barul jeden sie rozbrykał i rozpastwił (jeśli dobrze piszę :oops:)! Ciekawe czy on kiedykolwiek BYŁ w domu... Wmarkos! Pilnuj Barego, żeby nie szczekał za bardzo :razz:. Quote
Hotel KADIF Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Zwróćcie uwagę na awatar wmarkosa :evil_lol:!!! Bary z Tekilą!! :crazyeye: A przed chwilą był sam Bary...Przysięgam !! :crazyeye:..... Chyba pójdę już spać 0X!! Quote
zachary Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Wmarkos, nie dość,że wszystkie ciotki przyprawiłeś o łzy wzruszenia /z radości/, to jeszcze Barula zaczarowałeś!!! Jestem Twoją fanką:loveu: Quote
Hotel KADIF Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 zachary napisał(a):Wmarkos, nie dość,że wszystkie ciotki przyprawiłeś o łzy wzruszenia /z radości/, to jeszcze Barula zaczarowałeś!!! Jestem Twoją fanką:loveu: Nie, Kochana!! :diabloti: To ja i Margo jesteśmy fankami wmarkosa!!! :diabloti::mad::eviltong: Quote
zachary Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 DIF, z szacunku i uwielbienia do Ciebie / i z wrodzonej spolegliwości / ustępuję;)... Quote
Hotel KADIF Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 zachary napisał(a):DIF, z szacunku i uwielbienia do Ciebie / i z wrodzonej spolegliwości / ustępuję;)... No.... :mad::turn-l::roflt::sweetCyb: Quote
Cekinka13* Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Takie małe zboczenie z tematu... ciotki, zapraszam na wątek psa z Halinowa: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10313936#post10313936 Trzeba go ratować! Quote
zachary Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Margo, gdzie się podziewasz??? Miałaś wkleić fotki Barula śpiącego na dywanie w domu wmarkosa. Zrób nam tę niespodziankę na koniec dnia,proszę. Quote
Wet-siostra Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Cioteczki,czytam i nie wierzę...Czy jesteście pewne,że ten pies u dogociacha wmarkosa i Bary to ten sam pies????:evil_lol::evil_lol: No,no,no...:cool3: Quote
Margo05 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 INNYCH zdjęć nie będzie :evil_lol: :diabloti: Ja chcę z ciotką DIF jechać do Barula, Tekili, Mamy Wmarkosa i Wmarkosa :loveu:, a jak ona mnie oskalpuje, to nie pojadę :placz:, bo będę musiała jechać do szpitala :placz: I oficjalnie potwierdzam, że jestem wielką fanką Wmarkosa :loveu::loveu::loveu: Quote
Doda_ Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Margo jak zdjęcie nie wstawisz to i tak do Barego nie pojedziesz!!:mad::mad::mad: My dogomanki... Ciebie zaatakujemy!!!! z pięsciami :mad::mad::mad: Quote
Hotel KADIF Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Yes...Yes...yes!!!!!!!!!!!!!!!!!:ghost_2: :drink1::beerchug::drinka::sabber::knajpa::eating::drinking: Quote
Recommended Posts