Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

OOOOO?????FOTKI!!!!:crazyeye: Jak miło!!!:diabloti:
Ale...własnym oczom nie wierzę...:cool3:
BARY SIĘ UŚMIECHA!!!:loveu:
Jest szczęśliwy!!!:loveu:
Jesteście pewne,Cioteczki i wujkowie,że to ten sam,biedny,zrezygnowany psiak???;)
Wujku wmarkos-jesteś chyba czarodziejem...:p
Proszę o wpisanie mnie na listę chętnych na wizytę poadopcyjną...:lol:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DIF napisał(a):
Margo! Nie sądzisz, że wmarkos ma piękne panelki?! :cool3:
Może by je obejrzały na żywo, co? :evil_lol::eviltong:

Świetna myśl :loveu: Panelki trza dokładnie obejrzeć :evil_lol::evil_lol: To kiedy? :eviltong:

Posted

:multi:

Margo05 napisał(a):
Świetna myśl :loveu: Panelki trza dokładnie obejrzeć :evil_lol::evil_lol: To kiedy? :eviltong:

witam . :multi:serdeczne dzięki za fotki Barego, dla Margo i DIF:loveu::loveu:Bary niemoże doczekać przyjazdu, zapraszamy bardzo a bardzo gorąco dzieki wam wszystki że jesteście jeszcze tak mocno związani z Barym:multi:pozdrawiam w imieniu Barego i swym i zapraszamy...:loveu:

Posted

DIF napisał(a):
No jak nie???!! :diabloti:
Tylko najpierw musimy się dogadać z Margo i wmarkosem.... stworzyć listę chętnych... żarcia nakupić!!! No bo wiesz..?! ;) Złożyć się trzeba...! Przecież nie możemu wmarkosa obciążyć kosztami żywienia grilowego połowy Polski..:eviltong::evil_lol::shake: To chyba jasne.... :mad:

No to ja się też dopiszę na listę :lol:

Posted

witam.... :loveu: bardzo superowo że wszyscy cieszą się że Bary jest szczęśliwy -no bo jest, on was wszystkich pozdrawia już nie morze doczekać się przyjazdu DIF i Margo, :loveu::loveu::loveu:

Posted

wmarkos napisał(a):
witam.... :loveu: bardzo superowo że wszyscy cieszą się że Bary jest szczęśliwy -no bo jest, on was wszystkich pozdrawia już nie morze doczekać się przyjazdu DIF i Margo, :loveu::loveu::loveu:

To tylko one pojadą? :placz:

A my, reszta?? :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :diabloti:

Posted

Ja też się nie mogę doczekać :loveu::loveu::loveu: Cioteczko IF, ja wiem, że Ty od dziś na urlopie (ja też :evil_lol:), ale powiedz mi kochaniutka kiedy my jedziemy w odwiedzinki :cool3::loveu:

Posted

Doda_ napisał(a):
To tylko one pojadą? :placz:

A my, reszta?? :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :diabloti:

witam.. :loveu:zapraszamy i tą resztę- niechaj się pakuje i przyjeżdża :multi:ja już jestem od 10-lipca na urlopie:multi::multi::multi:

Posted

Margo05 napisał(a):
Ja też się nie mogę doczekać :loveu::loveu::loveu: Cioteczko IF, ja wiem, że Ty od dziś na urlopie (ja też :evil_lol:), ale powiedz mi kochaniutka kiedy my jedziemy w odwiedzinki :cool3::loveu:

Niestety... akurat cierpię na c/hroniczny brak kasy i czasu...... :placz::oops:

Posted

DIF napisał(a):
Niestety... akurat cierpię na c/hroniczny brak kasy i czasu...... :placz::oops:

Margo05 napisał(a):
DIF, świetnie Cię rozumiem :-(

Witajcie zatem w Klubie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ech... ja oprócz szukania domu dla Czarnuszka szukam też dla siebie. Właścicielka mieszkania, które wynajmujemy chce w nim ulokować swoją chrześnicę, której się marzy "studiowanie w stolicy". Tak więc musimy się wyprowadzić. A nie mamy gdzie :placz::placz::placz: Ceny mieszkań na warszawskim rynku są obłędne, a do tego dochodzi jeszcze lokalizacja. Nie chcę zmieniać Córce szkoły, a jest za mała na samodzielne, długie dojazdy :placz::placz::placz:

Posted

Margo05 napisał(a):
Ech... ja oprócz szukania domu dla Czarnuszka szukam też dla siebie. Właścicielka mieszkania, które wynajmujemy chce w nim ulokować swoją chrześnicę, której się marzy "studiowanie w stolicy". Tak więc musimy się wyprowadzić. A nie mamy gdzie :placz::placz::placz: Ceny mieszkań na warszawskim rynku są obłędne, a do tego dochodzi jeszcze lokalizacja. Nie chcę zmieniać Córce szkoły, a jest za mała na samodzielne, długie dojazdy :placz::placz::placz:

O kurcze:-(
pokręcę głową na okrągło może mi co w ucho wpadnie.
Kurcze że nie mogła gdzie indziej studiować:-(

Posted

Isadora7 napisał(a):
O kurcze:-(
pokręcę głową na okrągło może mi co w ucho wpadnie.
Kurcze że nie mogła gdzie indziej studiować:-(

Dzięki Isadorko :loveu: Ciągną do tej Wawy jak by tu raj na ziemi był. A wcale nie jest :-( Wszystko droższe niż w innych miastach, a wynagrodzenie przeciętnego Kowalskiego niższe niż choćby na Śląsku :placz:

Posted

Margo05 napisał(a):

Margo szuka DS