Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 DIF napisał(a):warto spróbować ;):shake: Zdecydowanie tak, trzeba wszystkiego spróbować, ten Pies jest wart tego. :loveu: Quote
kaja555 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 No Bary pilnuje drogi, bo czeka aż DIF do niego przyjedzie...;) On musi znależć domek :-( Quote
kasikitd Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Pokrzepiające zdjęcia, ale to ciągle nie to, o co nam chodzi, ja też myślę nad tym jak najlepiej Barego " sprzedać", ciągle mi chodzi po głowie, by nawiązać do wątku tego wspaniałego psa z Krakowa, który wiernie czekał na swoją zmarłą panią i bodajże Kraków postawił mu pomnik. Quote
Hotel KADIF Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 kasikitd napisał(a):Pokrzepiające zdjęcia, ale to ciągle nie to, o co nam chodzi, ja też myślę nad tym jak najlepiej Barego " sprzedać", ciągle mi chodzi po głowie, by nawiązać do wątku tego wspaniałego psa z Krakowa, który wiernie czekał na swoją zmarłą panią i bodajże Kraków postawił mu pomnik. Redakcja "MP" doskonale zna historię Dżeka..... Ale może uderzyć gdzie indziej... Np. do konkurencji czyli "Przyjaciel Pies" :eviltong: Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 DIF napisał(a):Redakcja "MP" doskonale zna historię Dżeka..... Ale może uderzyć gdzie indziej... Np. do konkurencji czyli "Przyjaciel Pies" :eviltong: Uderzyć gdzie się da ale ja myślę że i tak największy oddźwiek będzie z tabloidu. Grupa docelowa periodyków "pieskich" jest zbyt wąska i często z tendencjami snobistycznym. Ale oczywiście, że warto i tam dać, nigdy nie wiadomo skąd wiatr zawieje. Quote
Wet-siostra Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Jak się ma Bary???Cioteczki,jak widzę,chcą z niego zrobić drugiego Dżeka...:eviltong:Super-pomysł,tylko na razie wstrzymajcie się z budową pomnika...:evil_lol: I nie tuczcie go tak,bo się zapasie...:loveu: Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 "Oddam Ci całą moją miłość, Oddam Ci całe moje serce, Oddam Ci nawet moją dusze, Tylko mnie przytul, weź na ręce. Spojrzę Ci wtedy ufnie w oczy, Wtulę swój nosek w Twoje ramię, Przyrzeknę wierność już na zawsze ... A tej przysięgi nic nie złamie. Więc daj mi tę ostatnią szansę, Pomóż w bolesnej mej udręce, Stanę sie całym Twoim życiem, ...Tylko mnie przytul, weź na ręce..." no może na te rączki byłby problem, ale jakoś chciałam wątek podnieść a pomysłu nie miałam :) to skorzystałam z tego wierszyka Quote
Wet-siostra Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 No to mnie przebiłaś!!!!:evil_lol:Tak pięknego wierszyka nie potrafię napisać...Kto jest autorem???CUDNY !!!:lol::lol:Ja dziś mam wieczorek...:oops: Quote
Martunia Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Piękny wiersz. :) Ale z Was poetki. :cool3: Śliczne zdjęcia. :loveu: Jak dobrze, że był w dobrym humorze. :) Wypatrz go ktoś! Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Wet-siostra napisał(a):No to mnie przebiłaś!!!!:evil_lol:Tak pięknego wierszyka nie potrafię napisać...Kto jest autorem???CUDNY !!!:lol::lol:Ja dziś mam wieczorek...:oops: Martunia napisał(a):Piękny wiersz. :) Ale z Was poetki. :cool3: Śliczne zdjęcia. :loveu: Jak dobrze, że był w dobrym humorze. :) Wypatrz go ktoś! Bez przesady dziewczyny, ja tam tylko częstochowskie rymy potrafię. A ten wiersz lata po forum i kiedyś mi się spodobał i wtykam jak już nie mam pomysłu na podbijanie wątku. Nie wiem czyj jest ale daję w cudzysłowach - bo nie mój. Quote
jotpeg Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Strasznie fajny Barry - takie psiaki sa najmadrzejsze :loveu::loveu: Quote
Avaloth Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 śliczny wiersz :) po domek Barry ! tak rozgłaszajcie go :multi: Quote
Cekinka13* Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 On jest boski... :loveu::loveu::loveu: DIF, jutro będę u niego przed szkolą i po, także możesz go sobie jutro odpuścić :lol: ;) Quote
Martunia Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 No, to jest bardzo dobry pomysł. ;) Do góry ! Quote
Hotel KADIF Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Cekinka13* napisał(a):On jest boski... :loveu::loveu::loveu: DIF, jutro będę u niego przed szkolą i po, także możesz go sobie jutro odpuścić :lol: ;) OKI !!!!! :loveu: Jutro mam wolne :evil_lol:! Quote
Hotel KADIF Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Na poniedziałek, 6 kwietnia, potrzebny jest kontenerek dla mojej Krówci!!!! Jedzie do chaty :loveu: Kto z Warszawy ma pożyczyć.....???!!! Quote
Becia66 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='DIF']Na poniedziałek, 6 kwietnia, potrzebny jest kontenerek dla mojej Krówci!!!! Jedzie do chaty :loveu: Gratulacje Dif...:loveu: Tak cicho myslę, że skoro Krówcia jedzie do domku to może Barry by znalazł kawalek miejsca u Ciebie coby ci smutno nie było...:eviltong: Quote
Isadora7 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Bary Bary Bary Bary Bary Bary Bary Bary Bary Bary Bary Bary Bary Bary Quote
kaja555 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 No to ja z rana jako trzecia podbijam Barego! Quote
Recommended Posts