Wet-siostra Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 świat okrutny i zły brak w nim miejsca na psy niepotrzebne samotne niechciane ten za stary kaleki temu nie dam opieki ten niech zdycha samotnie pod bramą jak w tym świecie mam żyć czy mam nieczułą być czy mam zamknąć swe oczy i serce świat okrutny i zły brak w nim miejsca na psy... jak to dobrze że jest DOGOMANIA... Przepraszam,że dziś aż tak pesymistycznie,mam powód...Ale nie będę o nim pisać...Zainteresowani znajdą go w wątkach Kapsla i Kersa... BARY PIESKU NIE PODDAWAJ SIĘ!!!!! Quote
Isadora7 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Wet a linki dasz? Piękny wiersz. Bary do góry :] Quote
kasikitd Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Wet, przepiękny wiersz, ja go sobie muszę gdzieś zapisać. Bary, takie wsparcie, a domek milczy, domku odezwij się ! :roll: Quote
Wet-siostra Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Niestety,nie potrafię...:angryy:Ale wątek Kapsla jest w moim podpisie(pierwszy od lewej),a tytuł drugiego to:mam 15 lat i nic nie mam...mieszkam w schronisku...Możesz go znaleźć,klikając w"pokaż wszystkie posty,napisane przez wet-siostra".Tam też jest link do mojego wątku o gołębiach... Quote
Isadora7 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [FONT=Impact]Bary jesteś naprawdę PIĘKNYM PSEM[/FONT] Wet :( Quote
Martunia Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Piękny wiersz. O jak śliczne Baruś wyszedł! :loveu: Quote
TYGRYS-ica. Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 jakie wy tu piekne wierszyki wypisujecie :loveu: a Bary dalej sam .... :-( moze ten pomysl z artykulem o Barym do gazety nie jest taki zly ..... Quote
Cekinka13* Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 No właśnie. A ile to będzie kosztowało? Bo jeśli już, to najlepiej ze zdjęciem, z jakimś dłuższym opisem itp. Jeśli koszt jest jakiś duży, to mogę zrobić jakiś bazarek. I do jakiej gazety? Myślę, że najlepiej do jakiejś psiej, MP, PP... Quote
Isadora7 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Cekinka13* napisał(a):No właśnie. A ile to będzie kosztowało? Bo jeśli już, to najlepiej ze zdjęciem, z jakimś dłuższym opisem itp. Jeśli koszt jest jakiś duży, to mogę zrobić jakiś bazarek. I do jakiej gazety? Myślę, że najlepiej do jakiejś psiej, MP, PP... Jeżeli biegusia o to co ja proponowałam to nie ogłoszenie - bo obawiam się że nic nie da. To ma być: opowiadanie, cover, felieton, reportaż. Prawdziwe ale z zastosowaniem fabuły. I wysłane do (sugerowałam Super Express) bezpośrednio redaktora z Działu Warszawskiego. Imiennie a nie jako jeden z tysięcy do działu kontaktu z czytelnikami. Proponowałam nawet tytuł. Taki tekst dobrze zrobiony z pocałowaniem w rękę pójdzie. Quote
Cekinka13* Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Ooo tak, dobry pomysł, świetny! No to teraz trzeba pomyśleć nad treścią :cool3: Quote
Wet-siostra Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Super pomysł!!!Myślę,że to się uda...Oby tylko Bary dostał szansę od kogoś,bo na tej ulicy i pod bramą to on długo nie wytrzyma...Bary,na pierwszą!!!! Quote
Margo05 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 To ja tak wieczornie ściskam Cię Baruniu :roll: Quote
Hotel KADIF Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Kochane!!!! Niestety!!!! Krówcia nadal nie ma domu!!!! Milka z płaczem zadzwoniła i powiedziała, że nie może jej adoptować! Nie ona jedna decyduje .....:placz: Bardzo Wam dziękuję za wsparcie Barusia podczas mojej chwilowej nieobecności na dogo!!! W sobotę Bary nie chciał do mnie podejść :crazyeye::shake:! Miał wyjątkowo zły dzień... Dzisiaj rano tak samo! Ale wieczorem przyleciał na wołanie i dał się tak wyczochrać i wygłaskać, że miałam nawet możliwość sprawdzenia czy nie ma jakiegoś krwiopijcy na sobie :evil_lol:. Ale o założeniu obroży z adresówką nadal nie ma mowy. Powiem Wam, że ma wyjątkowo piękną i błyszczącą sierść. Udało mi się spotkać z p. Grażyną! Powiedziała, że przychodzi codziennie do Barego i go karmi. Zaproponowałam, że możemy to robić na zmianę. Cekinka ... co Ty na to?? Dasz radę co trzeci dzień podejść do Barego z jakimś żarełkiem?? Odciążyłybyśmy p. Grażynę.... młoda nie jest i grosze ze swojej emerytury przeznacza na psiaki. Temat artykułu w gazecie jest świetny! Jutro skontaktuję się z Moim Psem z pytaniem czy jest możliwość zredagowania odpowiedniego tekstu. I spróbuję z tym Super Expresem ..... :shake: Ps: dzisiaj zauważyłam, że Bary powłóczy tylną łapą (Cekinka...zaobserwuj czy się nie mylę :roll: jak będziesz u Barego). I biegł za moim samochodem, jak odjeżdżałam a ja miałam ochotę na :flaming: Quote
Gosiapk Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 DIF napisał(a):...I biegł za moim samochodem, jak odjeżdżałam a ja miałam ochotę na :flaming: To musiało strasznie Cię zaboleć. Quote
Cekinka13* Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Tak, oczywiście, mogę przychodzić nawet codziennie! A jutro jak? Po szkole mogę przyjść. Quote
Isadora7 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Cholera DIF co ja bym dała żeby Bary znalazł dom Quote
majqa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Ile Ty zdołasz się piesku uchować przed złym losem?:-( Quote
Isadora7 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Impact]No Bary mamy nowy dzień, nowy tydzień może będzie wreszcie nowy dom[/FONT] :loveu: Quote
Recommended Posts