Koperek Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Gdyby nie Ty, to z tego ratowania: NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!:roll: Quote
Negri Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Spokojnie na zdj poczekam :lol::lol::lol: a ja w końcu jestem spokojna o Sage i Diane :loveu::loveu: Bo po ostatniej klapie to nerwy w strzępach :eviltong: Quote
Poker Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Negri,nie tylko Twoje nerwy w strzępach :angryy: Quote
ecci Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 home sweet home!:loveu::loveu::loveu: Mój nowy narzeczony, te tysiąc kilometrów na moich kolanach, koopa na spodniach i siku na kurtce zobowiązują!!! Pisz lisy Ziutuś z nowego domku!!! Quote
Poker Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 ecci,gratulacje :evil_lol:,takie wrażenia pozostają na zawsze w pamięci :eviltong: A tak na poważnie,to jestem pełna uznania dla Was :lol: Quote
ecci Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 ja też! Kikou! Wytrzymała dziewczyna! 2 tysiące kilosów w 2 dni! wynik imponujący! A ja sie do Reksio zapraszam na wakacje, w taką okolicę to ja muszę pojechac! Quote
dorota412 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ja jak tak patrze na tego Ziutka, to tez chcialabym byc adoptowana przez Reksiu, polezec na podusi, zeby mnie ktos posmyral po wlosach, no i ta okolica:roll: Quote
kikou Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 dzisiaj nie bede miala czasu ale chyba jutro bede we Wroclawiu, napiszcie prosze gdzie ewentualnie mialabym podrzucic transporterek i szelki.... Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ważna sprawa przepraszam za offa. Ciężko chory Pan psiaka Brajla z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97116 Potrzebna krew (każdej grupy) na tzw. wymianę (Wy dajecie np A Rh+, a Włodek dostaje tu A Rh-) !!!! Krew można oddawać w całej Polsce, z zaznaczeniem dla kogo! Tu wszelkie info na temat oddawania krwi: http://www.rckik-katowice.com.pl/ Przy oddawaniu krwi trzeba zaznaczyć dla kogo. A oto dane: WŁODZIMIERZ GWÓŹDŹ, Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. św.Barbary w Sosnowcu, oddział neurologiczny Krew potrzebna jest dla Włodka, który miał jakiś czas temu wylew, leży cały czas w szpitalu i ciągle są jakieś komplikacje... Quote
Negri Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Wiecie czemu mi tak strasznie na Diance zależało? Jak dziad jeszcze żył to pojechałam do niego z zamiarem zaszachowania szczeniaka. Jednak dziad wyszedł i zaczęła się rozmowa. Wcisnęłam bujdę że chce pieska do domu. A on odesłała mnie do schroniska :evil_lol: Po dłuższych negocjacjach zaprowadził mnie do psów. Wszystkie szczekały i kłapały. A Dianka podeszła i się wtuliła. skoczyła mi na barki i z tak błagalnym wzrokiem patrzyła :-( Chciałam ja zabrać ale Dziad stwierdził że jej mi nie da. Miałam łzy w oczach i obiecałam jej że ją wyciągnę i jej pomogę. No jak wszyscy dobrze wiedzą dziad umarł i nie musiałam jej wyciągać ale obietnica dalej była. I te wiecznie błagalne oczy :-( No ale udało się :multi::multi::multi::multi::multi: I cieszę się jak głupek:bigcool::laola::sweetCyb::B-fly::Cool!::BIG: Gdyby nie grypa jelitowa to :beerchug: jak nic :eviltong: Quote
Negri Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Założyłam kolejne 2 wątki proszę o wsparcie :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108788 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108787 Quote
Koperek Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 kikou- transporter i szelki możesz zostawić: - w schronisku - na ul. Grunwaldzkiej - na ul. Komuny Paryskiej albo napisz, gdzie będziesz to może będę w okolicy. Quote
Poker Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 szelki są moje, a ja mieszkam na Zalesiu,czyli na północy Wrocławia,możemy sie tez gdzieś umówić.POdaj swój numer tel. na PV. Quote
Koperek Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 O- albo zostaw u Poker wszystko, co moje, a ja sobie zabiorę. ;) Quote
Reksiu21 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 A wiec oto zdjecie z dzisiejszego spacerku...ale niestety bez Ziutka, jemu bylo zadaleko, bo bylismy 4 godziny na spacerze w tym pieknym sloncu:loveu: Ziutus zostal w domku na kanapie z mezem:evil_lol: (pojednycze zdjecia Diany, Sagi i Gipsona na ich watkach:p) A Ziutus sie czuje dobrze, juz niemial dzisiaj krwi w koopce, nerki pracuja dobrze bo regularnie siusia, i wogole wszystkie juz maja trawienie uregulowane oprocz Diany, ona ma dalej rozwolnienie.:shake: Quote
iwa77 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Reksiu to wspaniałe wieści . Powiem szczerze , że martwiłam sie ta krwią w kupce Ziuteczka ale to widocznie było pooperacyjne. I dobrze. Tak się cieszę ,że juz bezpieczne psiaki u Ciebie! Quote
Poker Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Rewelacja :multi::multi:,ale psiaki Cie dopadły Reksiu:evil_lol:,kochaja nową pańcię :loveu: Quote
ecci Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Nie no! tego nie wybaczę!!! Ziutuś pisz listy do mnie!!! I proszę o zdjęcia na trafce, w słoneczku!!! Ja jestem jeszcze bardzo zakochana, a z nereczkami i zdrówkiem to wspaniała wiadomośc!!!:multi::multi::multi: Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ale radocha :). Reksiu fajnie wyglądasz z tymi psiakami. Quote
ecci Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 na postoju!!! Już w Niemczech!!! Najlepsze jest to, że fajnie się do auta wdrapywał! Chociaż pewnie bidula bał się, że go możemy zostawic!:loveu::loveu::loveu: oto moje słoneczko: Quote
ecci Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 i na koniec Dianka z Sagą! Reszta będzie jutro, dziś już padam Quote
Isadora7 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Łezka w oku się kręci jak się ogląda te zdjęcia ze świadomością historii tych psiaków. Quote
Fasolka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Brawo dziewczyny!!! :Rose::Rose::Rose: Kikou, Ty zdolniacho, 2 tys kilosów za kierownicą w dwa dni :crazyeye::crazyeye::crazyeye::buzi: Twardzielka z Ciebie!!!! :klacz::cool2::iloveyou: Tak się cieszę, że psiaki juz na miejscu :multi: Reksiu, wklejaj zdjęcia, są jak balsam na duszę... :loveu: Widok psiaków juz bezpiecznych u Ciebie - bezcenny :loveu: :Rose::buzi: Quote
Recommended Posts