Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam z wieczora!!!Dziś miałam dzień zabiegany,dopiero teraz chwila luzu dla psiaczków.Jak się czuje nasz podopieczny???Z tego,co czytam,Cioteczki go rozpieszczają przeróżnym smacznym jedzonkiem...
Cioteczki,rozpieścicie Barego...:eviltong:
A tak na poważnie:czy są jakieś szanse na jakiś domek dla niego?Choćby DT?

Posted

Bary, choć ma troszkę szczęścia w tym swoim nieszczęściu, to ciągle jednak znajduje się w nieciekawej sytuacji, jest sam i jest narażony na różne niebezpieczeństwa. Zbyt blisko jak widzę na zdjęciach trzyma się drogi, jezdni czy cokolwiek to jest, to chyba jeżdżą po tym chyba samochody. Taki piękny, wierny pies i dalej bez domku :shake:

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Byłam dziś u Barusia ;) ale żarełka miał pełno :razz:
DIF, w jakie dni mam go karmić? ;)

A jakie miał żarełko? Suche czy mokre?
Pani Grażynka dba o niego co widać po jego sierści :loveu:, coraz bardziej błyszczy!!

Jeśli chodzi o to w jakie dni karmić Barego to może ustalmy dyżury? Ale do tego muszę się skontaktować z p. Grażyną..... Zrobię to jutro
Dobrze, że byłaś u Barego, bo ja go dzisiaj w ogóle nie widziałam i już zaczynałam się denerwować :roll:

Posted

[FONT=Arial Black]Dobra jak mi dzisiaj tymczas i Rambo pozwolą ułożę historie dla Barego, boż kurcze trzeba coś ruszyć.

Wkomponuję radochę w to jako pokaz przywiązania tego Wspaniałego Pana Psa

:loveu:
[/FONT]

Posted

Dał się wyczochrać i ukochać :loveu::loveu::loveu:

To jest naprawdę wspaniały PIES!!!! :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Rozmawiałam z redakcją "Mojego Psa". Jest możliwość umieszczenia Barego w kąciku adopcyjnym, juz w wydaniu majowym.:multi:
A jeśli chodzi o opisanie jego historii... to chyba nie będzie możliwe :shake:!!

Posted

[quote name='DIF']

A jeśli chodzi o opisanie jego historii... to chyba nie będzie możliwe :shake:!!

DIF czuje wzbierającą wenę - myślę ze napiszę i pójdziemy tą droga co proponowałam (Super Express)

ps. pewnie ze nie napiszą, to koercja dla nich cokolwiek by nie mówić. Kącika adopcyjnego nie wypada żeby nie mieli, ale już centymetr za to się przelicza na wierszówki. Sorry za długo lat siedziałam w prasie i mam swoje zdanie na ten temat. Z całym szacunkiem zresztą :)

Posted

[quote name='Isadora7']DIF czuje wzbierającą wenę - myślę ze napiszę i pójdziemy tą droga co proponowałam (Super Express)

ps. pewnie ze nie napiszą, to koercja dla nich cokolwiek by nie mówić. Kącika adopcyjnego nie wypada żeby nie mieli, ale już centymetr za to się przelicza na wierszówki. Sorry za długo lat siedziałam w prasie i mam swoje zdanie na ten temat. Z całym szacunkiem zresztą :)

warto spróbować ;):shake: