Margo05 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Wmarkos, nie zapomnieliśmy :) Ja dopiero dziś wróciłam do domu i tylko pobieżnie zaglądam, bo padam ze zmęczenia. Zamiast urlopu malowaliśmy domek na działce. Nawet nie sądziłam, że to tyle pracy :cool3: Na razie nie ma dla mnie ani DT ani DS. Jakieś światełko czasem miga w tunelu, ale póki co to nic pewnego nie ma :placz: Quote
zwierzus Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 wmarkos napisał(a):O""" zapomnieli już wszyscy o BARYM:placz::placz::placz::placz::placz: Nie zapomnieli :loveu:. Ale domagają się nowych fotek :loveu: Quote
patch75 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 margo, jak tam Twoja sytuaja mieszkaniowa???dalo rade cos tanszego znalezc? Quote
Margo05 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 patch75 napisał(a):margo, jak tam Twoja sytuaja mieszkaniowa???dalo rade cos tanszego znalezc? Patch, niestety, jeszcze nie :-( Póki co przeglądam ogłoszenia, ale ceny są nie do przyjęcia :roll: Quote
Hotel KADIF Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 wmarkos napisał(a):O""" zapomnieli już wszyscy o BARYM:placz::placz::placz::placz::placz: O to możesz się nie martwić! O Barym wszysyc będą zawsze pamiętać! :loveu: Lepiej napisz co u niego? Obszczekuje obcych, pilnuje Was? Jak dogaduje się z Tekilą? Quote
patch75 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 ile was jest? jak duza rodzina do zamieszkania?? Quote
ANETTTA Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 li1 napisał(a):Ja moge udostepnic na jakis czas mieszkanie w centrum Warszawy dla potrzebujacego dogomaniaka i paru psow. Napiszcie do mnie bezposrednio, to rozwazymy sutuacje. Pozdrawiam i co ktos sie zglosil Quote
Hotel KADIF Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 zwierzus napisał(a):Nie zapomnieli :loveu:. Ale domagają się nowych fotek :loveu: Mówisz i masz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:: Zwróćcie uwagę jak Barul się błyszczy i na ...adresówkę :crazyeye::multi:! Wmarkos!! Bary jest piękny, zadbany, uśmiechnięty i szczęśliwy! :loveu::loveu::loveu: Dziękuję Ci!! :buzi: Quote
Margo05 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 patch75 napisał(a):ile was jest? jak duza rodzina do zamieszkania?? Patch, jest nas troje i dwa kotki :) ANETTTA napisał(a):i co ktos sie zglosil Anetko, już rozmawiałam z li, jesteśmy w kontakcie. Barulo piękności :) Quote
Isadora7 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Aż się popłakałam jak zobaczyłam Barulka. Piękny jest. Jaki uśmiechnięty. Jaka cudna sierść. Aż mnie wzdryga na to co było, na te pasztety co tak "rozpaczają". Normalnie gapiłam się parę chwil zanim zabrałam się a pisanie. Quote
Hotel KADIF Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Isadora7 napisał(a):Aż się popłakałam jak zobaczyłam Barulka. Piękny jest. Jaki uśmiechnięty. Jaka cudna sierść. Aż mnie wzdryga na to co było, na te pasztety co tak "rozpaczają". Normalnie gapiłam się parę chwil zanim zabrałam się a pisanie. Śliczniutki jest!!! I szczęśliwy! Wmarkos dawaj więcej fotków!!:mad: Już umiem wklejać! :evil_lol::multi: Quote
zwierzus Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 DIF napisał(a):Śliczniutki jest!!! I szczęśliwy! Wmarkos dawaj więcej fotków!!:mad: Już umiem wklejać! :evil_lol::multi: Wyrabiasz się DIF :evil_lol:. Niedługo może wysiudasz ciotkę Isadorę z banerków :evil_lol: Quote
Margo05 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Cioteczka DIF nam się rozbrykała :evil_lol: Nie macie wrażenia, że Barulo jakby nieco się zwiększył? :cool3::loveu: Quote
Hotel KADIF Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Margo05 napisał(a):Cioteczka DIF nam się rozbrykała :evil_lol: Nie macie wrażenia, że Barulo jakby nieco się zwiększył? :cool3::loveu: Pewnie, że mam wrażenie!!! :evil_lol: Wmarkos Barul jest za dobrze karmiony!!! :mad::cool3::evil_lol: Polecam stronkę: http://www.otylosczwierzat.pl/ Quote
Hotel KADIF Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 zwierzus napisał(a):Wyrabiasz się DIF :evil_lol:. Niedługo może wysiudasz ciotkę Isadorę z banerków :evil_lol: Co Ty... Nie dorastam Isadorce do piętów a na kostki to w ogóle nie mam szans!!!! :shake::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 zwierzus napisał(a):Wyrabiasz się DIF :evil_lol:. Niedługo może wysiudasz ciotkę Isadorę z banerków :evil_lol: DIF napisał(a):Co Ty... Nie dorastam Isadorce do piętów a na kostki to w ogóle nie mam szans!!!! :shake::evil_lol: [FONT=Impact]Czy mi się wydaje czy ktoś o mnie mówi?[/FONT] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Hotel KADIF Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Isadora7 napisał(a):[FONT=Impact]Czy mi się wydaje czy ktoś o mnie mówi?[/FONT] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Aaa .... yyyy...eeee...:p Tak plotkujemy troszku! :eviltong::evil_lol: Quote
Margo05 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Bary jest teraz w najlepszym domku na świecie u wmarkosa :loveu: I jest bardzo szczęśliwy :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Frytela napisał(a):Moge zadać pytanie? Gdzie teraz jest Bary? Okolice Dęblina! :eviltong: Quote
zachary Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Widać,że Bary ma się "byczo".Oj, dobrze wygląda,za dobrze:razz:.Prawdziwie tłuste czasy nastały Barulkowi.Wmarkos:loveu::multi:.Miód na serce takie foty!!! Quote
Isadora7 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Zrobić plakat z Barulkiem trzeba i pasztetom halinowskim powiesić przed nosami. :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Hotel KADIF Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Isadora7 napisał(a):Zrobić plakat z Barulkiem trzeba i pasztetom halinowskim powiesić przed nosami. :megagrin::megagrin::megagrin: Zrobię i powieszę jakem DIF !!!!:czytaj::czytaj::czytaj: Quote
Recommended Posts