Isadora7 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Impact]Bary słoneczko...[/FONT] :loveu: Quote
jotpeg Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='DIF']: Barry czeka pod siatka... Quote
BasiaD Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Wracaj Niuniu na 1 prosić cioteczki o domek! Quote
Cekinka13* Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Byłam dziś u Barusia ;) ale żarełka miał pełno :razz: DIF, w jakie dni mam go karmić? ;) Quote
kaja555 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Bary jedz ile wlezie skoro ciotki karmią ;) Quote
Cekinka13* Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Z tego, co widziałam, to ma - jest tam takie wiadro pod rynną z wodą... Quote
kaja555 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 No właśnie, ciekawe w jakim był humorze...;) Quote
Isadora7 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Też jestem ciekawa jak nastroje Barego? :loveu: Quote
Wet-siostra Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Witam z wieczora!!!Dziś miałam dzień zabiegany,dopiero teraz chwila luzu dla psiaczków.Jak się czuje nasz podopieczny???Z tego,co czytam,Cioteczki go rozpieszczają przeróżnym smacznym jedzonkiem... Cioteczki,rozpieścicie Barego...:eviltong: A tak na poważnie:czy są jakieś szanse na jakiś domek dla niego?Choćby DT? Quote
kasikitd Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Bary, choć ma troszkę szczęścia w tym swoim nieszczęściu, to ciągle jednak znajduje się w nieciekawej sytuacji, jest sam i jest narażony na różne niebezpieczeństwa. Zbyt blisko jak widzę na zdjęciach trzyma się drogi, jezdni czy cokolwiek to jest, to chyba jeżdżą po tym chyba samochody. Taki piękny, wierny pies i dalej bez domku :shake: Quote
Martunia Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 No niestety... :( Ciekawe, co tam u niego... Quote
Cekinka13* Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 W humorze był raczej dobrym, tylko był straaaaasznie zaaspaaany ;) Quote
Hotel KADIF Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Cekinka13* napisał(a):Byłam dziś u Barusia ;) ale żarełka miał pełno :razz: DIF, w jakie dni mam go karmić? ;) A jakie miał żarełko? Suche czy mokre? Pani Grażynka dba o niego co widać po jego sierści :loveu:, coraz bardziej błyszczy!! Jeśli chodzi o to w jakie dni karmić Barego to może ustalmy dyżury? Ale do tego muszę się skontaktować z p. Grażyną..... Zrobię to jutro Dobrze, że byłaś u Barego, bo ja go dzisiaj w ogóle nie widziałam i już zaczynałam się denerwować :roll: Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [FONT=Arial Black]Bary witam ciebie :loveu: [/FONT] Quote
kasikitd Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Bary, do góry, pokaż się ludziom, może to dziś w końcu ktoś cię wypatrzy... Quote
Hotel KADIF Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Dzisiaj Barul był w super humorze!!! :Dog_run: O tak się cieszył jak przyjechałam: I jakiś taki głodny był dzisiaj.....:roll: Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [FONT=Arial Black]Dobra jak mi dzisiaj tymczas i Rambo pozwolą ułożę historie dla Barego, boż kurcze trzeba coś ruszyć. Wkomponuję radochę w to jako pokaz przywiązania tego Wspaniałego Pana Psa :loveu: [/FONT] Quote
Hotel KADIF Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Dał się wyczochrać i ukochać :loveu::loveu::loveu: To jest naprawdę wspaniały PIES!!!! :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Rozmawiałam z redakcją "Mojego Psa". Jest możliwość umieszczenia Barego w kąciku adopcyjnym, juz w wydaniu majowym.:multi: A jeśli chodzi o opisanie jego historii... to chyba nie będzie możliwe :shake:!! Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='DIF'] A jeśli chodzi o opisanie jego historii... to chyba nie będzie możliwe :shake:!! DIF czuje wzbierającą wenę - myślę ze napiszę i pójdziemy tą droga co proponowałam (Super Express) ps. pewnie ze nie napiszą, to koercja dla nich cokolwiek by nie mówić. Kącika adopcyjnego nie wypada żeby nie mieli, ale już centymetr za to się przelicza na wierszówki. Sorry za długo lat siedziałam w prasie i mam swoje zdanie na ten temat. Z całym szacunkiem zresztą :) Quote
Hotel KADIF Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='Isadora7']DIF czuje wzbierającą wenę - myślę ze napiszę i pójdziemy tą droga co proponowałam (Super Express) ps. pewnie ze nie napiszą, to koercja dla nich cokolwiek by nie mówić. Kącika adopcyjnego nie wypada żeby nie mieli, ale już centymetr za to się przelicza na wierszówki. Sorry za długo lat siedziałam w prasie i mam swoje zdanie na ten temat. Z całym szacunkiem zresztą :) warto spróbować ;):shake: Quote
Recommended Posts