Isadora7 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 majqa napisał(a): Ponawiam pytanie, jakoś przeszło bez echa. Gdzie pies ma ogłoszenia bezterminowe i aktualne??? Ma u mnie allegro właśnie wznowione. Przed tym miał dwukrotnie specjalnie wyróżnione. Poza tym jest garść innych (allegratka też) gdzieś w wątku sż linki, ja nie mam czasu teraz ich wyszperać, mam masę ogłoszeń do zrobienia. Quote
Cekinka13* Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ja mogę zrobić bazarek, żeby zebrać pieniądze na ogłosznie z opisem i zdjęciem w MP. Quote
Wet-siostra Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 mijają dni jednakowe szare i nijakie tułam się wciąż bez nadziei bez szans na poprawę losu czy ktoś pokocha mnie da mi dom ciepły kąt miskę strawy jestem sam ciągle sam już tak długo ... NIECH KTOŚ MNIE ZABIERZE DO DOMU... Quote
Martunia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 A wierszy coraz więcej. To wszystko dla Ciebie, Bary! Quote
Cekinka13* Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Piękne te wiersze dziewczyny , serio :crazyeye::crazyeye: Dziś w nocy spróbuję swoich sił, bo coś mi się wydaję, że będę miała venę :evil_lol: Quote
Avaloth Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Cekinka13* napisał(a):Ja mogę zrobić bazarek, żeby zebrać pieniądze na ogłosznie z opisem i zdjęciem w MP. za ogłoszenie psiaka w MP w kąciku adopcyjnym nie trzeba płacić :) wystarczy wysłać maila do redakcji, ale w tym numerze już nie ma miejsca, bo ostatnio zajęte zostały ostatnie dwa.. napiszcie do redakcji to może w następnym się Barremu uda :) po domek ! Quote
Cekinka13* Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Bary, na co czekasz pod tą baramą? - Czekam tu na swoją panią. Na panią? Od samego rana? - Tak, również na swojego pana. Czego Ci brakuje tutaj? Kości? - Nie, miłości. Jak mam Ci pomóc? - Weź mnie do siebie. Nie mogę. - Dlaczego? Nie powiem Ci tego. - Moje miejsce jest u Ciebie! U mnie? To żart jest chyba. - Chyba nie. Wiesz co, odczep się ode mnie stary psie! Niech cię hycel złapie, ja pier***ę! - To ja już chyba zabić się wolę! - Pójdę już. Już na zawsze. Wiem, wiesz, talentu to ja nie mam wcale :eviltong: Quote
Wet-siostra Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Jako nieoficjalny prezes :evil_lol:nieoficjalnego stowarzyszenia poetów-dogomaniaków udzielam upomnienia i przyznaję trzy minusy za ostatni wiersz...Za słowo niecenzuralne,za zakończenie i za nazwanie Barego starym psem!!!!:mad: Proszę o poprawienie treści wiersza!!!:eviltong: BARY SZUKA DOMU!!!! Quote
Isadora7 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Wet-siostra']Jako nieoficjalny prezes :evil_lol:nieoficjalnego stowarzyszenia poetów-dogomaniaków udzielam upomnienia i przyznaję trzy minusy za ostatni wiersz...Za słowo niecenzuralne,za zakończenie i za nazwanie Barego starym psem!!!!:mad: Proszę o poprawienie treści wiersza!!!:eviltong: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Doooobre [FONT=Arial Black]BARY SIO DO DOMU[/FONT] Quote
Cekinka13* Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Wet-siostra napisał(a):Jako nieoficjalny prezes :evil_lol:nieoficjalnego stowarzyszenia poetów-dogomaniaków udzielam upomnienia i przyznaję trzy minusy za ostatni wiersz...Za słowo niecenzuralne,za zakończenie i za nazwanie Barego starym psem!!!!:mad: Proszę o poprawienie treści wiersza!!!:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Martunia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Mi jakoś wena nie przychodzi na pisanie wierszy. :( Quote
Martunia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Tak mi Ciebie, Bareńku, szkoda... :( Tak bardzo bym chciała, żebyś znalazł wreszcie domek. Quote
Avaloth Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Cekinka13* napisał(a):No tak, w sumie, to tak :razz: :eviltong: po domek śliczny Barry ! Quote
Cekinka13* Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Nie było dziś Barego, ani rano, ani po południu :placz: Quote
Recommended Posts