Poker Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 czy któraś z wrocławianek może ma pożyczyć fartuszek posterylkowy na moją tymaczasówkę Bellę? Waży 6,5 kg.Potrzebuję na czwartek. Quote
ecci Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 na przyszłość wiemy od kogo pożyczać!!!:diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol: Quote
iwa77 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 I jak tam kochany Ziuteczek ? Wszystko dobrze ? Quote
Poker Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ecci napisał(a):na przyszłość wiemy od kogo pożyczać!!!:diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol: i się wygadałam :roll: :evil_lol: Quote
Reksiu21 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ziutus ma sie bardzo dobrze. Wlasnie mu zdjecie zrobilam, bo gryzie stara kosc kolomnie przy komputerze, ale mi gdzies odczytywacz kart wcielo, i niezciagne zdjec!:mad::angryy: Mowimy na niego z TZ "Opa", po polsku dziadzio:evil_lol:, ale wcale niedziadek z niego. Potrafi ganiac za pilka jak szalony, warczec jak wsciekly jak chce mu sie zabrac, a moj TZ to bardzo lubi sie z nim bawic w ten sposob, i taki huk przy tym robia, ze wychodzic musze. Ziutus jest taki smieszny, tak sie z niego usmiac mozna, jaki grozny probuje byc:evil_lol:. Przez ostatnie 3 dni to calymi dniami deszczyk padal, i wcale mu sie to niepodobalo, ledwo noge na dworze podniosl, to juz ciagna na smyczy do domu. Ale jest kochany, i niewiem czy bedziemy w stanie sie z nim rozstac jak mu domek bym znalazla. Mimo ze wiem ze znow jakies staruszki biedulki czekaja na pomoc.:shake: Na razie idzie jutro moj najdluzszy tymczasowicz w koncu do domku!!! Tak sie ciesze!:multi::multi: A Dianka idzie najprawdopodobniej pierwszego maja tez do domku! A Gipsonik to jest poprostu cudowny pies!:loveu::loveu::loveu: Chyba go nieoddam:eviltong::eviltong::eviltong::cool3: Quote
kikou Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 ...to sa wiadomosci!! .....ale Jestes super Kobieta!!!!:loveu::loveu: Quote
ecci Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Reksiu!jak to czytam to mi sie plakac ze szczescia chce! mowilam ci ze ziutulek jest przekochany!!!zobacz jak sie sprawdzilo!!! ja go jeszcze zobacze!!! nawiedze cie!!!chcesz??? Quote
dorota412 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Pozdrowienia dla całej zgrai, a dla Opa szczególnie:loveu: Quote
Fasolka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Super, Reksiu!!!! Bardzo się cieszę, że udaje Ci się znaleźć domy dla tych "naszych" podróżników... :-) Bardzo chciałabym zobaczyć zdjęcie Gipsonka :-) Quote
iwa77 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Reksiu to wspaniale ,że Opa Zenny tak dobrze się ma .Mnie on bardzo ujął za serce w schronisku - do zdjęcia wyjęty z boksu tak się trząsł ,ze prawie nie mógł ustać.I te oczka i siwiutki pysio:loveu: Gibson - to była kudłata kulka strachu - nie zapomnę jak w schronisku się bał.Żal było patrzyć na Gipsonika . To cudnie ,że się u Ciebie przełamuje i powoli pokonuje ten starch. Mizianko dla wszystkich łepciów od ciotki Iwy! Quote
Reksiu21 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 A wiec kto chce zobaczyc Gipsonka, to zapraszam na jego watek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106199 :eviltong: Ecci, zapraszam do mnie w odwiedzinki!!!:loveu: Miejsca mam sporo! Quote
Isadora7 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Takie zakończenia trzymają człowieka w pionie. Jak sie widzi tyle biedulków to aż nieraz ręce opadają i są chwile zwątpienia. Wtedy wpada taki "happyendzik" i człowiek mówi sobie "warto nawet dla jednego" Quote
ecci Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Reksiu! Napewno skorzystam, może przy okazji jakiś żywy towar podrzucę!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 A ja tez moge sie po chamsku wprosic :diabloti:... kiedys ... :eviltong:? Quote
Reksiu21 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Alez oczywiscie.....:p, tylko prosze latami nieplanowac, bo moze mnie niebyc juz tutaj..:eviltong: Quote
Reksiu21 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 OK, juz znalazlam odczytywacz:eviltong:. A wiec taki byl wczoraj wieczorem Ziutus, ze mna przy komputerze, jak kosc stara gryzl:evil_lol: Quote
ecci Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 moje kochanie!!!jaki on słodziutki jest!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 ecci napisał(a):moje kochanie!!!jaki on słodziutki jest!!!:loveu::loveu::loveu: Prawda? A taka załamka była Quote
kikou Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 fajny psiak.... ja go tez bardzo polubilam... taki cool starszy gość Quote
ecci Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 no i te 1000 km na moich kolanach...:loveu::loveu::loveu: nie łatwo o tym zapomniec!!! kikou a pamiętasz jak się biedaczek do auta wdrapywał na postoju? Quote
Reksiu21 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Dokladnie, KIKOU!:evil_lol: Madrala, cwaniaczek, lobuz taki, zaczepnis, i rownoczesnie z charakterem i przekochany.:loveu: Quote
kikou Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 lubie takie inteligentne psiaczki, takie mądrale....nawet jak sa troche "frech" Jak Bóg rozdawał urode Ziutuś stał w kolejce po rozumek ..... ale i tak dobrze na tym wyszedł:multi::multi: Quote
Recommended Posts