Wet-siostra Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 OOOOO?????FOTKI!!!!:crazyeye: Jak miło!!!:diabloti: Ale...własnym oczom nie wierzę...:cool3: BARY SIĘ UŚMIECHA!!!:loveu: Jest szczęśliwy!!!:loveu: Jesteście pewne,Cioteczki i wujkowie,że to ten sam,biedny,zrezygnowany psiak???;) Wujku wmarkos-jesteś chyba czarodziejem...:p Proszę o wpisanie mnie na listę chętnych na wizytę poadopcyjną...:lol: Quote
kaja555 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 I kto by pomyślał, że z niego się taki domownik zrobi?? :loveu: Quote
Margo05 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 DIF napisał(a):Margo! Nie sądzisz, że wmarkos ma piękne panelki?! :cool3: Może by je obejrzały na żywo, co? :evil_lol::eviltong: Świetna myśl :loveu: Panelki trza dokładnie obejrzeć :evil_lol::evil_lol: To kiedy? :eviltong: Quote
wmarkos Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 :multi:Margo05 napisał(a):Świetna myśl :loveu: Panelki trza dokładnie obejrzeć :evil_lol::evil_lol: To kiedy? :eviltong: witam . :multi:serdeczne dzięki za fotki Barego, dla Margo i DIF:loveu::loveu:Bary niemoże doczekać przyjazdu, zapraszamy bardzo a bardzo gorąco dzieki wam wszystki że jesteście jeszcze tak mocno związani z Barym:multi:pozdrawiam w imieniu Barego i swym i zapraszamy...:loveu: Quote
zwierzus Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 DIF napisał(a):No jak nie???!! :diabloti: Tylko najpierw musimy się dogadać z Margo i wmarkosem.... stworzyć listę chętnych... żarcia nakupić!!! No bo wiesz..?! ;) Złożyć się trzeba...! Przecież nie możemu wmarkosa obciążyć kosztami żywienia grilowego połowy Polski..:eviltong::evil_lol::shake: To chyba jasne.... :mad: No to ja się też dopiszę na listę :lol: Quote
majqa Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Nie wytrzymałam i zajrzałam...Nic tak nie uszczęśliwia, jak widok tak roześmianego, psiego pychola. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
wmarkos Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 witam.... :loveu: bardzo superowo że wszyscy cieszą się że Bary jest szczęśliwy -no bo jest, on was wszystkich pozdrawia już nie morze doczekać się przyjazdu DIF i Margo, :loveu::loveu::loveu: Quote
Doda_ Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 wmarkos napisał(a):witam.... :loveu: bardzo superowo że wszyscy cieszą się że Bary jest szczęśliwy -no bo jest, on was wszystkich pozdrawia już nie morze doczekać się przyjazdu DIF i Margo, :loveu::loveu::loveu: To tylko one pojadą? :placz: A my, reszta?? :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :diabloti: Quote
Margo05 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Ja też się nie mogę doczekać :loveu::loveu::loveu: Cioteczko IF, ja wiem, że Ty od dziś na urlopie (ja też :evil_lol:), ale powiedz mi kochaniutka kiedy my jedziemy w odwiedzinki :cool3::loveu: Quote
wmarkos Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Doda_ napisał(a):To tylko one pojadą? :placz: A my, reszta?? :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :diabloti: witam.. :loveu:zapraszamy i tą resztę- niechaj się pakuje i przyjeżdża :multi:ja już jestem od 10-lipca na urlopie:multi::multi::multi: Quote
Hotel KADIF Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Margo05 napisał(a):Ja też się nie mogę doczekać :loveu::loveu::loveu: Cioteczko IF, ja wiem, że Ty od dziś na urlopie (ja też :evil_lol:), ale powiedz mi kochaniutka kiedy my jedziemy w odwiedzinki :cool3::loveu: Niestety... akurat cierpię na c/hroniczny brak kasy i czasu...... :placz::oops: Quote
Margo05 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 DIF napisał(a):Niestety... akurat cierpię na c/hroniczny brak kasy i czasu...... :placz::oops: DIF, świetnie Cię rozumiem :-( Quote
Isadora7 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 DIF napisał(a):Niestety... akurat cierpię na c/hroniczny brak kasy i czasu...... :placz::oops: Margo05 napisał(a):DIF, świetnie Cię rozumiem :-( Witajcie zatem w Klubie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Margo05 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ech... ja oprócz szukania domu dla Czarnuszka szukam też dla siebie. Właścicielka mieszkania, które wynajmujemy chce w nim ulokować swoją chrześnicę, której się marzy "studiowanie w stolicy". Tak więc musimy się wyprowadzić. A nie mamy gdzie :placz::placz::placz: Ceny mieszkań na warszawskim rynku są obłędne, a do tego dochodzi jeszcze lokalizacja. Nie chcę zmieniać Córce szkoły, a jest za mała na samodzielne, długie dojazdy :placz::placz::placz: Quote
Isadora7 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Margo05 napisał(a):Ech... ja oprócz szukania domu dla Czarnuszka szukam też dla siebie. Właścicielka mieszkania, które wynajmujemy chce w nim ulokować swoją chrześnicę, której się marzy "studiowanie w stolicy". Tak więc musimy się wyprowadzić. A nie mamy gdzie :placz::placz::placz: Ceny mieszkań na warszawskim rynku są obłędne, a do tego dochodzi jeszcze lokalizacja. Nie chcę zmieniać Córce szkoły, a jest za mała na samodzielne, długie dojazdy :placz::placz::placz: O kurcze:-( pokręcę głową na okrągło może mi co w ucho wpadnie. Kurcze że nie mogła gdzie indziej studiować:-( Quote
Margo05 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Isadora7 napisał(a):O kurcze:-( pokręcę głową na okrągło może mi co w ucho wpadnie. Kurcze że nie mogła gdzie indziej studiować:-( Dzięki Isadorko :loveu: Ciągną do tej Wawy jak by tu raj na ziemi był. A wcale nie jest :-( Wszystko droższe niż w innych miastach, a wynagrodzenie przeciętnego Kowalskiego niższe niż choćby na Śląsku :placz: Quote
zwierzus Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Margo05 napisał(a):Ech... ja oprócz szukania domu dla Czarnuszka szukam też dla siebie. Właścicielka mieszkania, które wynajmujemy chce w nim ulokować swoją chrześnicę, której się marzy "studiowanie w stolicy". Tak więc musimy się wyprowadzić. A nie mamy gdzie :placz::placz::placz: Ceny mieszkań na warszawskim rynku są obłędne, a do tego dochodzi jeszcze lokalizacja. Nie chcę zmieniać Córce szkoły, a jest za mała na samodzielne, długie dojazdy :placz::placz::placz: Margo szuka DS Quote
Doda_ Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Pilnie poszukiwany DT/DS dla margo! ISadora jak Ty to robisz??? :placz::placz::placz: Quote
zwierzus Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Isadora7 napisał(a): Wow :loveu: Szczęka mi opadła po raz kolejny :loveu:. Z taką reklamą Margo znajdzie domek migusiem :evil_lol: Quote
Margo05 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Jesteście niesamowite :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zdrojka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Margo, a w której części Wawy mieszkasz? Ja też poszukam... A Barulek śliczny i taki uśmiechnięty... Quote
Hotel KADIF Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Isadora7 napisał(a): MARGO-tko, kochana!!!! I co Ty teraz zrobisz???!! Co dalej??!! :shake: Na razie zmieniam tytuł .... Nie wiem co z tego wyniknie!!! Quote
Recommended Posts