Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 973
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spokojnie na zdj poczekam :lol::lol::lol: a ja w końcu jestem spokojna o Sage i Diane :loveu::loveu: Bo po ostatniej klapie to nerwy w strzępach :eviltong:

Posted

home sweet home!:loveu::loveu::loveu:

Mój nowy narzeczony,
te tysiąc kilometrów na moich kolanach, koopa na spodniach i siku na kurtce zobowiązują!!! Pisz lisy Ziutuś z nowego domku!!!

Posted

ecci,gratulacje :evil_lol:,takie wrażenia pozostają na zawsze w pamięci :eviltong:
A tak na poważnie,to jestem pełna uznania dla Was :lol:

Posted

ja też! Kikou! Wytrzymała dziewczyna! 2 tysiące kilosów w 2 dni! wynik imponujący! A ja sie do Reksio zapraszam na wakacje, w taką okolicę to ja muszę pojechac!

Posted

Ważna sprawa przepraszam za offa.
Ciężko chory Pan psiaka Brajla z tego wątku:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97116

Potrzebna krew (każdej grupy) na tzw. wymianę (Wy dajecie np A Rh+, a Włodek dostaje tu A Rh-) !!!! Krew można oddawać w całej Polsce, z zaznaczeniem dla kogo!

Tu wszelkie info na temat oddawania krwi: http://www.rckik-katowice.com.pl/

Przy oddawaniu krwi trzeba zaznaczyć dla kogo. A oto dane:
WŁODZIMIERZ GWÓŹDŹ, Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. św.Barbary w Sosnowcu, oddział neurologiczny

Krew potrzebna jest dla Włodka, który miał jakiś czas temu wylew, leży cały czas w szpitalu i ciągle są jakieś komplikacje...

Posted

Wiecie czemu mi tak strasznie na Diance zależało? Jak dziad jeszcze żył to pojechałam do niego z zamiarem zaszachowania szczeniaka. Jednak dziad wyszedł i zaczęła się rozmowa. Wcisnęłam bujdę że chce pieska do domu. A on odesłała mnie do schroniska :evil_lol: Po dłuższych negocjacjach zaprowadził mnie do psów. Wszystkie szczekały i kłapały. A Dianka podeszła i się wtuliła. skoczyła mi na barki i z tak błagalnym wzrokiem patrzyła :-( Chciałam ja zabrać ale Dziad stwierdził że jej mi nie da. Miałam łzy w oczach i obiecałam jej że ją wyciągnę i jej pomogę. No jak wszyscy dobrze wiedzą dziad umarł i nie musiałam jej wyciągać ale obietnica dalej była. I te wiecznie błagalne oczy :-(

No ale udało się :multi::multi::multi::multi::multi: I cieszę się jak głupek:bigcool::laola::sweetCyb::B-fly::Cool!::BIG:

Gdyby nie grypa jelitowa to :beerchug: jak nic :eviltong:

Posted

kikou- transporter i szelki możesz zostawić:

- w schronisku
- na ul. Grunwaldzkiej
- na ul. Komuny Paryskiej

albo napisz, gdzie będziesz to może będę w okolicy.

Posted

szelki są moje, a ja mieszkam na Zalesiu,czyli na północy Wrocławia,możemy sie tez gdzieś umówić.POdaj swój numer tel. na PV.

Posted

A wiec oto zdjecie z dzisiejszego spacerku...ale niestety bez Ziutka, jemu bylo zadaleko, bo bylismy 4 godziny na spacerze w tym pieknym sloncu:loveu:
Ziutus zostal w domku na kanapie z mezem:evil_lol:
(pojednycze zdjecia Diany, Sagi i Gipsona na ich watkach:p)

A Ziutus sie czuje dobrze, juz niemial dzisiaj krwi w koopce, nerki pracuja dobrze bo regularnie siusia, i wogole wszystkie juz maja trawienie uregulowane oprocz Diany, ona ma dalej rozwolnienie.:shake:

Posted

Reksiu to wspaniałe wieści .
Powiem szczerze , że martwiłam sie ta krwią w kupce Ziuteczka ale to widocznie było pooperacyjne. I dobrze.
Tak się cieszę ,że juz bezpieczne psiaki u Ciebie!

Posted

Nie no! tego nie wybaczę!!! Ziutuś pisz listy do mnie!!! I proszę o zdjęcia na trafce, w słoneczku!!!
Ja jestem jeszcze bardzo zakochana, a z nereczkami i zdrówkiem to wspaniała wiadomośc!!!:multi::multi::multi:

Posted

na postoju!!! Już w Niemczech!!!
Najlepsze jest to, że fajnie się do auta wdrapywał! Chociaż pewnie bidula bał się, że go możemy zostawic!:loveu::loveu::loveu:

oto moje słoneczko:

Posted

Brawo dziewczyny!!! :Rose::Rose::Rose:
Kikou, Ty zdolniacho, 2 tys kilosów za kierownicą w dwa dni :crazyeye::crazyeye::crazyeye::buzi:
Twardzielka z Ciebie!!!! :klacz::cool2::iloveyou:
Tak się cieszę, że psiaki juz na miejscu :multi:
Reksiu, wklejaj zdjęcia, są jak balsam na duszę... :loveu: Widok psiaków juz bezpiecznych u Ciebie - bezcenny :loveu: :Rose::buzi: