Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pokrzepiające zdjęcia, ale to ciągle nie to, o co nam chodzi, ja też myślę nad tym jak najlepiej Barego " sprzedać", ciągle mi chodzi po głowie, by nawiązać do wątku tego wspaniałego psa z Krakowa, który wiernie czekał na swoją zmarłą panią i bodajże Kraków postawił mu pomnik.

Posted

kasikitd napisał(a):
Pokrzepiające zdjęcia, ale to ciągle nie to, o co nam chodzi, ja też myślę nad tym jak najlepiej Barego " sprzedać", ciągle mi chodzi po głowie, by nawiązać do wątku tego wspaniałego psa z Krakowa, który wiernie czekał na swoją zmarłą panią i bodajże Kraków postawił mu pomnik.

Redakcja "MP" doskonale zna historię Dżeka..... Ale może uderzyć gdzie indziej... Np. do konkurencji czyli "Przyjaciel Pies" :eviltong:

Posted

DIF napisał(a):
Redakcja "MP" doskonale zna historię Dżeka..... Ale może uderzyć gdzie indziej... Np. do konkurencji czyli "Przyjaciel Pies" :eviltong:

Uderzyć gdzie się da ale ja myślę że i tak największy oddźwiek będzie z tabloidu. Grupa docelowa periodyków "pieskich" jest zbyt wąska i często z tendencjami snobistycznym. Ale oczywiście, że warto i tam dać, nigdy nie wiadomo skąd wiatr zawieje.

Posted

Jak się ma Bary???Cioteczki,jak widzę,chcą z niego zrobić drugiego Dżeka...:eviltong:Super-pomysł,tylko na razie wstrzymajcie się z budową pomnika...:evil_lol:
I nie tuczcie go tak,bo się zapasie...:loveu:

Posted

"Oddam Ci całą moją miłość,
Oddam Ci całe moje serce,
Oddam Ci nawet moją dusze,
Tylko mnie przytul, weź na ręce.

Spojrzę Ci wtedy ufnie w oczy,
Wtulę swój nosek w Twoje ramię,
Przyrzeknę wierność już na zawsze ...
A tej przysięgi nic nie złamie.

Więc daj mi tę ostatnią szansę,
Pomóż w bolesnej mej udręce,
Stanę sie całym Twoim życiem,

...Tylko mnie przytul, weź na ręce..."

no może na te rączki byłby problem, ale jakoś chciałam wątek podnieść a pomysłu nie miałam :) to skorzystałam z tego wierszyka

Posted

Wet-siostra napisał(a):
No to mnie przebiłaś!!!!:evil_lol:Tak pięknego wierszyka nie potrafię napisać...Kto jest autorem???CUDNY !!!:lol::lol:Ja dziś mam wieczorek...:oops:

Martunia napisał(a):
Piękny wiersz. :) Ale z Was poetki. :cool3:
Śliczne zdjęcia. :loveu: Jak dobrze, że był w dobrym humorze. :)
Wypatrz go ktoś!

Bez przesady dziewczyny, ja tam tylko częstochowskie rymy potrafię. A ten wiersz lata po forum i kiedyś mi się spodobał i wtykam jak już nie mam pomysłu na podbijanie wątku. Nie wiem czyj jest ale daję w cudzysłowach - bo nie mój.

Posted

Cekinka13* napisał(a):
On jest boski... :loveu::loveu::loveu:

DIF, jutro będę u niego przed szkolą i po, także możesz go sobie jutro odpuścić :lol: ;)

OKI !!!!! :loveu: Jutro mam wolne :evil_lol:!

Posted

[quote name='DIF']Na poniedziałek, 6 kwietnia, potrzebny jest kontenerek dla mojej Krówci!!!! Jedzie do chaty :loveu:

Gratulacje Dif...:loveu: Tak cicho myslę, że skoro Krówcia jedzie do domku to może Barry by znalazł kawalek miejsca u Ciebie coby ci smutno nie było...:eviltong: