Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czy któraś z wrocławianek może ma pożyczyć fartuszek posterylkowy na moją tymaczasówkę Bellę? Waży 6,5 kg.Potrzebuję na czwartek.

• Replies 973
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ecci napisał(a):
na przyszłość wiemy od kogo pożyczać!!!:diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol:

i się wygadałam :roll: :evil_lol:

Posted

Ziutus ma sie bardzo dobrze. Wlasnie mu zdjecie zrobilam, bo gryzie stara kosc kolomnie przy komputerze, ale mi gdzies odczytywacz kart wcielo, i niezciagne zdjec!:mad::angryy:
Mowimy na niego z TZ "Opa", po polsku dziadzio:evil_lol:, ale wcale niedziadek z niego. Potrafi ganiac za pilka jak szalony, warczec jak wsciekly jak chce mu sie zabrac, a moj TZ to bardzo lubi sie z nim bawic w ten sposob, i taki huk przy tym robia, ze wychodzic musze. Ziutus jest taki smieszny, tak sie z niego usmiac mozna, jaki grozny probuje byc:evil_lol:. Przez ostatnie 3 dni to calymi dniami deszczyk padal, i wcale mu sie to niepodobalo, ledwo noge na dworze podniosl, to juz ciagna na smyczy do domu.
Ale jest kochany, i niewiem czy bedziemy w stanie sie z nim rozstac jak mu domek bym znalazla. Mimo ze wiem ze znow jakies staruszki biedulki czekaja na pomoc.:shake: Na razie idzie jutro moj najdluzszy tymczasowicz w koncu do domku!!! Tak sie ciesze!:multi::multi:
A Dianka idzie najprawdopodobniej pierwszego maja tez do domku!
A Gipsonik to jest poprostu cudowny pies!:loveu::loveu::loveu: Chyba go nieoddam:eviltong::eviltong::eviltong::cool3:

Posted

Reksiu!jak to czytam to mi sie plakac ze szczescia chce! mowilam ci ze ziutulek jest przekochany!!!zobacz jak sie sprawdzilo!!! ja go jeszcze zobacze!!! nawiedze cie!!!chcesz???

Posted

Reksiu to wspaniale ,że Opa Zenny tak dobrze się ma .Mnie on bardzo ujął za serce w schronisku - do zdjęcia wyjęty z boksu tak się trząsł ,ze prawie nie mógł
ustać.I te oczka i siwiutki pysio:loveu:
Gibson - to była kudłata kulka strachu - nie zapomnę jak w schronisku się bał.Żal było patrzyć na Gipsonika . To cudnie ,że się u Ciebie przełamuje i powoli
pokonuje ten starch.
Mizianko dla wszystkich łepciów od ciotki Iwy!

Posted

Takie zakończenia trzymają człowieka w pionie. Jak sie widzi tyle biedulków to aż nieraz ręce opadają i są chwile zwątpienia. Wtedy wpada taki "happyendzik" i człowiek mówi sobie "warto nawet dla jednego"

Posted

no i te 1000 km na moich kolanach...:loveu::loveu::loveu:
nie łatwo o tym zapomniec!!! kikou a pamiętasz jak się biedaczek do auta wdrapywał na postoju?

Posted

lubie takie inteligentne psiaczki, takie mądrale....nawet jak sa troche "frech"
Jak Bóg rozdawał urode Ziutuś stał w kolejce po rozumek ..... ale i tak dobrze na tym wyszedł:multi::multi: